Ite puin aikamatkalla

ite puin

Sain sanumarialta Olennaisuuksia -blogin Milkan kehittelemän aikamatkahaasteen. Tylysti se kuuluu näin: jos olisi aikakone ja sillä saisi kolme vapaavalintaista matkaa, mitkä ne olisivat.

  1. Menisin tapaamaan Sarah Connoria ja suostuttelisin sen leuanvetojen sijaan treenaamaan human flagia. Miettikää miten paljon siistimpi se yksi kohtaus olisi Terminator2:ssa? Miettikää!
  2. Piilottaisin Vapaudenpatsaan päähään paljon pieniä kolmipyöräisiä. Sitten menisin Apinoiden planeetalle ja opettaisin apinat ajamaan niillä kolmipyöräisillä (löytäisin ne kätevästi sieltä biitsiltä Vapauden patsaan päästä). Kuinka lystiä!
  3. Menisin takaisin aikakoneen keksimispäivään ja rikkoisin sen ennen kuin kukaan muu ehtii sitä käyttää. Sitten leuhkisin kaikille, että vain minä olen saanut aikamatkustaa ja myisin aiheesta mehustellen kirjoittamani elämänkerran elokuvaoikeudet isosta rahasta. Leffassa minua näyttelisi Jack Black.

Kattos, Petri, siinä on tarpeeksi Helkaman kolmipyöräisiä meille kaikille!

Lopputulos: olisin sikarikas, tulevaisuudessa olisi tiedossa hupaisia apinoita ja Terminator 2 olisi vielä entistäkin vähän parempi elokuva. Not bad.

(kuva)

Kommentit

Laurella
Pilkku otsassa

Mukavaa, että joku muukin ajattelee, että häntä näyttelisi Jack Black. Tosin minua voisi näytellä myös Samuli Edelmann.

Mintun oma sivu

Sori, pakko olla ilonpilaaja: Jos sä menisit aikakoneen keksimispäivään ja rikkoisit sen, niin millä palaisit takaisin? Koska jos aikakonetta ei olisi, niin sullakaan ei olisi matkavälinettä - tai sille kävisi vähän niinku Marty McFlylle meinaa käydä, kun isi ja äiti ei meinaakaan päätyä panee. Eli susta ei tulisikaan sikarikasta vaan katkera ämmä aikakoneen keksimisaikakaudella.

Muita epäloogisuuksia en toki sitten tekstissäsi havainnutkaan. :)

tiiti
ite puin

Niin siis miksi mun pitäisi palata takaisin?

Mintun oma sivu

Hyvä pointti. Ei kai oo mikään pakko. Mutta onko Jack Black elossa siellä, minne jäät jumiin? Ja ehkä mä olin vähän romanttinen höpsö, kun aattelin, että HALUAT palata kotiin. :)

tiiti
ite puin

No nyt sä teet oletuksen että aikakone on joko keksitty kauan aikaa sitten, tai se keksitään vasta kaukana tulevaisuudessa, tässä haasteessa kysyttiin, että mihin haluaisin aikamatkustaa _nyt_. Yhtä hyvin se mielikuvistuaikakone on voitu siis keksiä eilen ja minä matkustan sillä tänään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.