Joulunajan mielensäpahoituskalenteri, 14. luukku

ite puin

JoulukonvehditJos luulitte, että no suklaasta se ei ainakaan voi lapsellisesti nillittää, luulitte väärin. Ai miksi? No mietitäänpä:

Suklaarasiat ovat ehkä passiivisaggressiivisin lahja tai vierasvieminen ikinä.

  • "HHheheh, näytät siltä, että sulle on suklaa ennenkin maistunut. HHehhhe." Mikään muu lahja ei tuo hiljaisesti esiin elintapakritiikkiä ihan niin pistävästi kuin tämä. Paitsi ehkä Thighmaster. (note to self: bisnesidea - suklainen thighmaster)
  • Ylivoimaisesti eniten konvehtirasiasta on pahaa suklaata, kuten nougat-täytettä  tai marsipaania. Jos olet oikein kriittisen ihmisvihaisella päälä, viet vaan rehellisesti jotain Rainbow-taloussuklaata. Mmm... herkkua! "Toin sulle nämä, koska meillä kotona ei kukaan näistä tykkää". Tämä tarina on tosi.
  • "Näitä saa sata yhden hinnalla K-marketista, tässä yksi sinulle. Olet minulle niin erityinen."

Ja sitten kun olet vihdoinkin yksin oman herkkusuklaarasiasi kanssa (ei eufemismi), karu totuus jatkaa paljastumistaan muovikääreen alta. Hyviä suklaitahan on aina vain korkeintaan yksi per kerros. Jos sinä syöt sen olet itsekäs paskiainen, jos et, jää vain pahaa suklaata. Lose-lose, ymmärrättekö?Nyt tulee ammattilaisvinkki: ainoa oikea tapa syödä konvehtirasia onkin ensin valita kummastakin kerroksesta ne noin 3 hyvää suklaata. Sitten kaataa jäljelläolevat jouluiseen kulhoon ja tarjoaa niitä vieraille. Näin saa sekä hyvät suklaat itselleen, että vaikuttaa anteliaan jouluhenkiseltä. Eivätkä vieraat joudu syömään pipareita, joka olisi kuitenkin vielä hiukan pahempi vaihtoehto kuin nougat.

Kommentit

Nips (Ei varmistettu)

Indeed!

NinaVee
Väreilyjä

Herkkusuklaarasia... Hohohooo, mikä naurunremakka ja pärskähdys täällä syntyikään. :D :D

tiiti
ite puin

Olen aika vakuuttunut, että mun lempivälimerkki (kaikillahan on sellainen, eikö) on "".

Ne saa "lempivälimerkinkin" kuulostamaan irstaalta :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.