Jos luulet, että sinun elämäsi on jotenkin ankeaa, lue tämä

ite puin

Ensimmäinen lomaltapaluuviikko on ollut lähes täydellinen! Perfect! Tai siis... Valitin kerroinko jo, että meillä on se putkiremontti? Ai aika helkkarin monesti, eikä enää kiinnosta? No yhy-yhy, valitan lisää. Tällä hetkellä kotihimassa on laatat seinässä (ehe-he, susihuonot laattavitsit, ainoa hyvä puoli putkiremontissa, ja ehkä se, että saa uuden kylppärin). Se mitä kotihimassa ei tällä hetkellä taas ole, on minkäänlainen alkeellinen asumiskelpoisuus. Joten kamat on pakattu ja evakoiduttu, mahdollisimman edukkaaseen huoneistohotelliyksiöön seuraavaksi muutamaksi viikoksi. Mutta ei hätää! Aina valoisana ihmisenä löydän tästäkin iloittavaa päivittäin. Esim:

  • Toimiva vessa omassa huoneessa.
  • Kun laittaa verhot kiinni, voi entisen Omppuhotellin sijaan kuvitella olevansa ruotsinlaivaristeilyllä. Tosin kukaan ei myy tax free -karkkeja eikä missään ole all-you-can-eat-katkarapu-ja-jälkiruoka-buffettia.
  • Voi kokea päivittäin ylemmyttää tietoteknisillä taidoillaan, kun neuvoo elektronisen lukon toimintaa ehkä hieeeeeman humalaisille kanssa-asukkaille ja ihmisille, jotka ilmeisesti tulevat maista, joissa ei ole sähköä.
  • Voi muistella opiskeluaikojaan ja eloa ja oloa siinä kymäisessä yksiössä. Paitsi ettei nyt voi olla 4/7 päivää viikosta humalassa ja muina päivinä nukkua pitkään darrassa.
  • Tämän pätkän jälkeen ei varmaan tee mieli käydä Tampereen ravintoloissa syömässä, kun nyt ei ruuanlaittomahdollisuuden puuttumisen takia (pl. esihistoriallinen mikro, uujea) ole oman ruuan tekemisen mahdollisuutta ja siis pakko syödä ulkona. Tästä tietenkin seuraa superkunto, ja fitness-vatsalihakset.
  • Koska kaikki vaatteeni täällä mahtuvat matkalaukkuun vähän niinkuin pakosta (ei tilaa), minulla on kerrankin ns. capsule wardrobe.
  • Täältä pääsee joskus pois

Kommentit

sanumaria

Odotan kattavaa ravintolakatsausta. Tai ainakin kerrot, mihin me mennään seuraavaksi purkerille!

tiiti
ite puin

Täällon muuten joku uus semmonen ku Pork and more , josta saa ainakin pulled pork -sämpylää ja muita lihansyöjähyvyyksiä. Mutta ei olla vielä kyllä ehditty testaamaan.

Nina Enroth

Aika karua. May the force be with you. Toisaalta, voit jälkikäteen muistella sitä, kun asuit hotellissa. Ihan ku jenkkileffoissa.

tiiti
ite puin

Mää itseasiassa yritin tota jo "uuu, oikein asutaan HOTELLISSA", sitten näin tän huoneen :D Ehkä se tosiaan toimii paremmin sitten kun ei enää tartte olla täällä.

hannariitta (Ei varmistettu)

No voi voi että on ankeeta.Et tiedä ankeesta elämästä mitään.Käy vierailulla Hus:n Syöpätautien poliklinikalla niin osaat ehkä enemmän arvostaa elämääsi.

tiiti
ite puin

Olenkin muuten monesti miettinyt, millaista elämä olisi, jos ei ymmärtäisi ironiaa tai sarkasmia.

Ville-setä (Ei varmistettu)

Näin se tosiaan on, ja meijän dieetissä ei oo läheskään tarpeeksi sitruunoita, niitä pitää syyä kymmenen kiloa raakana joka päivä, eikä saa irvistää, koska jos irvistää, niille tulee paha mieli joilla on oikeesti TOSI ANKEETA.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.