Ketä ihailen

ite puin

Lilyssä on tämmöinen haaste menossa. Siitä tuli mieleeni kaksi asiaa: enpäs ole ennen tajunnutkaan, että Tove Jansson näyttää aika paljon Johannes Virolaiselta, sekä “pitäisiköhän itsekin osallistua”. Tässäpä siis listaa maanantain kunniaksi.

1. Dinosaurukset. Isoja ja pahoja (paitsi ne kasvissyöjät tai muuten vain nössöt), ja lopettivat bileet vielä, kun oli hauskaa ja jättivät pilkun jälkeen siivoamisen meille ja torakoille. Nykyinenkin henkiseen pääomaan perustuva kulttuuri voisi oppia, että vaikka aivot voivat olla pähkinän kokoiset, kerrostalon verran massaa takasi sen, että muut kuuntelivat. Nätisti. Lisäksi, ne jahtasivat niitä ärsyttäviä tyyppejä (eli kaikkia ihmisiä) Jurassic Parkissa. Eikä siinä vielä kaikki, dinosaurusten toinen nimi on hirmulisko. Kuinka siistiä!? Mikseivät ihmisetkin voisivat olla hirmuapinoita.

Sitaatti: “RRooarrr”.  Tai "Skriii".2. Tulivuoret. Viettävät vuosia hiljaista mykkäkoulua, padoten passiivisaggressiiviseti “ei mua mikään vaivaa, ja leveä kraatteri on sukurasite, ettäs tiedät” -tyylisesti tunteitaan ja sitten lähes täysin vailla varoituksia räjähtävät totaalisesti hukuttaen kaikki tappavasti laavaan ja tuhkaan. Nämähän ovat käytännössä parisuhde-elämisen kivinen oppikirja.

Sitaatti:”Jos et tiedä, mitä pyydät anteeksi, se on sama olla pyytämättä.” *räjähd*

3. Tämä tyyppi.

Sitaatti: Ei tarvita.

3. Maanantai. Sataprosenttisen maanantainen toimitusvarmuus eikä palautus- tai vaihto-oikeutta, pelkkä valitusoikeus (joka toki sekin yritetään latistaa hooray for everything -tyyppien toimesta, ne tyypit ovat maanantain palkkalistoilla, ne). Ainoa, joka pääsee tähän lähellekään on verotus.

Sitaatti: “Kärsi. Muahahahaaaa.”

(no okei, vähän saatoin muuntaa sääntöjä, jotain "oikeita" ihmisvastauksia haluavat voivat googlettaa ne Ricky Gervais -sitaatit ihan itse)

Kommentit

Luppakorva
VOI ELÄMÄ!

Sääntö ei ole sääntö, jos sitä ei vähän riko ensin. Miten sitä muuten tietää kestääkö se?

Vierailija (Ei varmistettu)

Ainoa syy miksi klikkasin ohjesivun auki oli vertaus Virolaiseen: ei jumankauta, kylläpä vaan...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.