Kolme.

ite puin

Terveisiä aurinkosadetanssivalle Nadelle,  tykkään muuten tämmöisistä haasteista, joissa saa vaan puhua dear-old-mestä, eikä esim. tartte lahjoittaa rahaa köyhille lapsille tai lukutaidottomille kuuteille.

Lempiväri? Musta. Lisään tähän nillityksen tyyppejä kohtaan, jotka väittävät, että "Hhhhh, no eihän musta ei ole väri, väri on joku kirkas.". No ei ole, jos näet sen, se on väri. Saatana.

Paikka, jossa haluaisin käydä? Avaruudessa, koska haluaisin käydä siellä apinoiden planeetalla. Lisään tähän nillityksen tyyppejä kohtaan, jotka väittävät, että "Hhhhh, no tärkeintähän on se matkaseura, ei se missä on.". No ei ole, mene sitten itse sinne rutto- ja aidssaarelle, ja jätä mulle kivat paikat. Saatana.

Lempiruoka? Karkki! Niin ja ruoka ylipäätään (poislukien paha ruoka, tietty). Etenkin punainen liha, huonot hiilarit ja ylipäätään kaikenmoinen rasvan ja sokerin taivaallinen yhdistely. Lisään tähän nillityksen tyyppejä kohtaan, jotka väittävät, että "Hhhh, kaikki ruoka on hyvää, senkin hemmoteltu yli-ikäinen kakara". No ei ole, paha ruoka on pahaa, jotkut eivät sitäkään osaa. Saatana.

Haastan kaikki, jotka tykkäävät lopettaa kappaleensa kirosanoin. Juntit.

Kommentit

Miia (shakespeareaulait.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Eikö Apinoiden planeetta ollutkaan tää maapallo tulevaisuudessa??

Hyvä ruokamaku kyllä. Oma lempiruoka on rasvassa paistettu suola.

Jorma (Ei varmistettu)

Tiiti, ala koskaan muutu! Musta on todellakin vari ja lempiruuat samat lihaa lukuunottamatta, sita en suostu pistaa suuhuni. Ja tahan ei tosin ole vaikuttaneet mitkaan hienot eettiset arvot vaan pilaantunut jauheliha, jota soin hirveassa krapulassa, josta seurasi MAAILMAN JARKYTTAVIN RUOKAMYRKYTYS. En ole sen jalkeen pystynyt syomaan lihaa missaan muodossa, en edes kanaa tai kalaa. Mut suola on lempiruokani. Erityisesti merisuola, sopii kaikkeen!

tiiti
ite puin

Miia, hetkinen.... vapauden patsas, kielletty vyöhyke... NNNNNOOOOOHHHH!!!!! (eli oli se, toi oli mun yritys olla vitsikäs)

Jorma, krapula ja ruokamyrkytys? Se on iivil potenssiin monta, se.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.