Ihan uusi Trendi -livebloggaus

ite puin

Lilyn toimitukselta tuli pyyntö liveblogata uusimman Trendin lukemisesta oikein suuren maailman tyyliin. Toisin kuin ulkomailla, minulla ei onneksi ole ihan 900 sivua luettavana, joten asiantunteva lehtikatselmukseni ei ehkä vie ihan vuorokautta.

Käytännössä kantavana ideana on siis lueskella mainospuheiden mukaan entistä parempaa Trendi-lehteä ja päivittää lukufiiliksiä blogiin, sitä mukaa, kun homma etenee. Eli sivun refreshaamalla saa aina tuoreuttaan höyryävät, ihan uusimmat kommentit näkyviin. Olettaen, että en jossain unohda, että minun pitäisi lukiessani myös liveblogata, siis.

Koska kyseessä on naistenlehti, otan tavoitteeksi käyttää ainakin kerran sanaa "suloista".

16.18 Apuaah. Mitähän tästäkin tulee. Mitä jos Trendiä on muutettu jotenkin väärin? Entä jos mä vihaan kaikkea koko lehdessä ja se onkin nykyään kirjoitettu vaan naisille, jotka pitävät nilkkapituisia beigejä vekkihameita, ironisia mutta ylihinnoiteltuja college-paitoja ja syövät lehtikaalisipsejä samalla, kun keskustelevat erilaisista lehtikaaleista ja ottavat niistä kuvia instagramiin. Hashtag aargh. Miksi lupasin? Miksi?

16.20 Ekaksi keitän kyllä kahvia.

16.25 Noniin, katsotaas nyt sitten. Toivottavasti siellä on ainakin Virpi Salmi.

16.26 Vai hetkinen, olikos Virpi Salmi Oliviassa? Khrm... Toivottavasti ei.

16.29 No jopas on kansitytöllä kohtuullisen huikeat kulmakarvat. Tulee jostain syystä mieleen, kun ala-asteaikoina meillä pyöri sellainen kauhuelokuvalegenda, että tyypit, joilla on yhteenkasvaneet kulmakarvat ovat ihmissusia. Tuijoteltiin sitten kaikki paniikissa omia (ja toisten otsalohkoja) ja ihmeteltiin kulmakarvoja. Tietty sitten luokassa oli se yksi onneton, jolla oli ne vähäsen yhteenkasvaneet kulmakarvat. Seuraavana päivänä se raukka tuli kouluun sheivattuaan otsansa isänsä oranssilla partakoneenterällä sängelle. Se en muuten ollut minä, ihan noin yleisenä huomiona vaan. Khrm.

16.30 Oletteko muuten huomanneet, että sanasta "huikea" ei oikeastaan voi ihan varmasti päätellä, onko se negatiivinen vai positiivinen adjektiivi. Huikeeta.

16.33 Mitäs muuta tässä kannessa luvataan... "Uraneuvot, jotka haluat kuulla nyt". Toivottavasti on muutakin uraa kuin mainostoimistotyöläisiä ja kantakaupungin kenkäkauppiaita. Missä on perusteollisuus naistenlehdistä? Tai tulisipa joku Lakeuksien jäyhät metsurinaiset -juttusarja.

16.35 Ja shoppailuopas. Minä yleensä vain menen kauppaan ja maksan kassalla. "125 parasta ostosta". Olen yleensä itse vetänyt rajan siihen 115 ostokseen per kerta.

16.38 Hah! Vähänkö olen ajan hermoilla, tiedän, että toi Biothermin mainostyyppi on yks niistä Gossip Girleistä! Hah! "Instant correcting youth-protecting concentrate". Itsehän vain kylven neitsyiden veressä täysikuun aikaan.

16.41 Kas, joku Lara Stone on saanut viimeinkin "unelmien paksut hiukset". Good for her, good for her. Ensi kerralla unelmoi vaikka korkeakoulututkinnosta.

16.43 Ahaha, meikä! Mun vitsikäs naamakuva näyttää siltä, että oksennan vähän paitani sisään. Tai sitten joku on juuri ns. leikannut juustoa.

16.47 Kato, tossa tekijöiden alla on toimmoinen alakulmajuttu (tekninen taittotermi, I know), jossa kerrotaan mm. mitä on haettu Googlesta. Tän huomaamisesta tuli samanlainen spesiaali tunne kuin silloin kun malttaa katsoa leffan lopputekstit ja sinne onkin piilotettu joku vitsi.

16.49 Mä en ikinä lue sisällysluetteloita. Ne vaan spoilaa.

16.53 Sen jälkeen, kun kuulin, että toimittajat kirjoittavat ihmissuhdepalstoille kysymyksensä itse, olen suhtautunut epäilevästi myös palautepalstoihin. Tässä on jostain syystä kuvia ihmisten jaloista.

16.56 "Lataa Basiron PhotoDiary puhelimeesi ja ota kuvia itsestäsi hoidon aikana, katso tulos kuvista tehdystä filmistä". Nykynuoriso niin tulee kasvamaan täydellisesti kieroon ja usealle mutkalle. Ennen laitettiin vaan hammastahnaa ja toivottiin, ettei kukaan huomannut. Ei tehty siitä filmiä jaeltavaksi maailmanlaajuisessa tietoverkossa.

16.58 Elizabeth Taylorilla taitaa olla päällään ns. tavoitevyö.

17.00 Ai "etiopialaisessa kahvissa maistuu orja"? Onneksi luin uudestaan.

17.03 En tajunnut Tero Kartastenpään juttua. Taaskaan.

17.06 Sian virtsarakko mainittu. Se on aina plussaa.

17.08 Versace-mainos. Jos tuo hajuvesipurkki ei ole kaksoimerkityksinen fallossymboli, niin ei sitten mikään.

17.16 Mä ehkä haluaisin tykätä Maria Veitolan teksteistä enemmän, se jotenkin vaikuttaa fanituksen arvoiselta tyypiltä. Ja se on niin cool (tai joku nykynuorison oikeasti käyttämä termi).

17.17 Onko toi Keira Knightley Aussie-mainoksessa? Jos on, niin se on ärsyttävä. Jos ei, harmittaakohan sitä kun se näyttää siltä ärsyttävältä Keira Knightleyltä?

17.21 Caroline Issa kuulemma selvisi muotiviikoilta kahvin ja lättäsandaalien avulla. Kuvittelen kuinka se on mäiskinyt zombeja kuoliaaksi ko. selviytymissandaaleilla ja elänyt koko näännyttävän viikon vain juomalla kahvikuppiin keräämäänsä omaa virtsaansa.

17.25 Hhhhherranjumala miten kamalat ja keskeneräisen näköiset mummojen tukisandaalit golf-kentälle. Sitten katson tekstiä, ja ne ovat jotkut cutting-suomi-design-sandaalit. Noh, näemmä kaikki meidän toimistoinsinöörimiehet on ensi kesänä tosi trendikkäitä. Niillä on vielä se ESD-suojakin kaupan päälle.

17.27 Nyt mua hävettää, kun kutsuin suomi-design-sandaaleita hirveiksi. Hienot ovat. Pimeässä.

17.30 Hhhaha, tuo Max Factor-nainen ei tasan ole liikkunut tuossa tukka-huulikiilto-yhdistelmässä ulkona. Tuohon määrään huulikiiltoahan jää ohilentävät lokitkin kiinni.

17.32 Ja kas, maailman rumin kenkä, pistokkaat, on tulossa takaisin. Tuo ensimmäinen kuvakin näyttää siltä, että ollaan salaa lainaamassa mutsin kenkää.

17.38 Muodissa ovat myös hapsuroikkokaftaanit. Olen joskus yrittänyt pitää hapsuvaatteita. Jään niistä hemmetin hapsuista kiinni kaikkiin ovenkahvoihin, tuolinselkänojiin ja omiin sormiini. Ja päätä kääntäessäni sokaisen itseni roikkuvilla hapsukorviksilla. Tietty voihan se olla, ettei näitä olekaan kaikkia tarkoitus pukea päälle kerralla.

17.41 Kun aloitan virkkeen "Muodissa on..." kuulostan ihan tasan siltä yläasteajan vaatekauppamammalta, joka vakuutti noilla sanoin äitini ostamaan minulle ne maailman hirveimmät ruskeat, luistonestopohjaiset ja erittäin käytännölliset talvikengät, vaikka minä olisin halunnut ne niiteillä varustetut farkkukangasbootsit. Arvet ovat ikuiset!

17.43 Valkoinen teepaita. Teille, jotka ette syö tomaattikeittoa lounaaksi töissä. Ps. huikeet nahkahousut.

17.46 Kate Moss, en tahdo alkaa tässä mitenkään tekopyhästi sievistelemään, mutta sinulta taitaa nyt näkyä tissit.

17.50 Mutta siis trendikästä on siis näemmä myös hopeiset housut. Vähänkö olen ässä, kun vedän päälle tuollaiset hopeakankaiset glitterhousut, semmoisen hapsukaftaanin ja ESD-sandaalit. KUMARTAKAA SUVEREENIA MUOTIHERRUUTTANI, MUAHAHAHAH! Hel-looksissa nähdään. Muotilehtien toimittajat voisivat kisata toisiaan vastaan tekemällä jutun siitä, miten pukea kaikki trendit yhteen asuun.

17.52 Ah, selvisihän se. Muotia on myös PITKÄ TAKKI, jolla kätevästi peittää nuo edelliset. Paitsi tietty ne sandaalit.

17.54 Tuo ylin vosu tässä Onlyn mainoksessa tasan on muuten kakalla. Hnnghh. Siksi se on joutunut vaihtamaan vaatteetkin noihin seuraaviin kuviin.

18.00 Uu, nahkahousut. Noita työvaatteita voisin määkin pitää. Tossa vaaleanpunaisessa laukussakin on joku kätevä trangia tuolla alaosassa. Paitsi noita 800 euron nahkahousuja en käyttäisi. En tykkää tunteesta, että mun vaatteet saa kutsuja hienompiin bileisiin kuin minä. "Sä jäät jonoon, mutta sun byysat pääsee kyllä sisälle."

18.05 Olavi Uusivirta. En aio tunnustaa, että en ole ihan varma onko se nyt laulaja vai näyttelijä.

18.06 Kato, molemmat. Heti toisella rivillä kerrottiin.

18.12 Varsin hyvä juttu oli se. Olavilla ei tasan ole ESD-sandaaleita.

18.13 Uu, joku mahdollisesti mehukas pettämisjuttu. Onkohan tähän haastateltu CougarWomania?

18.19 Jos mää kirjoittaisin tämmöisen jutun, laittaisin haastateltavien nimiksi kaikkia semmoisia tyyppejä, joista en tykkää. Ja sitten tositosi pienellä jossain kulmassa "haastateltavien nimet muutettu". En sitten tiedä, söiskö se uskottavuutta, jos kaikkien haastateltujen nimi olisi "Keira Knightley, Iso-Britannia".

18.22 No nyt ne uravinkit!

18.25 Hahaa, jutussa ei ole lähteinä yhtään kenkäkauppiasta tai kantakaupunkilaista mainostyöläistä! Täällä on kantasolututkija ja kaupunginvaltuutettu.

18.28 Nämähän oli ihan asiallisia vinkkejä, eikä "kirjoita työhakemus värikkäälle paperille" -tyylisiä. Paras uravinkki, minkä minä olen saanut on muuten "ole oma itsesi". Sitä suosittelen lämpimästi.

18.35 Oho mahtista, Liisa Jokisen kirjoittama asia-juttu. Muotijuttu, joka ei ole ostamista. Tästä iso ja trendikkäästi hapsuinen plussa.

18.40 Hei kattokaa, mä oon puolivälissä! Puolivälissä! Pidän mainos-syömis-ja-treenaus-tauon ja palaan hektiseen livebloggaukseen kahdeksan jälkeen.

20.30 Aaaaand we're back. Seuraavaksi näyttäisi olevan vuorossa jonkinnäköisiä pop-uutisia. Minä saan sanoa "pop-uutisia" koska olen niin vanha, että olen katsonut Mikko Alatalon juontamaa Hittimittari-tv-ohjelmaa.

20.36 Aaa, se olikin kannessa mainostettu Alastomat idolit -juttu. Mä en ehkä itse osaa paheksua naispoppareiden vähissä vaatteissa olemista (tai miespopparien leuhotusta muilla turhilla asioilla). Ne tyypithän vaan laulaa ja tuo itseään esiin, ei ne nyt muutenkaan ole minusta kauhean kaksisia roolimalleja tai ihmisiä, joita kannattaisi ihailla saavutuksiensa takia.

20.49 Sitten olisi lisää muotia. Nude oloasu. Tiedättekö, kun esim. semmoiset neonväriset logo-paidat, jotka näytti siltä kuin ne olisi ostettu Teneriffalta, oli joku vuosi sitten tosi trendikkäitä. Paitsi, jos olit joku Irma, joka oli oikeasti ostanut sen logo-paitansa Teneriffalta. Tämmöisessä nudessa oloasussa mää niin olisin se Irma.

20.52 Olen sellainen kaappimuotikuvaselaaja (näillä tämmöisillä ei-käytännöllisillä inspiraatiofiiliskuvilla on varmaan joku oikea nimikin, mutta en ole kuullut sitä tänne kaappiini asti). Saan näistä tavallaan tuplailon, kun toinen puoli tykkää hienoista kuvista ja toinen puoli avoimen juntisti kauhistelee, miten sukat voivat maksaa satasen tai kauluspaita tonnin.

20.57 Tai sitä, miksi laukkua pidetään suussa.

21.09 Tyylimuusalla on kyllä hienoja kenkiä. Ostin kerran (oikein INVESTOIN) jotkut Whyredin (minulle) jäätävän hintaiset nilkkurit. Olen kävellyt niillä kolmesti. Olohuoneessani. Ja sekin tosi varovasti, etten raapaise niitä mihinkään tuolinjalkaan. En vaan mitenkään saata viedä niitä loskan, sepelin ja suolaveden täyttämään pahaan maailmaan. Miten semmoista oikein raaskii tehdä? Yst. Terv. Nimim. Ostan sitten Ellokselta.

21.10 Nää ei tosiaan vitsailleet noiden terveyssandaalien kanssa.

21.15 Muoti on jotenkin tosi epäreilua. Tässä on sivutolkulla tommoisia hienoja vaaleita selkeälinjaisia pitkiä takkeja, jotka näyttää superviileiltä noiden mallien päällä. Jos minä pistän tommoisen päälle, tasan näytän siltä, että olen menossa kohtapuolin suorittamaan jotain varsin invasiivista ruumiinontelotutkimusta. Sen lisäksi, että sotken siihen sen lounastomaattikeittoni.

21.18 EEIIIIIIH. Housut+hame-yhdistelmä. EIIIIII. EN SUOSTU. Mi-hiiksi tämä on tarpeen? Vähän niinkuin hattu+pipo tai kumisaappaat+sandaalit. Ja se että toi eka yhdistelmä näyttää aika kivalta johtuu vain ja ainoastaan siitä, että mekko on enemmänkin paita.

21.20 Kauneuspalstan ekana on Legolas!

21.25 Siilitukkaisena peikkona käyn meikkipalstalla aina ihmettelemässä, että mitä kaikkea tököttiä sitä ihmisille löytyykään. Tietty salaa toivon, että jonain päivänä sieltä löytyy sellainen Total Recall -tyylinen automaagimeikkain, ja minäkin alan näyttämään päivisin aikuiselta.

21.28 Esim. onko nyt ihan varmasti ollut pakko keksiä "alipainetalinpoistajaimuri" ennemmin kuin se Total Recall-juttu? Onko?

21.31 Hmm... Voinkohan mä noudattaa tätä hiustenkasvatusohjetta käänteisesti, ja siten minimoida kampaajakulut?

21.35 Jostain syystä kulmakarvanlaittovinkeissä ei ole mainintaa isin partaterästä. Ehkä maailma ei ole vielä valmis.

21.36 Oho, Pirkka Edam-juuston mainos. Enpä olisi arvannut. Seuraavalla sivulla on varmaan Bilteman edukas iskaritarjous.

21.38 "Näin syöt purkkaa oikein". Nyt. Oikeasti.

21.41 Onkohan tässä alapääjutussa nyt ihan varmasti tarpeeksi hymiöitä?

21.43 Aussie Blog Awards. Mun blogi ei ole enää ehdolla. Hmpf. Ihan tyhmä gaala.

21.49 Symppis treffijuttu. Mun viimeisimmät treffit taisi olla ne ihan ensimmäiset tuon paremman puoliskoni kanssa, kun raahasin sen väkisin ja hirveiden ylistyssanojen kera katsomaan leffaa, jonka luulin olevan räiskyvää sci-fi-actionia, mutta kas, sepäs olikin jotain insestimutanttialienpornoa jossa alkukohtauksessa kaksi massiivista ja erehdyttävästi peniksen näköistä "mutanttia" taisteli keskenään kuolemaansa asti. Ainakin voi sanoa, että niiden deittien jälkeen oli hankalaa päästä yhtä epämukavaan tunnelmaan.

21.55 Mä käyn aina lukemassa Eeva Kolun reseptit ja katson kaihoten ruokakuvia (jotka se ymmärtääkseni vielä ottaa itse, musta ihan käsittämätöntä, että joku on joka lailla noin taitava), mutta olen niin syntymälaiska, että ikinä en saa aikaiseksi tehtyä mitään näistä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Eeva aloittaa jotkut suklaakakkuviikot, ryhdistäydyn.

21.58 Jared Leto. Miten se on jonkun mielestä kuuma? Näyttää ihan parrakkaalta Salma Hayekilta.

22.05 Fiksujen ihmisten taide- ja menovinkit -palstalta saan aina välittömän huonon omatunnon. Mitään noista en oikeasti kuitenkaan vaivaudu katsomaan, vaikka suunnittelisin.

22.08 Leffat sen sijaan todennäköisesti aion katsoa kaikki (paitsi tuon, missä on Tom Hanks). Siis heti kun ne tulevat Makuuniin, jotta vältyn kanssaleffailijoiden karkinmässytyksen ja kännykännäpytyksen aiheuttamalta ihmisvihalta.

22.12 "Miten tunnistat huijariennustajan, mentalisti Noora Karma". Määkin osaan vastata tähän, se on se tyyppi, joka väittää osaavansa ennustaa.

22.15 He-eeei! Määhän oon viimeisessä jutussa! Ja mikä tietty parasta, tässäkin on meikän blogi mainittu. Ja mun kuvakin. Ehe-hee-nyyh.

22.18 Se oli siinä! Phuu, aika rankkaa, ja monisanaista, tämä tämmöinen livebloggaus. Lukiko joku loppuun asti :D

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Hä. Sä päivität tätä oikeesti. Luulin, että näppärä vitsi.

Virpi Salmi on Ellessä.

tiiti
ite puin

Gaddämmit, mulle ei tullut toi ees mieleen. "Painakaa vaan joo sitä refreshiä".

FFFifi
Fitness Führer

Haha! Sä et olekaan pohjimmiltasi pahantahtoinen nilkki :D

Mut tätä olis voinu mainostaa etukäteen, olisin valmistautunut. Toisaalta tää on niin hidasta, että ehdin hakea näkkäreitä ja kahvia! Lehteä en kyllä ole saanut tuolta lattialta nostettua käteen, että voisi itse katsoa siitä samat jutut samalla.

anni panni
Elämää Hesassa

On se myös Lilyssä!

FFFifi
Fitness Führer

Joo mut ei kai Trendissä? Ollut ainakaan ennen.

Toimitus
Toimitus

Kyllä Virpi lehteen (Trendiin siis) ihan säännöllisesti kirjoittaa. Kolumneja ei, niitä näkee täällä saitilla, mutta henkilöhaastatteluja ja ilmiöjuttuja kyllä. Mutta uusimmassa numerossa ei ole yhtään Virpin tekstiä.

Mut hei takas Tiitiin, tää on sen show, ja meitä ainaski naurattaa :)

FFFifi
Fitness Führer

Joo nyt mä muistankin, vaikka se sukupolvijuttu. Kolumneja mietin.

Vau mikä vauva!

Oon niin eläkeläinen, kun mä mietin vaan että eiks se kirjota kolumneja HESARIIN...

Hem Buggah

Jumaliste, onpa nykyaikaista! Reaaliaikaista tiitiä!

tiiti
ite puin

Tää on vähän kuin tekstiteeveenäkymä siitä, millaista on tuntea mut oikeassa elämässä. Mun ärsyttävä ääni (ja se kun nauran estoitta omilla jutuilleni) jää uupuun.

ElisaElisaELisa (Ei varmistettu)

Aivan mahtavaa, onneksi satuin lukemaan tätä just nyt että näin miten päivittyy tarina jne. Tulee ihan semmoinen olo, että tässä me luetaan Trendi-lehteä sohvalla, minä ja mun uus paras kaveri Tiiti! Paitsi että se ei anna mun katsoa sitä lehteä vaan kertoo vain mitä sille tulee mieleen niistä jutuista. Saan ehkä myöhemmin itsekin lukea sitä. Tiiti käskee mun hakea sille kahvia ja äsken se sanoi jonkun semi-ilkeän kommentin siitä miten naurettavalta näytän kun yritän kuikuilla lehden kuvia vaikka se kielsi. Ei mua haittaa, tämä on silti ihan parhaasta päästä kaverisuhteita mitä mulla on. Koska Tiiti on cool.

tiiti
ite puin

Paras kommentti tässä blogissa ikinä :D

Elspethi (Ei varmistettu)

Täähän on ihan hirveen jännää!! Refresh-nappi kuluu puhki, kun odottelen, milloin se urajuttu osuu kohdalle...:D

paulahelena
ALUAP

tää on kyl ehk maailman paras trendin mainos ikinä, oisin jo sännänny kaupan lehtihyllylle jossei ois tätä minityyppiä roikkumassa tississä :D

Vau mikä vauva!

Mä en yhtään tiedä onko tää trendille hyvää vai huonoo mainosta :D:D

MuuMuu (Ei varmistettu)

Se on huikeeta mainosta.

tiiti
ite puin

Juurikin :D

Mitäs kummaa, luin koko (tähänastisen jutun) luullen jostain tuntemattomasta syystä että olen Saara Sarvaksen blogissa... Ajattelin, että onpas tuo Saara nyt pisteliäällä tuulella, ihan erilaista tekstiä kuin yleensä... :D Pitääkin lukea tää uusin silmin, sillä mielellä että tää on tiitin tekstiä.

tiiti
ite puin

Haha, toi on muuten hassu tunne. Itselle pari kertaa käynyt noin, kun on napsaissut Lilyn etusivulta johonkin juttuun, jonka on luullut olevan ihan toisessa blogissa.

Jenna Kämä (Ei varmistettu)

Baby sä oot pop! Eikä tämä ole vain mielistelyä, vaikka tiedän, että kauneusosio on seuraavaks...

tiiti
ite puin

Tämmöselle kuin mää, joka omistaa ainoina meikkeinään kynsilakkoja, tommonen meikkipalsta on kuin hieroglyfejä tulkitsisi :D

suloista (Ei varmistettu)

Lehti on selvästi suunniteltu suoraan ajatuksenvirrasta: Olavi Uusivirta > ihastuminen muuhun kuin omaan mieheen, ft. ihastuminen työkaveriin > miten edetä uralla....

tiiti
ite puin

Hyvä kun anokommenteissa ei toimi nuo erikoismerkit. Luin ensin, että tässä on Olavi Uusivirta, gin&tonic, ihastuminen työkaveriin, gin&tonic, ...

bubbs (Ei varmistettu)

Voiko niitä Tero Kartastenpään juttuja tajuta? Ne on ihan ihmesoopaa, yleensä luovutan jo jossain puolivälissä, vaikka kolumnin luulisi jaksavan kahlata loppuun. Marian kolumnit taas ovat usein tosi ihania.

tiiti
ite puin

Mää en vaan oikein ehkä osaa sitä Kartastenpään ajatusmaailmaa. Siksi olikin mulle plussaa, että nyt sillä oli kokonaisen sivun sijaan yksi typistetty palsta :D

tiippa (Ei varmistettu)

Täähän on hauskaa! :D hyvä tää tauko kans niin lasken vähän ekonometrian laskuja välissä.

Steps along the Way

Huikeeta! Positiivisessa mielessä ;)

Hertta
Lilou's Crush

Ihan parasta.

FFFifi
Fitness Führer

Hain lehden (ja kaljan ja laskiaispullan). Mutta mitä! Sä hyppäät sivuja yli! Esmes kukkasisustajat!

tiiti
ite puin

(no kun siinä ekat sanat oli "Jugend-talo Kruunuhaassa" ja sitten mää vaan refleksinomaisesti käänsin sivua)

Salafani (Ei varmistettu)

Sori too much information mut täällä tais tulla ihan vähän pissaa housuun :) Tää postaus on ihan legenda!

Pottu (Ei varmistettu)

Tiiti! Sun pisteet nousi just ihan hulluna silmissäin! Nim. isän partahöylää lainaillut (ikinä ei tullu siiliä, mutta epäluonnollisen lyhyet kulmat kyllä kun vähän lipsahti..) JA Keira Knightley on ylivoimaisesti ärsyttävin naisnäyttelijä!

Toinen haudutus

En tiedä olenko koskaan nauttinut naistenlehdestä näin paljon. Tai siis, koskaan en oo Trendiä lukenut enkä lue, mutta tää suodatettu formaatti voittaa kyllä mennen tullen kaikki nekin sukupuolitetut painotuotteet, joista olen joskus omakohtaisesti elämänviisauksia metsästänyt.

tiippa (Ei varmistettu)

Kuukauden päästä uudestaan?

Heydi (Ei varmistettu)

Sää et käyttäny kertaakaan sanaa suloista!! :O Huijjausta!

Ei vaan, ihan huippua! :D

tiiti
ite puin

Joo, harmitti itseäkin kun unohdin sen suloisen. Dämmit.

Susannah

Huikeeta! Kiitos tästä.

Mindeka
Ma-material Girl

Tiiti, kyllä kai tästä tulee tapa? 

Ihan huippujuttu!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis oliko siellä oikeasti juttu "Näin syöt purkkaa oikein"?!!
Taidanpa ostaa Trendin ensi viikolla lentokonelukemiseksi... joskus aiemminkin tein niin ja silloin siellä oli juttu... sanon nyt suoraan... paskaamisesta! :D Siis siitä näkökulmasta mitä tehdä jos vatsa ei toimi tai toimii liian hyvin jne. mutta oli sekin juttu minusta jo aika syvältä. ;) Eikö tuollaiset asiat opita lapsena kotona niin kuin purkan syöminenkin...

anni panni
Elämää Hesassa

Lapsen kakka lienee vähän erilaista kuin aikuisen.

tiiti
ite puin

Juu, tosin sen oli ilmeisesti sponsoroinut Cloetta. Mikä selittää senkin, että ohjeena oli "syö kaksi palaa kerralla". Jos oikea annoskoko on kaksi palaa, miksei se yksi pala ole suoraan tuplakokoinen? Häh? Miksei?

Jenniii
Pupulandia

Olen itse vasta selaillut uuden numeron pikaisesti läpi, mutta tästä jutusta tuli kyllä polttava tarve kahlata se sivu sivulta alusta loppuun tuon yllä olevan "selostuksen" kera. :D

sanumaria

Mää en löytänyt sun naamakuvaa :( Missä se on! Selasin kolmesti lehden läpi ja en löytänyt.

Nimim. tarviin rillit.

tiiti
ite puin

Siinä ekalla aukeamalla olin! Tai sitten ne oli liimanneet sen mun naaman vaan tähän mun kopioon :D

-karoliina (Ei varmistettu)

Voi ei!! :D mun oli pakko puolessa välissä käydä ostamassa lehti ja jatkaa lukemista sen kanssa! Sä oot kyl hyvä tässä!

-karoliina (Ei varmistettu)

Ja toi kuva! Yritin eilen lukee gloriankotia niin en saanut sivua edes auki kun herra istu jo lehden päällä naukumassa!

tiiti
ite puin

Kissat on lehtien julmimpia kriitikoita.

tiiti
ite puin

Toi postaaminen hidastaa aikalailla. Mä yleensä enempi selailen ja plärään, nyt tuli tutkiskeltua (ja arvosteltua) paljon tarkemmin.

anni panni
Elämää Hesassa

Itse tosin olen enemmän tätä mieltä

 

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.