Kun olet aikuinen, saat tehdä mitä tahdot

ite puin

Muistatteko, kun lapsena vanhemmat aina pahimman huutorääkyraivarin aikaan sanoivat, että “kun olet aikuinen, saat ihan itse päättää mitä teet”? Lapsena ajattelin, että satavarmana hommaan pinkin pomppulinnan, suihkulähteen, josta tulee limpparia ja 4000 barbia, joillta leikin yöt kaiket. Mutta mitä sitten oikeasti näin aikuisena teen?

  • Menen aikaisin nukkumaan, jotta aamulla ei väsyttäisi
  • Maksan veroja
  • Venyttelen, vaikka ei huvittaisi
  • Syön terveellisesti ja kuitupitoisesti, ja paljon vähemmän jätskiä kuin tekisi mieli
  • Saisin todennäköisesti pomppulinnasta noidannuolen ja/tai nilkkatulehduksen ja pelkään, että glitter sisältää karsinogeenejä
  • En osta yhtään Barbieta, koska ne edustavat eettisesti arveluttavaa naiskuvaa, ja enivei, kissat söisivät niiltä päät

Sori, lapsuuden minä. Olisit vaan whinennyt enemmän silloin pienenä.

 

Kommentit

El Viiru (Ei varmistettu)

Yhden asian olen sentään saanut aikuisena toteutettua siten kuin lapsena sen ajattelin; siskonmakkarakeittoon laitan enemmän makkaraa. Riitää joka lusikalliseen ainakin puolikas pala siskonmakkaraa.

tiiti
ite puin

Tämä on muuten totta, ruuissa hyvä-ei-niin-hyvä-ainesosasuhde on käännetty hyvän eduksi!

Mä käytän tuota lausetta lähes päivittäin oman pojan kanssa. Lapsi jo innolla odottaakin aikaa jolloin ei tarvi pukea ulos sään mukaan, saa syödä aamupalaksi karkkeja ja ei tarvi mennä illalla aikaisin nukkumaan jos ei halua. Vähänkö kyllä tulee pettymään kun tajuaa ettei aikuisena (toivottavasti) halua tuhlata koko tilinsä sisältöä pelkkiin Wii:n Lego-peleihin. :D

Aviomies on toteuttanut sentään lapsuudestaan yhden jutun; syö vanukkaita juuri niin monta kerralla kuin haluaa. Ja mä vedän aamupalaksi kahvia ja suklaata joka ei kyllä ollut lapsuuden toive mutta aika lähellä sitä. :)

tiiti
ite puin

Mahtavaa :D

MariAho (Ei varmistettu)

Niin se tieto lisää tuskaa... Tosin tiedon lisääntyminen ei estäisi mua heräämästä viikonloppuna aikaisemmin katsomaan piirrettyjä (joita siis vannoin katsovani AINA), mutta kun nukuttaa niin... Pomppulinna olis siisti, mutta musta tuntuu ettei sitä ostettaisi ja huollettaisi nykyisellä palkalla. Ja sitten olisi tietenkin tämä talvisäilytysongelma.

tiiti
ite puin

Lisäksi ne on ainakin selvinpäin katsottuna aika tylsiä, ne lasten piirretyt :D

MariAho (Ei varmistettu)

Totta joo, ei sitä katso edes prätkähiiriä enää samalla tavalla kuin sillon kymmenvuotiaana... Voi kyynel! :)

tiiti
ite puin

Joo! Mulla on monta jätskiä, ja syön niistä kaikista vähän, jos haluan, enkä yhtä kerrallaan loppuun! Rebel!

Mai-a (Ei varmistettu)

Totesin justiinsa kaverille, että aikuisuudessa samaan aikaan sekä parasta että pahinta on se, että voi syödä kakkua aamiaiseksi ja irtokarkkia päivälliseksi, jos haluaa.

tiiti
ite puin

Joo, parasta on se, että voisi, pahinta se ettei silti syö, koska peräselluliitti.

tiiti
ite puin

Oikein!

edgybeauty
Edgy Beauty

Joo lapsena tuli ajateltua tota karkinsyöntiä hiukkasen eri kannalta. Penskana sitä ajatteli, että mää syön muuten joka aamu aamupalaks amerikkalaisia pannareita. Tässäpä siemailen spirulinasmoothieta aamupalaksi...

tiiti
ite puin

Joo, mä syön puuroa... Voisin syödä levyllisen suklaata monta kertaa päivässä, mutta en syö, koska kuten edellä jo mainitsin, peräselluliitti. Lapsuuden minä olisi niiiin pettynyt.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.