Ite vappusin.

ite puin

Kummallisia tämmöiset keskiviikkona tulevat henkiset maanantait. Keenantait? Maaskiviikot? Käytetään hämmentynyt mielentila hyväksi ja kerrataan henkilön vapputapahtumat kauniisti kuvin ja sanoin.Ensinnäkin, aattona nakkeja oli todellakin tarpeeksi, perunasalaatissa oli kuin olikin riittävästi majoneesia ja skumppa hyvinkin sihiseväistä. Aikuismaisesta suhtautumisesta elämiseen kertonee se, että kaikkea noista oli jäljellä vielä seuraavana aamunakin. Odotettuna lisänä toki se hieman sumuisa olotila.Minun nakit. Minun!

Koska bloggaan ennemmin pitkäsanaisen puisevin ilmauksin kuin kuvin (ja olen aika kameralaiska), ei loppuillasta enää löydykään visuaalista itsensäilmausmateriaalia. Kivaa oli, vappuisaa ja erityiset plussapisteet annan itselleni kaiken opiskelijameiningin onnistuneesta välttämisestä.

Vapunpäivänä piti kuitenkin tieteen ja tutkivan journalismin nimissä suunnata vapputorille maistamaan lisää nakkeja. 

Ja Lakua. Etenkin lakua.Minun laku. Minun!

Niin, ja ulkojätskiä. Ja lättyjä, mutta kuten ehkä muistatte, olen varsin huono ottamaan kuvia niistä vikkelistä pirulaisista. Joten ne jäävät mielikuvituksen varaan.Loppupäivä kuluikin sitten ottaen aurinkoa ja vapaamuotoisesti pälleillen parhausmiehen aurinkolasit omimalla.

*naamapälleil*

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.