Jos toimistotyö suoritettaisiin kuten urheilukisat.

ite puin
  • Aina excelin käynnistyessä karjaise miehekkään kuuluvasti, jotta taulukkolaskenta lähtee maksimisuorituksella käyntiin. Painaessasi save-nappia tuuleta ja hyppele iloisesti.
  • Pidä aina käyttämiesi työvälineiden mainosvaatteita, esim. lippis näkyvällä Windows-logolla ja bleiseri, jossa on jalkojahierovien toimistosandaaliesi merkki kirjottuna rinnuksissa. Jos joku tulee työpisteellesi nosta läppärisi pääsi päälle ja käännä merkki näkyviin.
  • Kahvitauolla purskuttele näyttävästi, sylje kuuluvasti lattialle ja kaada kahvia suoraan pannusta tukkaasi.
  • Kun työkaverit ohimennen kyselevät viikonloppusuunnitelmiasi, totea nöyrästi hymyillen, että tavoitteenasi on nyt ensin selvitä ainakin keskiviikkoon asti ja saada työkokemusta. Muutaman vuoden sisällä olet kyllä ajatellut päästä ihan loppuviikkotasolle asti.
  • Kun puhutaan ulkomaisesta alihankinnasta totea niskojasi nakellen, että niin, intialaisilla on kuulemma ihan omat excelöintihallit, ala-asteelta lähtevä henkilökohtainen excelöintivalmennus ja muutenkin arvostus ihan eri luokkaa.
  • Kun palaveriesityksesi menee todella penkin alle, totea lähtiessäsi, ettei sinulla tänään vaan ollut tänään tarpeeksi presentointitahtoa ja ensi kerralla on tarkoituksena powerpointata 110%.
  • Päivän päätteeksi kiipeä tuolillesi ja anna itsellesi postit-lapuista ja yhteen liitetyistä klemmareista askarreltu keltamitali. Hyräile mahtipontisesti Mission Impossiblen teemaa ja katso hiljaa kaukaisuuteen.

Kommentit

Emelia (Ei varmistettu)

Ahahahahahahah :-D Kiitos tästä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahah tää nauratti, vaikka en toimistotyöstä mitään tiedäkään :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Nonii. Vierailija minäkin, mutta täydellisin huumori ja sen taju. t. J

Oranssinen

Aina excelin käynnistyessä karjaise miehekkään kuuluvasti, jotta taulukkolaskenta lähtee maksimisuorituksella käyntiin. Painaessasi save-nappia tuuleta ja hyppele iloisesti.

Arkipäivää!

Lisäksi:
Kun rahoitustalukon hikisen excelöinnin jälkeen kk-eräsolussa seisoo #N/A!,

pyyhi hikeä otsalta, paiskaa näppis maahan ja totea  "Kaikki piti olla kohallaan mutta ei kulukenu"

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.