Illan tv-suositus

ite puin

You had me at "Hirviöleffa", mutta jos joku teistä ei jostain kummallisesta syystä vielä vakuuttunut, tässä tiivistettynä, miksi tämän elokuvan on pakko olla ns. pakko katsoa -matskua:

  • Hai, jolla on kaksi päätä. Ekstrajännitysmomentti siitä, kun yrittää etukäteen arvailla, onko toinen pää pää- vaiko pyrstöpäässä.
  • Tai ehkä se on evässä.
  • Brooke Hogan JA Carmen Electra

(kuva nyysitty telkku.comista)

Kommentit

tiiti
ite puin

Lisäksi mitä ilmeisimmin paintilla piirretyt tehosteet sekä näyttelijät, joiden aikaisempi kokemus lienee lähinnä aikuisviihteestä ja sielläkin sivuosista.

tiiti
ite puin

Nyt se hai karjuu.

tiiti
ite puin

Hai näyttää about tältä, mutta sillä on kaks derp-naamaa.

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi harmi, tää olikin alkanut jo yhdeksältä. Muuten olisi ollut pakko katsoa, mutta en halua pilata ehkä vielä jossain tulevaisuudessa odottavaa mahdollisuutta nähdä tätä elokuvaa ihan alusta asti! Enää tuskin pääsisi kärryille, jos ne hain leuat ovatkin jo alkaneet louskua. :(

tiiti
ite puin

Toivotaan pikaista uusintaa!  Täähän vois tulla vaikka joka päivä!

Tulossa: Megahai vs. Robohai. Kohta varmaan nää kaikki on jonkun hurrikaanin pyörteissä. + kaikki suuret luonnenäyttelijät Carmenista alkaen...

tiiti
ite puin

Joo, määkään en malta oottaa ens sunnuntaita!

Oranssinen

Jos tykkäsitte tästä, niin teidän on IHAN PAKKO katsoa Sharknado 1 & 2.
Molemmat elokuvia, joissa erikoistehosteet, näyttelijäsuoritukset ja juoni  saavat lähes hysteeriseen olotilaan.
Erityiskommenttina varoitus katsomisesta alkoholin vaikutuksen alaisena, silloin on olemassa todellinen vaara tukehtua nauruun.

Ja sitten näille annetaan IMDB:ssa vain muutama tähti!! Oman genrensä KUNINKAALLISIA!

PS: Sharknado 3- Oh Hell No! ilmestyy tänä vuonna.

Rouskis (Ei varmistettu)

Tähän on pakko kommentoida, että ei ole legendaarisempaa elokuvaa kuin tuo Sharknado! Se on kyllä The Must Pakko Katsoa -leffa. Jos ei ole kyseistä leffaa nähnyt niin silloin on nimenomaan SIVISTYKSESSÄ niin paha aukko ettei ulos kehtaa lähteä.. :) Myös tuo kakkososa on todellinen helmi, joka sisältää ehkä romanttisimman kosimiskohtauksen mitä maa päällään kantaa! Ehdottomasti katsomisen arvoisia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.