Kerrankin etulinjassa.

ite puin

Olen meinaan melkoisella varmuudella ensimmäinen, jolla on syysflunssa tänä vuonna. Minäminäminä, näitte sen täällä ensin! Ja tämähän ei tasan sitten ole mikään perässähiihtäjien ja kaikenmaailman matkijoiden so-last-season kesäflunssa. Ei ole. Vaikka näyttääkin ihan samalta.
Yhh. Voisi edes olla sen verran kova flussa, että ei kokisi varsin pistävää tukkakriisiä. Ja silmäpussikriisiä. Taidan lääkitä itseäni lappaamalla suuhuni ilottomasti tolkuttomia ja vielä enemmän tolkuttomia määriä lakujätskiä. Tulee sitten se olet-läski-sorkkeläimenkaltainen-jolla-ei-ole-itsekuria-kriisikin sieltä.

Yhy.

Kommentit

Worhkp (Ei varmistettu)

Hihii, kiitos ihanasta blogista! Lueskelen yleensä kännykällä niin harvemmin tulee kommentoitua, mutta monesti tuot kyllä hymyn huulille :)

Agatha (Ei varmistettu)

Heikivapaitasulla, vaikka ootkin SYYSflunssassa. Mä oon haaveillu tollasista olkapäärei'istä tässä nyt hetkisen, jos sattus jostain vielä vastaan.

Esikko (Ei varmistettu)

Eikä ole muuten mikään kevytversio tämän tän syksyn flunssa, tää on sellainen viddu-ed-pysty-ees-kattood-salkkareita-kun-ed-pysy-juodessa-mbukada -flunssa. Au paranteloo.

tiiti
ite puin

Ah, kohtalotovereita. Mun flunssa alkaa oleen just viimeisiä yskänkorinoitaan vaille done, eikä kestänytkään kuin ..ööö... ihan hiton kauan.

Agatha, tää on Vero Moda, oikeasti mekko (jota edes minä en kehtää pitää sellaisena) ja aikasta läpinäkyvä, mutta Asokselta löytyy.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.