Kesäkuntoon tehokkaalla kotitreenillä

ite puin

Koska kaikkihan me halutaan olla superfitness ja ihan jäätävässä tikissä, kokosin juurikin tähän tähtäävän ihan itse suunnittelemani kotitreenin tähän kaikkien iloksi. Teen tämän liikepatterin 3-4 kertaa viikossa aamuisin tyhjällä vatsalla ja kunto kohoaa kuin itsestään!

  • Missä hitossa on mun avaimet -punnerrus. Sohvan alla? Ei. Pöydän alla? Ei. Tippunut patterin taakse? Ei. Ei. Ei.
  • Ai saatana, taisin unohtaa kahvinkeittimen/hellan/jonkun päälle -porrasjuoksu. Suoritetaan jo hyvän matkaa työmatkaa tehneenä, vähintään 3 kerrosta portaita ylöspäin korkealla sykkeella. Jos eteen tulee utelias mummo, loikkaa gasellimaisesti tämän yli. Rentoutushetki, kun kotona huomaa, ettei ollutkaan unohtanut mitään.
  • Kissa oksentaa makuuhuoneessa sängylle ja minä juon keittiössä kahvia -vauhditon pituushyppy. Tätä seuraa välittömästi Kissa hyppäsi keittiön pöydälle, johon jätin kahvikuppini - loikkatreeni. Feel the burn!
  • Vienpä tässä valheellisessa aktiivisuudentunteessa kaikki roskat, keräyspaperit ja -pahvit samalla töihin lähtiessä -hauiskääntö. Ja takareisivenytys, kun poimit käsistäsi matkalle tippuneet roskat uudestaan mukaasi ylös.

Voit vaihdella liikkeiden järjestystä aamuzombietilan mukaan!

Kommentit

tiiti
ite puin

:D Kyllä! Se on sitten jo vaativamman tason treeni, se.

Meri-T

Oijoi, hauskaa kun löysin tän blogin! 

On nimittäin tosi tuttu aamutreeni :) Mä jatkan sitä vielä ulkonakin: bussista myöhästyy kaikken varmimmin, kun katsoo etukäteen ohitusajan reittioppaasta. Muutenhan pysäkille voisi tsägällä osua ihan oikeaan aikaan. Samalla taktiikalla saa vielä turhan spurtinkin aamuunsa ja varmistettua maksimaalisen odotusajan seuraavaan bussiin. 

Ja heti seuraavana aamuna sitten sama uudestaan! 

tiiti
ite puin

Kyllä, kyllä! Hyvä suunnittelu on erinomaisen tärkeää!

Marikka (Ei varmistettu)

Saanko kysya aiheen vieresta. Taa sun homma oli joskus ammoisina aikoina Muotiblogi. Oliko se jotain hamehommia tms? Minne muoti ja asukuvat ovat kadonneet? Tiedan, tiedan olisi pitanyt kysya jotakin ihan muuta taman otsikon alla.

tiiti
ite puin

Saa kysyä. Olihan täällä asukuvia, varmaan suurin syy niiden poisjääntiin on, että aika vähän ajoi mun amatööri ite otin -räpsyasukuvien ohi. Nykyään blogikuvissa mennään päiväsaikaan kaduille poseeraamaan digijärkkärin ja henkilökohtaisen puoliammattikuvaajan kanssa (ja tähänhän mun luonne ei oikein taivu, jos teoreettisesti tuollainen tilanne olisi järjestettävissäkin), joten jätin ne hommat niille, joille se tulee enempi luontaisesti.

tanjatanja
Ei Beigeä

Ehdottomasti nopeiten liikkuu silloin kun syvän unen läpi kuulee koiran kakomisen, ja ymmärtää että on sekunneista kiinni nukkuuko loppuyön koiran oksennuksessa vai ei. Unen saaminenkin on sen jälkeen hankalaa kun adrenaliini virtaa suonissa ja voisi itkeä onnesta tai vitutuksesta, riippuen ehtikö sen otuksen heivata lattialle oksentamaan. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.