Kevätauringon pimeä puoli

ite puin

Yllättäen taivaalta singahtava auringonpaiste aiheuttaa kesäntulohurmosta, hymyä ja hihkuntaa, mutta pysähtyykö kukaan koskaan ajattelemaan, kuinka pahantahtoinen ja suorastaan ilkeä kevätauringonpaiste onkaan? Pysähtyykö? Niin?Siis muut kuin minä.

Tässä todisteita:

  • Auringonvalo paljastaa kaikki asunnossasi talven pimeydessä kanssasi sulassa sovussa piilotelleet pölyhiukkaset todella ikävän säälimättömällä ja tuomitsevalla tarkkuudella. Tarkkuudella, joka jättää anopin ensivisiitinkin varjoonsa häpeämään. Kamalat suorituspaineet.
  • Talven hautunut zombieiho ja kammopituinen juurikasvu tulevat ihan uudella, hirvittävällä tavalla näkyviin. Kuten myös ihohuokoset, laiminlyöty kuorintarutiini ja nypynpoisto. Ikävän pinnallista.
  • Silmäryppyisää häikäisysäteilyä ei pääse pakenemaan sitten millään, ainakaan jos se huomaa, että unohdit aurinkolasisi kotiin. Ja ainahan se huomaa, se kyylä. Jos muistatkin ne aurinkolasit, näytät ne päässä lumihangessa kuitenkin aika pälliltä. Epäilemättä plastiikkakirurgian korruptoima, koko arska.
  • Muka niin viattomasti taivaalla mollottava aurinko antaa toivoa siitä, että ulkona olisi pääosin jo niin lämmin, että karvarukkaset ja toppahaalarit  ja muut talviset keholliset kahleet voisi heittää kellariin, mutta heti ovesta ulos astuessa tajuaa, että se olikin vain ovela ansa. Jos kylmästä sinisenä hyristessäsi kuulet naurua, se on aurinko, pelkkää ilkeyttään.Sinut on paljastettu, kevätaurinko

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Lisäksi se huijaa ihmisen kuvittelemaan, että tulee kesä ja sitten voit maata rannalla. Ja henkilö huhkii kuntosalilla päästäkseen kesäkuntoon, ostaa innoissaan uusia bikineitä ja muita kesähetuloita ja fiilistelee sitä päivää kun ulkona ei jäädykään kuoliaaksi. Kun sitten kalenterin mukaan pitäisi olla kesä niin aurinko tuhahtaa ivallisesti ja vetäytyy isohkon saderintaman taakse. Siellä sitten hihittelee itsekseen, että ei voi olla totta, sama jekku toimii kymmeniä tuhansia vuosia kun nuo eivät vain opi!

Amma
Why you little!!

Pölyhiukkasten lisäksi samasta perkeleen esikartanosta paljastuvat likaiset ikkunat, joita ei ole pesty sitten talvisodan. Sama toistuu auton ikkunoissa jotka ovat vielä niin hemmetin naarmuisetkin, ettei edes puhdistus auta vaan liikenteessä saa vain arvailla missä menee oma kaista ja olikohan edessä kuinka monta mummoa ja lastenvaunua.

Auringolle pitäisi antaa lupa kaivautua kolostaan vasta heinäkuussa, kun lämmintä on +20 ettei pienelle ihmiselle tulisi traumoja.

Sensei
Puuhevonen

Tein joskus jutun aiheesta, jossa useampi psykologi kertoi että on tunnettu tosiasia että itsemurhia tehdään enemmän kevätauringon iloisessa paisteessa kun talven pimeydessä. Että se siitä kevään pirteydestä...

Rhia
Evil Dressmaker

Kyllä, minä mietin näitä useinkin.
Olen myös vakuuttunut että ne kaikki lumen alta paljastuvat koirankakka-ansat ovat kevätauringon ja koirien yhteinen salajuoni pilata ihmisten kengät... ja elämä.
Entäpä sitten kevätauringon iljanteiksi sulattamat jalkakäytävät (tottahan se porotus nyt riittää sulattamaan tiiviiksi pakkautuneen lumen mutta ei lämmittämään ilmaa, wtf?)? Ruumiinvamman tuottaminen on jo aika hardcorea, jopa kevätauringolta...

Vierailija (Ei varmistettu)

Juu, kissankarvoja, kissan nenän jälkiä ikkunoissa, kaikkea saastaa -> verhot kiinni ja äkkiä!

Mutta aivan toinen juttu, oudot harm... horn... morm... hormonit alkavat hyrräämään siellä jossakin käpyrauhasen takana (tai missä tahansa) ja huomaa kikattelevansa ihan itseksensä saadessaan Erään Meilin jne. *hullu, tollo, idiootti*!!! <3

Vierailija (Ei varmistettu) http://sudenpesa.blogspot.fi/

Varsinkin tuo kakkoskohdan allekirjoitan ihan täysin! Keinovalopeilin edessä tehty ihokarvatarkastus on tyhjää täynnä kevätauringossa. Minä löydän joka kevät uusia viiksikarvoja (joo niitä ihania värittömiä mitkä auringossa muodostavat tuuhean kalapuikkopensselin) ja huomaan että puoli otsaa on kulmakarvojen peitossa (nekin niitä muka värittömiä).
Sitten kun lähdet niitä karvoja poistamaan, kevätaurinko paljastaa karvanpoisto-operaation jättämät arvet ja ihottumat. Jee!

tiiti
ite puin

Minusta on todella, todella väärin, että tästä postauksesta on jo yli kuukausi, ja se helkkarin kevätaurinko on mitä ilmeisimmin vieläkin jossain etelänlomilla. Mihiiiisssäsääoot, mun silmärypyt ei näytä ollenkaan tarpeeksi karuilta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.