Lisää arkipäivän aatteellisia houkuttimia

ite puin

Koska välttämättä ihan kaikki eivät vielä ole nauraneet itseään tärviölle Lapuanliikegatesta, ajattelin mehustella aiheesta vielä vähän lisää, ja mietiskellä, mitkä muut mukaviattomasti arjessamme näkyvät esineet tai asiat herättelevät viatonta nuorisoa ikäville aatteellisille poluille. Seuraavat uhkakuvat tulivat välittömästi mieleeni:

  • Tomaatit. Punainen väri, punaiset khmerit, sattumaako? I don't think so.
  • Polkupyörät. Polkupyörässä on pyörä, moottoripyörissä on pyörä, porttiteoriaa soveltaen se pieni kolmipyöräisellä ajelevat herranterttu on tuleva moottoripyöräjengiläinen. Ajattele tulevaisuutta, osta lapsellesi polkuneliö.
  • Menitkö ostamaan hatun tahi myssyn? No se on myöhäistä nyt katua, sinusta on kovaa vauhtia tulossa joku kääpä 1700-luvun Ruotsin valtiopäiville. Olisiko kannattanut ajatella ensin?

Että alkapaaka selittää, tomaatinviljelijät, kaikkien pyöreiden asioiden valmistajat, sekä hattutehtaat ja myssyjä neulovat mummot! Minä tiedän, mitä te yritätte!

Kommentit

Kylymä

Sirppejä ja vasaroitakin kehtaavat vielä myydä. Joku vielä laskee 1+1 rautakaupassa eikä aloitakaan keittiöremonttia ja maanviljelystä vaan vallankumouksen ja kollektivisoinnin.

tiiti
ite puin

Kyllä! Ikärajat ja varoitustarrat, sekä tarkat säädökset viekoittelevien työkalujen myyntiin!

PoniN (Ei varmistettu)

Voi tsiisös, tällänenkin ois menny ihan ohi ilman blogia! Ensin oli natsileivos ja nyt sitten tämä!
Ois pitäny varmaan haastaa oikeuteen se höperö vanha setä, joka viime viikolla katteli K-marketin omenalaarin saksalaisa omenoita, ja totesi, että "Nää on niitä Hitlerin omenoita". En huomannu kattoa, oliko sillä "fasisiminsinistä" solmiota. Roviolle vaan!

Tortut ja muut herkut voisi muutenkin kieltää, koska ne kuvastaa vaan länsimaisen ihmisen ahneutta, siinä rikkaat repii köyhän viljelijän selkänahasta lehtitaikinaleivoksiaan. Ja paidat pannaan myös, koska ihan varmaan Hitlerillä, Stalinilla, Mussolinilla ja Cheekillakin on joskus ollut päällään paita. Ja housut! Myös sukat, alushousut, kengät ja viikset kieltoon. Päästäänhän hipstereiden Movemberistakin samalla. Muahahahahah.

tiiti
ite puin

Ahaha, mutta eka ajatus oli, että "Roviolle? Osaakohan se Hitler-setä ny ees pelata Angry Birdsiä" :D Niillä on ainakin toimiva aivopesutaktiikka, siis :D

 

CougarWoman
CougarWoman

Ei hitto, multa oli mennyt tuo Lapuanliikegate kokonaan ohi! Klikkasin linkkiä ja kahvit tuli nenästä näppikselle. 

tiiti
ite puin

Näppiksestäkin saattaa muuten saada pahoja vaikutteita, ties mitä sillä voi kirjoittaa! Minusta oikeastaan voitaisiin ajaa kirjoitus- ja lukutaidon lakkauttamista, ei leviäisi pahat ajatukset!

leppis (Ei varmistettu)

Polkuneliö! :D :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mää olen vaan niin otettu, että joku kansanedustaja on vielä siinä käsityksessä, että edustamani Google-sivistys- sukupolvi edes tietää mistä koko kohussa on kysymys!

tiiti
ite puin

Mietin muuten ihan samaa :D

Lounastelia

Yritys nimeltään Rovio, viittaa selkeästi noitavainoihin. 

tiiti
ite puin

Kyllä, pahat aikeet! Lisäksi voitaisiin poistaa linnut, koska ne viittaavaat Rovioon, eikä niistä kuitenkaan ikinä tiedä ovatko ne vihaisia vai ei, ennen kuin on liian myöhäistä.

Lounastelia

Myös joulukinkut pitää kieltää, koska ne ovat olleet possuja ja possut viittaavat Angry Birdseihin, jotka ovat noitavainoihin viittaavan Rovion tuote.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.