Loppuvuoden stressikalenteri

ite puin

Koska jokainenhan tahtoo maksimoida huolen, angstin ja turhanpäiväisen stressin määrää elämässään, ei siihen tule suhtautua spontaanisti ja leikiten "come what may" -periaatteella. Ei todellakaan, vaan kokenut stressaaja organisoi ja järjestää yleisimmät stressinaiheet, jolloin niistä saa kokonaisvaltaisen mieltärampauttavasti tehot irti. Ja koskaanhan stressiä ja turhaa suorituspainetta ei ole enempää kuin lähestyvän välittämisen juhlan esimainingeissa. Eli eikun to the aikataulutustaulu, Batman!

  • Uutuusglögistressi. Ehdinkö maistaa kaikkia uutuusglögejä tai edes niitä trendikkäitä ruotsalaisia jännissä design-pulloissa, muistaa tapahtuman  ja silti käydä åäivätöissä? Jossa voin sitten kahvitauolla keskustella tietävästi uutuusglögien hienovaraisista makueroista.
  • Joulusuklaastressi. Se on vuodenaikamaku! VUODENAIKAMAKU! Ihan hyvin se voi loppua kesken.
  • Pikkujouluvaatestressi. Apua, kaikki tämä epäimarteleva stretchiin pingotettu paljettiglitter sattuu silmiini. Ja onkohan tämä kokohaalariasu kuitenkin vähän liikaa?
  • Ovikranssistressi. Kyylätessä-on-kiva-vaikka-askarrella-mummotalossa me pahat siemenet ja epäkelpo kranssiton aines erotumme helposti.
  • Joululahjastressi. No niin. Tämä vuosi on se, joilloin ostan kaikille muille Maailman Parhaimmat Lahjat Ikinä (tm)!
  • Jouluhissimusiikki soi päässä -stressi. Eikä se lähde pooooiiiiisssinivuortenyösielläuurastyölalalalalLAALALAAAARGH.
  • Pelottavat joulukoristeet -stressi. Ne tyhjäsilmäiset demonitontut Stockmannilta tulevat tänäkin vuonna uniin. Saatat ehkä saada paketin, mutta menetät sielun. Ja luultavasti joitakin sisäelimiä.
  • Omintakeisin jouluruoka -stressi. Tänä vuonna teenkin kinkun ja lanttulaatikkoa, ja erotun varmasti muista.
  • Jouluntoivotus-fb-peukutusstressi. Aaargh, eikö tässä voi olla jotain joukkotykkäämistä. Mitä  jos missaan jonkun tästä feedistä ja viimeksi ala-asteella näkemäni koulukaveri kuvittelee, että nyt toivon hänelle pahaa joulua
  • Ehdinkö stressata kaikesta -stressi. Parempi aloittaa siis heti.

Paikoillanne! Valmiit! NNnyt!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehdinkö-nähdä-kaikkia-kavereita-ja-sukulaisia-pyhien-aikaan -stressi.

Eli en, sitten kuvittelevat että ei taida edes kiinnostaa kuulumisten vaihtaminen...

PSK
Insert Cool Phrase

Minulla kohdat 3 ja 5 painavat tällä hetkellä pahasti päälle! Katsotaan saavutanko muutkin kohdat mitä lähemmäs joulua päästään.

En stressaa joulusta -stressi vois olla myös yksi.

Chic & Fit

Jouluhan on ihmisen parasta aikaa! Myös minun lempi vuodenaikani -kevät-kesä-syksy-joulu. Lisäksi kortit on kohta jo tehty ja lahjat ostettu niin voi vetää lonkkaa loppu vuoden ja hoilottaa siellä hississä niitä joululauluja :D

Kirsikkapuiston Kirsikka (Ei varmistettu) http://kirsikkapuistonblogi.blogspot.fi/

Mie keskityn tuohon PSK:n mainitsemaan en stressaa joulusta -stressiin ja tiivistän siihen kivasti nää kaikki muut.

Tuulis (Ei varmistettu)

Mulla on tänä vuonna yksi stressi vähemmän, koska jäin juuri onnellisesti työttömäksi, joten eipä tartte stressata pikkujouluvaatteista - nyt ei tule firman pikkujouluja, eikä ole muuten edes sitä rahaa, millä niitä vaatteita ostaisi. Kaveripikkujouluissa ymmärtävät kyllä akuutin rahapulan aiheuttaman pultsari-lookkini ja El Tiempo -pullon.

Mutta mulla olis sulle yks ihana stressinaihe lisää! Sillä varmistat tosi mukavat jokapäiväiset sydämentykytykset sekä tehokkaan reaktionopeusharjoittelun:

Lasiset joulupallot kissaperheessä -stressi.

tiiti
ite puin

Hehee, hyviä ja tarpeellisiä stressilisäyksiä, ja hitto, unohdinkin ihan kissa-aiheiset stressit kokonaan. Hyvä että aloin plänäämään :D

Oikeastihan mää oon kyllä aina joulusta ihan onnesta soikeana, kun on (yleensä) monta lomapäivää ja voi vaan hillua (usein uudessa) söpöeläinkuosipyjamassa ja pehmosukissa ja sotkea lahjakirjoihin lahjasuklaata.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi uutuusglögistressi on ainoa mihin myönnän sortuvani... Vieläkin kaapissa kaks viimevuotista ruotsalaista jännää designpulloo, vähänkö tuli ressi kun bongasin alkossa tän vuotiset design ruostalaiset??? Täytyy taas pikkujouluristeilyltä hamstrata neki, hei melki 4€ halvempaa ku alkossa!
Ja se vadelmainen uutuusglogi oli pettymys, närästää sikana ja törkee darra siitä vaan tulee....

heta margareta
Viinillä

Pahin on kyllä sovittiin-ettei-osteta-lahjoja-mutta-tiedän-että-äiti/mummu/anoppi/joku pelle-ostaa-kuitenkin-ja-minulla-on-parempi-olla-jotain-myös-hänelle -stressi. 

Lotta Katariina
Pumpui

Luulin skippaavani kaiken joulustressin pakenemalla maasta pyhien ajaksi, mutta sitten iski kuitenkin joulupallostressi. Viime vuonna neuloin äidille ja sisarelle palloja, nyt niitä vaaditaan lisää. Huraa.

Silkkitassu

Iski stressi lukiessa tätä kirjoitusta.. "Hengitä, hengitä.." Kumminkaan en tee kaikkea mitä suunnittelen tekeväni.. Tulee siitäkin vähän huono omatunto. Miksi? Olenko huono ihminen jos kerrankin yritän vähemmän..?

Turtle on the run

Ai luoja, mä kuolen nauruun täällä. Oot ihan paras.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.