Kauhunhetkiä kaupunkialueella.

ite puin

Ei, aiheena eivät ole punkit päässä, lasinsirut maassa tai edes miehet, joilla on pyöräilyhousut. Puhun nyt tästä viattoman kadunkulkijaan tajuntaan kuin varkain lävähtävästä, night of the living dead -elokuvasta ilmeisesti liian kammottavana hylätystä mainosmiehestä.


Vahamaisella ihollaan ja murhanhimoiseksi lasittuneella läpimustalla katsellaan tämä risteilyisännäksi eloonherätetty kalmanhajuinen mainosnukke tahi -ruumis kutsuu maanisesti hymyillen ihmisiä Tallinnan risteilylle. Viimeiselle ristelylle.

Nyt oikeasti mainosihmiset, miksi tämä oli teistä hyvä idea? Mikä vika on bikineihin puetuissa ylilaihoissa mallinaisissa ja omaa räkäänsä syövissä lapsissa? Niiden takia ei joudu ainakaan nukkumaan valot päällä.

Kommentit

Anna Karhubear

:D tossa tosiaan tuntuu menneen silottelu vähän liiallisuuksiin.

känkyrä (Ei varmistettu)

ootte vaan kateellisia kun jätkällä on niin hyvä iho.

Anna Karhubear

Totta ainakin osittain.

Vieno (Ei varmistettu)

Nuo mainokset ovat onneksi poistuneet jo katukuvasta (oliko se kampanja jotenkin tavallista pidempi vai tuntuiko se vain siltä?), mutta painajaiset vainoavat vielä pitkään.

Saara S.
Saara Sarvas

Mainoksessa oleva herra on muuten oikestikin Tallinkin risteilyistäntä, joka sitten "oikeana duuninaan" pelastaa ihmisiä ja maailmaa merirosvoilta ynnä muilta pahuuksilta ja on siis korkea-arvoinen merivoimien *lisäätähänhienoarvonimijonkatarkoitustaettiedä*.

Tallinkilla saa kuulemman sitten siinä välissä vähän chillata :)

Miettikääpä sitä!

Saara S.
Saara Sarvas

Huom. oikestikin. ei oikeastikin. Mä muutan suomen kielen sana kerrallaan.

Miia (Ei varmistettu)

Siis aivan ko Petri Neittaanmäen vaalijuliste!!

Yritin löytää havainnollistavan kuvan mut löysin vaan semiversion.

http://www.cameron.fi/petri_neittaanmaki/pics/uusikuva1.jpg

http://www.eduskunta.fi/fakta/edustaja/kuvat/611.jpg

Ouel (Ei varmistettu)

Ehdin jo ajatella että oonko ainoa jota on HIEMAN häirinnyt ko. pelkkää pupillia oleva mies :D en ole näemmä!
Kammon väristyksiä on aiheuttanut myös "Häät" -lehti kaupan lehtitelineissä...voiko olla maanisempaa katsetta morsiamella...tai siis koko ilme on jotain pelottavinta ikinä (pupillimiehen morsian?)...

http://www.editus.fi/kuvat/1101_nosto.jpg

Hurrrrr...painajaisia tiedossa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Huh, onpa maaninen katse miehellä! Toinen painajaisia aiheuttava mainos on tämänkesäinen Särkänniemen kadunvarsimainos. Jotenkin siitä pienestä pojasta tulee ihan mieleen Chucky. Eikä Särkänniemen viime kesän mainos olllut yhtään parempi, en tajua miten ne onnistuu nappaamaan niin sekopäiset ilmeet kuviin :D

Toi Häät-lehden morsian oli kanssa aika paha :D

Rhia
Evil Dressmaker

Mulle tulee tosta miehestä vaan aina mieleen Jokeri, sehän on melkein kuin Jack Nicholson ekassa Batman-leffassa. Aika creepyä.

Ja toi Häät-lehden kansi on kammottava. Mietin että mitähän nappeja se malli on ottanut saadakseen moisen ilmeen. Ja kannen tehnyt henkilö voisi ottaa motokseen "vähemmän on enemmän". Silmätkin hehkuu kuin ledvalot. Huh huh!

mumu (Ei varmistettu)

Vaasan versiossa (teilläkin?) teksti "saisiko olla lasillinen kuohuvaa baltic princessillä". Ahdistanut jo pitkään se mainos, juurikin samasta syystä kuin tässä kirjoitat. Näyttää myyrältä tuo mies.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.