Lifestyleblogien onnellisuusvinkit vs. huoneistohotelliahtauma

ite puin

Suuri kitinäsaagani jatkukoon valtoimenaan. Ensi viikolla lopetan. Ehkä. Tällä kertaa ajattelin pistää lifestyleblogien opit testiin, auttavatko ne tällaisessa tosihädässä, eikä vain pienissä aikuistumisen eksistentiaalikriiseissä ja akuutissa tylsistymisessä. Eli ratkeavatko putkiremonttievakossa olevan melkoisen väsyneen ja aika nälkäisen naisen elämän ankeudet parilla hihaniksillä?

  • "Tee pieniä sisustusostoksia, kuten leikkokukka tai kauniit servetit". Pirtsakka gerbera tahi mätsäävät servetit eivät lastulevypöydällä ilahduta, päin vastoin, ottaa päästä vielä sekin, että meni ja tuhlasi sellaisiin rahaa, ja koko ajan tekee mieli hakata sillä gerberalla tuo vittuilevasti piippaileva ovikoodihärspäke mäsäksi
  • "Pysähdy nauttimaan yksityiskohdista". Kas, onkohan tuo seinässä mollottava palanut jälki crack-piipusta vai ihan vaan normisätkästä.
  • "Tartu hetkeen". Niin, mutta siinä hetkessä minä olen täällä 15 neliön laivahyttihuoneessa. Tartun mieluummin vaikka vihaiseen karhuun. Mieluummin elän täällä pehmoisessa menneisyydessä, kiitos vaan.
  • "Tee mitä rakastat". Paitsi että rakastan esim. ruuan laittamista omassa keittiössä. Ei onnistu, ei. Ja omaa vessaakin taidan vähän rakastaa, olen huomannut.
  • "Vaihda kauniit ja pehmoiset lakanat". Ehkä voisi ajatella, että nämä hotelliketjun logoilla varustetut ovat LUXUS-monogrammilakanat? Tosin nekään eivät lohduta, kun joka yö valahtaa tehdäänpä-parisänky-kahdesta-erillisestä-sängystä-viritelmän väliosioon.

 

Ja tämäkin vielä.

Ainoa mikä varmaan auttaisi, olisi muutamat hyvinvalitut panostan-itseeni-kenkäostokset, mutta niitäkään ei mahdu täällä säilyttämään. Onneksi minulla on aina whine. Ja suklaa.

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Putkirempan läpikäyneenä samastun. Multa mm. kaadettiin väärä seinä. Jea.

tiiti
ite puin

Voi apua. Meillä ei pitäisi joutua kaatamaan seiniä, mutta tiedä sitten miten ne remppamiehet siellä inspiroituvat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.