Internetin halpa kertakäyttöhuumori on pilannut minut pysyvästi

ite puin

Odottaako joku muukin JOKA IKINEN KERTA tuon mainoksen nähdessään yhtä lapsellisen toiveikkaana, että tällä kertaa se pulu kakkii tuohon lumenvalkoiselle takille (vain kuivapesu)?

Ai ei vai? No ei sitten.

Kommentit

Tuulis (Ei varmistettu)

Mulle tulee tästä kuvasta mieleen vaan Keisarin uudet vaatteet... Kaikki näkee, että tyyppi on vuorautunut untuvapeittoon, mutta teeskennellään yhdessä, että se on mielettömän upea, koska se on "high fashion".

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei, mut mieleen tuli 1) Miksi täti on pukeutunut täkkiin? ja 2) Kuinka paljon rauhoittavia lääkkeitä sille on syötetty kun se näyttää tolta ja antaa pulun laskeutua päälleen? Yöks.

Lillie

Oon niinku miettinyt ihan samaa tässä pari päivää. Normaali skenaario: pulu lentää kohti, kiljaiset ja juokset päättömästi karkuun suojaten samalla kasvojasi käsilläsi ja siitä sit esim. suoraan autotielle.

marietta

Haha! Paras otsikko!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen sitten astetta röyhkeämpi ihminen, sillä mä oo oottanu, että se pulu kakkii mallin päähän xD

Anna Blue Eyes

Minusta näyttää siltä, että se nojailtava tolppa on jo pulun kakassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mää oon osottanut ihan samaa kun tuo toinen Vierailija. Miksi se tipu ei voi kakkia sen mallin päähän. höh.

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi housut ja takki sopii just lyhtypylvääseen nojailemiseen kadunkulmassa.... Eikö kellekään muulle tule tästä vähän kyseenalaisia mielikuvia?

Helli (Ei varmistettu) http://hellipippanen.blogspot.fi/

MINÄ olen ajatellut aivan samaa! :D Tylsä mainos koska näin ei tapahdu! Yhdyn myös muihin kommentoijiin siinä, että onko tuolle mallille annettu jotain rauhoittavia ja kuinka paljon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Katsoin videon ekan kerran, ja miusta näyttää siltä, että se on leikattu poikki juuri ennen kuin pulu lörtsäyttää mallin päähän. Katsokaa vaikka, se laskeutuu, nostaa vähän pyrstöään ja... -poikki-

Ihan ekaksi mainoksen nähtyäni kyllä ajattelin,että suomalainen Tuula Pöyhönen ehti tehdä täkkitakkinsa ensin.
http://www.onni.eu/TOPPIS1.htm

kultahillokala

mää ainaki aloin ihan oletusarvosesti (onko se sana?) tiirailla, missä se kakka on, heti.

Kristaliina
Puutalobaby

Apua nyt munkin pitää mennä katsoon toi video! Tiiti, saaks sä tästä jotain provikoita, ai miten ovelaa käänteismainontaa :D

Hansu* (Ei varmistettu)

Joo, sillä on jo kakkaa päässä tosta pylväästä. Mutta myönnän odottaneeni. Edes pientä kakkaa. Aivan sairaan häiritsevä toi valko töhryinen tolppa!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Siis minähän katson joka kerta tämän niin, että toi pulu lentosyöksyripuloi mallia kohden ja se ripuli on parhaillaan matkalla ilmassa tuossa tolpan kohdalla... *pruuuuuits

tiiti
ite puin

Eniten tykkään täällä Lilyssä siitä, että melkein kaikki muutkin on loistavan vinoutuneita <3 Ilman teitä ois jäänyt tuo selkeästi pylvääseen kohdistunut ensi-isku huomaamatta! Ja mahdollisuus päähänkakkaamisesta.

Ja joo, huomaahan tämän meikän blogin tuoman mainosarvon, takki/täkki on loppuunmyyty! (ja totta, helkkarin samannäköinen kuin tuo Toppis)

 

fgfdgdfgdfg (Ei varmistettu)

Itse mietin että mikä hiton steroidipulu tuo oikein on... Ja miksi se repii kohta tuon eukon silmät päästä irit.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.