Jos kaikkiin harrastuksiin suhtauduttaisiin kuten liikuntaan

ite puin

Osallituakseni Lilyn treenauskeskusteluun (ja kun oikeasti en nyt keksi parempaakaan aihetta), aloin miettiä, minkälaistahan ihmisten elämä olisi, jos muihinkin harrastuksiin suhtauduttaisiin samalla lailla suunnattomalla tunteen palolla, kuin liikuntaharrastukseen tai semmoisen puutteeseen. Vastenmielisenä väkipakkona tai elämäntapana (jälkimmäinen usein capseilla).

  • Ai että mä inhoan näitä Sandra Bullock-elokuvia, mutta pakko katsoa niitä kahdesti viikossa, koska sitä suositeltiin Video -lehdessä.
  • Joo, kyllä mä heräsin taas aamuristipistoille ennen auringonnousua. Tein intervallipistoja, ensin tosi tiheästi ja sitten palauttelin tosi löysästi. Joku tunti siinä meni, verenmaku suussa, mutta voi vitsi, kyllä oli jokaisen hetken arvoista! Kokeilisit sinäkin, mahtava olo!
  • Olen vihannut piirtämistä ihan ala-asteelta saakka. Se vahaliitujen kelmeä tuoksu ja kaikki ne paperihaavat. Se ainainen suorittaminen Osuuspankin piirustuskilpailuissa. Nevermore!
  • Mun kaverit ei vaan ymmärrä tätä mun postimerkkeilyelämäntapaa.
  • Kyllä, mä harrastan nokkahuilunsoittoa. Soitan aina pari kertaa viikossa tätä samaa kappaletta uudestaan, uudestaan. Ja uudestaan.
  • Sun pitää löytää vaan se sun oma tapa valaa savea.
  • Nyt kuulkaas lähtee meikätytön harraste ihan uudelle asteelle. Palkkasin meinaan just personal virkkaajan. Se on virkannut ihan EM-tasolla. Tuossa se nyt huutaa vieressä, että isompi silmukka, isompi silmukka. Ja minähän silmukoin! Sitä saa itsestään niin paljon enemmän irti, kun on joku tsemppaamassa.
  • Yh, että vihaan lukemista. Olen lukenut Himoshoppaajan karvanpoisto -romaanin jo viisitoista kertaa läpi, ja voitko uskoa, joka kerta se tuntuu vaan paskemmalta. Lisäksi olen aika varma, että mun aivot kasvaa kohta niin, ettei hatut enää mahdu päähän. Lukeminen on tylsää, eikä siitä ole mitään hyötyä.
  • Hah, nyt alkaa minun ojankaivuuharraste aktivoitua. Tilasin ihan uudet kumisaappaat ja teleskooppivartisen hiilikuitulapion ihan ulkomailta asti! Näillä lähtee!
  • Phuujeeaaah, tänään olen täytellyt ristisanoja tunnin, sitten sudokuja tunnin ja loppuun palauttelin kevyellä yhdistä numerot -tehtävällä. Ja huomenna uudestaan. Se on tätä älypelielämää, vähänkö aivoja särkee illalla.

Kommentit

Janica (Ei varmistettu)

Nauroin ääneen, niin totta :D !!!

Valtava Keskimääräinen Jänis (Ei varmistettu)

Nyt se selvisi miksi saatanassa naapuri vinguttaa Aamutunnelmaa nokkahuilullaan joka helvetin viikko! Hermostuneen ylimitoitettu kiitos!

Ezzy (Ei varmistettu)

Mä oon muutes oikeesti tehnyt tommosia aamuristipistoja. Osui ja upposi jälleen kerran.

Sho(e)paholic (Ei varmistettu)

Kiitos tosi paljon taas viikon nauruista! Siis mistä sie keksit näitä?! Ihan loistavaa :'''DD

AnneVee (Ei varmistettu)

Haha:DD Näitä vois ehkä hyödyntääkin, ku joku jumppanatsi alkaa joskus avautua.:D

uunotar (Ei varmistettu)

Oi ja voi, niin totta! :D Ihana. :)

(Paitsi että tunnen ihmisiä, jotka oikeasti heräävät pari tuntia ennen töitä neulomaan, mittaavat neulomisnopeutta silmukkaa/minuutti, tilaavat välineitä ulkomailta asti ja kehuskelevat neulontavammoilla. Uhhuh.)

(Ei varmistettu)

Oi ja ai. Liikunnan ja urheilun jatkuva ylistys on tosiaan persiistä. Vino hymy ja kaunis kiitos kipeän asian puheeksiottamisesta. Tämä viimeistään liitti sinut blogipahaseni sivupalkkiin. Kiitän ja kumarran ja seuraan jatkossakin.
http://ailila.blogspot.com/

Mariess (Ei varmistettu)

Voi ei, miksi aina muistutat noista Osuuspankin piirustuskilpailuista. Itse asiassa vähän aikaa sitten huomasin että nettisivuilla mainostettiin uudesta kilpailusta, oi miksi en silloin linkannut sitä sinulle :/

Hertta
Lilou's Crush

word.

Saara S.
Saara Sarvas

Hahaha, täydellinen!

(Ei varmistettu)

Nerokas teksti kieltämättä :D

Ainoo ero tosin, että noiden jälkeen ei tuu hyvä fiilis, kuten liikunnasta :*

tiiti
ite puin

Pitää kyllä tunnustaa, että olen myös ihan itse käyttänyt noista varmaan suurinta osaa siinä pahimmassa jumppanatsivaiheessani. Osaa varmaan käytän vieläkin, mutta hei, jotain on pakko saada anteeksi edes sillä, että vähän osaa nauraa itselleen :D

Vierailija, eihän sitä tiedä, kai jollekin saattaa tulla endorfiiniryöppy hyvinonnistuneesta ristipistosta :D

Mariess, OP:n piirustuskilpailut ovat aina läsnä elämässä, ehkä jonakin vuonna mää vielä osallistun, ihan vaan vanhojen pahojen aikojen muistoksi :D

Ananas
Ananas ja Kookos

"Himoshoppaajan karvanpoisto" :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hoh, ihan parasta.

Ja meitsi viimeksi eilen hehkutti fb:ssa mun uusia kumisaappaita ja hiilikuitulapiota. :D

Hakranah (Ei varmistettu)

Haha, kiitos jälleen kerran päivät piristyksestä. :)

Sun blogi on parhautta!

Ps. Sattupa oivallinen varmistus: Kirjoita kenttään listan neljäs sana/Write the fourth word in the box below: "muoti harrastus musiikki liikunta viikko": *

Gehenna (Ei varmistettu)

Ai miten niin JOS suhtauduttais ;D t. pakkomielteinen kässäharrastaja

tiiti
ite puin

Ananas, en oo ehkä ihan kartalla tuon kirjasarjan jatko-osista, pidin tota vaihtoehtoa ihan todennäköisenä :D

Vierailija, no kerrankos sitä uutta lapiotaan hehkuttaa :D

Hakranah, haha, sanavahvistuskin haluaa kesäkuntoon!

Gehenna, olet selkeästi tuollain aamuintervalliristipistoilija, ehkä käsityöihmisille pitäisi perustaa oma HeiaHeia :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.