Käytännön arkipukeutumista.

ite puin

Koska huumorintajuni on köyhä ja aika väsynyt, en vaan millään kyllästy nauramaan näille verkkokauppojen vaatestailauksille halpamaisesti. Ajatelkaa tätä vaikka pahana vastavoimana kaikille niille maailmankaikkeuden ihkutuskollaaseille.

Nyt oikeasti. Ymmärrän kyllä kaikessa niuhottavassa takakireydessäni, etteivät kaikki vaatteet ole tarkoitettu arkikäyttöön ja, että nykymuoti on rajojarikkovaa ja kokeilevaa. Ymmärrän, että aina ei voi onnistua. Mutta stay upit, mikrosortsit ja läpinäkyvä pitsitoppi? Voiko tässä nyt muka muuta kuin hihittää? No ei voi.

Kommentit

nansk

Lähtisin tuollaisissa vetimissä ulos tasan tarkkaan ehkä halloweeninä tai johonkin pornobileisiin. Seriously, ei kukaan noin liiku missään :D

Toi mimmi näyttää itsekin siltä, että hei stailisti siellä kameran takana, kahvissasi on niin strykniiniä kunhan tästä pääsen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jahas, ottaako brittitytöt vinkkiä baaripukeutumiseen nykyään Nelly.comista, näin melkein tällaisen asun yksi ilta :-)

Poffuliini
Kahvitauko

Vai onko stailisti ottanut vaikutteita brittilän yökerhot valtaavista katie pricen ja jodie marshin idoleikseen ja tyyli-ikoneikseen mainitsevista nuorista tytöistä...?

Vierailija (Ei varmistettu)

Naureskelin tuolle samaiselle asulle eilen :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm. Mä haluan ton paidan..

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun näin tän, puhkesin oikein räkäiseen nauruun. Mies kurkkasi olan yli eikä tajunnut mille nauran. Että... niin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi Tiiti hyva...

Mina olen 90- luvun (alkupuolen) nuoria!! Tollanenhan olis ollut jos mun tyylinen biletysasu!! Tosin silloin ei tainut olla (olen kylla ihan maalta, etta en tieda sitten suuressa kaupungissa) noita mikroshortseja, muta olisin varmaan yhdistanyt tuon kivan Madonna paidan (eika mitaan tuubitoppia - rehellisesti rintsikat alle!) sellaiseen superkireeseen just perseen peittavaan hamoseen!!! Mutta tarvii sanoa, etta ehka multakin olis jaanyt nuo stay-upit laittamatta... ma olisin yhdistanyt sellaisiin 3/4 legginseihin ja rennosti lenkkarit!!! Mielellaan neonvarisilla nauhoilla!! Ihan niin ku Madonna!!! Heheeee...retroa naas!!
T. Johanna

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.