Ite puen, Kampissa lauantaina.

ite puin

*Yhteistyö, Kauppakeskus Kamppi*

Kuten tuttuun tapaan tekonäppärä otsikkokin jo kertoo, olen mukana kiintiöhuppariaikuisena 31.8. klo 12- 17  Kampin Syksyn avaus -kansanjuhlassa, jossa Lilyn 14 suosittua muotibloggaria (ja siis jostain syystä myös minä) stailataan halukkaita uhr ihmisiä meille valittujen liikkeiden vaatevalikoimista ja muilla saatavilla olevilla härpäkkeillä.

Mun liikkeenä on Cybershop, joten jos koet tarvetta päästä tänä syksynä kosketuksiin hieman rokkari- tai goottihenkisemmän itsesi kanssa, niin tervetuloa. Puetaan sulle esim. tämä silmämunakuvioinen mekko ja kuiturastat. Tai jos et koe, tule silti. Etsitään sulle sitten jotain muuta. Silmämunakuvioista.

Stailattavaksi voi ilmoittautua etukäteen Kampin 5. kerroksessa Cybershopin myymälässä tai olemalla suoraan yhteydessä puhelimella +358 45 122 9001. Tai sitten lompsimalla ensi lauantaina paikan päälle.

En valitettavasti pääse paikan päälle tutustumaan valikoimaan etukäteen, mutta toivon, että siellä on ainakin tämmöisiä nettikaupasta löytyviä pandahattujuttuja (vaikka kyllä vähän epäilen, että ovat feikkejä, eikä noita olekaan tehty oikeista pandoista)


Voisin pitää tuota kaikissa pitkäveteisissä työpalavereissa, änkeä pääosan sisälle kuulokkeet ja näyttää salaa keskisormea hanskoissa. Niinkuin tuo tyttökin tuossa yllä kuitenkin tekee. Että haistakoon itse, kiitos vaan.

Muutenkin toki saa kovin mielellään tulla morjestamaan, tuomaan lakua ja hampurilaisia tai edes näyttämään ovelta kieltä (tai miksei muitakin ruumiinosia, omia tai toisten, ihan mieltymysten mukaan) ja juoksemaan pois. Koska muuten olen iiiihan yksin suuressa ja pelottavassa kaupungissa. Iiiiihan yhyyyyksin. Ja mua vähän jänskättää tämä koko homma. Minut tunnistaa leveästä päästä, hihityksestä ja huonoista jutuista. Ja siitä, että kuljen sisällä karvainen pandalakki päässä, iloisesti tassujani esitellen.

Paikalla on näemmä lilyläisten lisäksi kaikenlaista muutakin humppaa ja sirkushuveja, ja ihan erityisesti lauantaina klo 15 siellä on Oona Kivelä, joka toivottavasti tekee siistejä tankotanssijuttuja (eikä esim. soita kukkopilliä tai sahaa).

*Yhteistyö, Kauppakeskus Kamppi*

Kommentit

sanumaria

Mää niin tulisin (ihan vaan ton pandan takia), mutta pitää mennä tekeen kuperkeikkoja :(

tiiti
ite puin

Hö :( Aattele, miten pandalakki pehmentäis niitäkin!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mie haluan stailattavaksi, kun kerta olen mestoilla! Kerrankin! Ja sitä paitsi mulla on sulle tuliainen, niin pieni ja säälittävä, että hävettää, mutta aion antaa sen silti :D

tiiti
ite puin

Jee, mahtista! Ja jee tuliaisellekin! Jee!

Lotta Katariina
Pumpui

Pitää tulla piipahtamaan! Tosin entinen gootti ei kyllä halua enää mitään goottirytkyjä :D

tiiti
ite puin

Tuletuletule!

Ja joo, mulla muuten on vähän samaa vikaa menneisyydessäni, joten ajattelin, että tässä vois olla tilaisuus päästä yli vanhoista traumoista :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jeee, paikalla 12-13, varasin juuri ajan :)

tiiti
ite puin

JEEE! Sun stailauksen jälkeen mennään piiloon tiskin taakse ja odottamaan Lotta Katariinaa ja pakotetaan se yhdessä sitten pukeutumaan lateksigootiksi.

Luru
Changes

No hei, muakin vähän jänskättää... uskaltaakohan kukaan edes tulla stailattavaksi. :D Nähdään siellä!

tiiti
ite puin

Mää aattelin, että kuvaan sitten itseäni surullisena erilaisissa pandalakeissa, jos ketään ei tuu :D Ja siellä nähdään, tosi hauskaa päästä tapamaan lilyläisiä!

Mindeka
Ma-material Girl

Sairaan hyvä idea :D

Lauantaina nähdään!

tiiti
ite puin

Jotain tämmöistä ajattelin:

Teen vaan ite silmärajaukset aamulla, niin nekin on puolen päivän aikaan jo tossa kunnossa.

(Ja jee! Nähdään lauantaina!)

Mindeka
Ma-material Girl

Mulla toimii myös ripsiväri alaripsissä tuohon efektiin! Pääsee vielä helpommalla pandaksi.

Toinen haudutus

No höh. Mä olen kans iiihan yyyyksin mutta eri suuressa ja pelottavassa kaupungissa. Niin en voi tuoda sulle jäätelöä, vaikka kaikki vaatekauppiaat nimenomaan toivovat, että ihmiset tulevat ilman ostoaikeita vaeltelemaan tötterö kädessä ympäri rekkejä. Esittele nyt ainakin pandat meille jälkikäteen, jooko?

tiiti
ite puin

Hö.

Ja siis tää merkkihän:

tarkoittaa, että "älä tule vain yksipalloisten jätskitötteröiden kanssa kauppaan, ota nyt vähintään kaksi, ettei jää paha mieli".

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt oikeesti Tampereellekin tämmönen!

tiiti
ite puin

Totta! Tampesterissa on kyllä ihan liian vähän mitään blogihulinoita. Jonkunhan pitää täälläkin ostaa ne kaikki tosipienet muffinssit!

Arsenikki (Ei varmistettu)

Höh :( oisin niin tarvinnu stailausta mutta ei pääse tulemaan.

tiiti
ite puin

No höh. Oon aina jotenkin ajatellut, että sää oot just semmonen cyberpunk-gootti.

Vilu (Ei varmistettu) http://jackmaterialist.blogspot.fi/

Pitää äkkiä värväillä immeisiä, vielä on neljä viidestä ajasta vapaana. :D Kovin on ujoa porukkaa. :<

Mutta me näemme sitten lauantaina, tervetulloo sinä ja muu porukka! T. yksi Cyberilainen :)

tiiti
ite puin

Voi vitsi, toivottavasti joku vielä uskaltautuu. Hitsit, kun oon täällä Tampesterissa, niin vähän duunia yrittää kiristää täkäläisiä kavereita teille pääkaupunkiseudulle saakka (yritin silti, toki :D). Mua kyllä jänskättää ihan jäätävästi, mutta eiköhän tuosta tule kivaa!

(Ja gaddäääämn miten hienot hiukset sulla on! Vau!)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.