Ihmiset ovat erilaisia

ite puin

Toiset sanovat "vasta" ja toiset "vihta" ja kolmannet ruoskivat itseään mieluimmin makuuhuoneessa, esimerkiksi. Ja sitten taas toiset näkevät tässä allaolevassa kuvassa informatiivisen ja karunmodernin mainoskuvan.

Ja minä kuulen korvissani ao. keskustelun:

-Päivää. Jos ostatte tämän muodikkaan ja ajattoman hameen, revimme ihan kaupanpäälle jalat ruumistaasi, lävistämme peräosastosi ruosteisella kepillä ja vahamaisten zombiekäsiesi heiluessa kuolleina tuulessa ripustamme sinut näytille verkkokauppaamme ja otamme valokuvia. Montako laitetaan?

- Eikä! Tuo samahan oli juuri uusimmassa Ellessä Natalie Portmanin päällä. Pistetääs yksi semmonen. Ja ekstraruosteisella kepillä, kiitos.

Että mitä minä sanoin. Ihmiset on. Erilaisia.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi pitkät jalat. Jos semmoset siis olis.

tiiti
ite puin

Vierailija, totta. Onneksi tuossa lävistysseipäässä näkyy olevan tuollainen säätönuppi, niin voi sitten tarvittaessa säätää lyhyemmillekin jaloille. Vältetään sitä turhaa kerskakuluttavaa kertakäyttöä näissä kidutusvälineissäkin.

Piti hetki miettiä, että miksi tuo näyttää niin kammolta, mutta tuostahan tulee mieleen Dracula, sehän seivästeli siellä tyyppejä ihan kympillä.

nk_dracula_sil_cap_021.jpg

"Jarkko tässä sattui kuljeskelemaan naurispellollaan viime kauden slipoverissa, kun tyrannihallitsijan kätyrit tulivat polttamaan hänen kotikylänsä, raiskaamaan naiset ja murhaamaan kaikki miehet ja poikalapset. Nyt hänen häpäisty torsonsa roikkuu tuulessa niiiin nähdyssä yläosassa. Ajattele. Ethän sinä tahdo olla kuten Jarkko?"

Vierailija (Ei varmistettu)

Minusta tuo keskimmäinen keppi näyttää penikseltä. Luulen, että tässä on jotain feminististä sanomaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

"Kun naisella kerrankin on penis, se onkin sitten vähän helvetin paljon isompi kuin yhdelläkään miehellä ever" -tyyppistä sanomaako ajattelit?

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mun BFF tuli kerran mun kämpille (omilla avaimillaan) ja ihmetteli jo ovea avatessa, kun imuri huusi. Sisällä ei näkynyt ketään ja imuri pauhasi. Kissat oli piilossa. Että olivat sitten vahingossa laittaneet sen päälle.

Useamman kerran olen tullut kotiin ja TV:ssä on pauhannut joko Suurin pudottaja tai CSI Miami. Ja kissat olleet katsomassa. Mikä noissa ohjelmissa kiehtoo?

tiiti
ite puin

Vieralijat :D "Onko tuo säädettävä keskiaikainen lävistyspiikki, joka sinulla on taskussasi, vai oletko vain iloinen nähdessäsi minut?"

Seregi, meillä kissat on myös imuroineet, kerran koko päivän. Ikinä en ole nähnyt kolmea kissaa painautuneena niin pieneksi kasaksi niin syvälle nurkkaan :D

Seregi
Sekaisin Seregistä

Varmaan söpö kasa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.