Joulukalenteriteaser

ite puin

Taas on se aika vuodesta, eli blogijoulukalenteriaika! Tämän vuoden blogillisen mestariteokseni työnimi on riidanhaastamisjoulukalenteri. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, se on myös sen varsinainen nimi, koska en oikeastaan jaksa keksiä parempaakaan. Kun voin sen sijaan vaikka syödä karkkia tai katsella maalin kuivumista. Aiheena on siis löytää jokaiselle päivälle uusi ja jouluisa aihe torailla, penseillä tahi muuten vain käydä lähimmäistensä hermoille. Sydämeeni riidanhaastamisjoulukalenterin teit!

Vaikka hätäisimmät voisivat luulla toisin, kalenterin syvin tarkoitus on toki jouluisan lämpöinen ja hyvä: epäitsekkäästi rikastuttaa muiden elämää. Ensinnäkin, koska teet joulunalusajasta melkoisen kärsimysjuhlan, lähimmäisesi todella osaavat arvostaa joululomaa - sinusta. Toiseksi, koska tulet näitä ohjeita seuraamalla käyttäytymään seuraavat viikot kuin ilkeä ja pikkusieluinen peikko, menevät alkuvuoden kiltteydelläsi ansaitsemat lukuisat joululahjat nyt aivan toisiin osoitteisiin toteuttamaan ihan muiden ihmisten materialistisia haaveita.

Nostalgikoille ja heille, jotka haluavat katsoa, mikä taso jutuissa pyritään tänä vuonna alittamaan; viime vuoden mielensäpahoituskalenteri löytyy laskevassa järjestyksessä täältä. Vuosi on mitä ilmeisimmin tehnyt tehtävänsä aivojen rappeutumisen saralla, koska jutut vaikuttivat välillä jopa melkein hauskoilta.

Tai no, ainahan mä itse nauran omille vitseilleni.

Ainoana.

Kommentit

Huolitkohan ideoita.  Tämä tosin voi olla joulukuussa jo vanha. Työpaikalla joululomia jaettaessa asenne 'mun pitää saada lomat täsmälleen silloin kun haluan, muutoin se on epäreilua' on erinomainen joulumielen kohottaja, riidan saa helposti aikaan.

tiiti
ite puin

Hahaa, totta! Ja täähän koskee kaikkia muitakin lomia, että on semmoinen ympärivuotinen gift that keeps on giving :D

Mää aattelin, että tämä voisi olla sellainen osallistava joulukalenteri, eli joka luukussa ihmiset voisivat myös kertoa, miten heille on ns. jaettu joulumieltä :D

puuha-pete (Ei varmistettu) http://peterakentaa.blogspot.fi/

Kuule just viimeviikolla yksi työkaverini jakoi sun viimevuoden joulukalenterin juttuja, nehän ei vanhene vaikka vuosi vaihtuu :D Oikein odotan huomista ;)

tiiti
ite puin

:D Mun jutut on muumioituneita jo syntyessään, niin ei joku vuosi ei enää vaikuta :D

Jenni H.
Terävät hampaat.

Jeeee, huippua! Olikin jo sellainen olo, että pelkät suklaakalenterit on yksinään vähän turhan lässyjä.

tiiti
ite puin

Kyllä! Parasta on tietenkin yhdistää whine ja suklaa :D

Not another GIF Blog

Repesin töissä ääneen tuolle kuvalle. Hienoa!

tiiti
ite puin

Ton raukan ilme on niin mahtava :D "Kiitti vaan Hitler, joulu on pilalla."

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.