Luksusdarrailua

ite puin

Trendi haastoi tekemään krapulapäivästä luksusta. Vaikka nykyään olenkin enemmän sitä pulloonsylkevää sorttia, olen pohjimmiltani kuitenkin sitä koulukuntaa, jonka mielestä kunnon nousuhumala on hieno tunne, ja siitä seuraava pikkuisen pistävä darra kaikessa katarttisuudessan varsin kaunis asia. Ja olen sitä mieltä, että ihmisen on hyvä kokea se jyskyttävän tykyttävä, vihreänä kupliva superkrapulakin. Ihan vain, että on jotain mihin verrata. Ja se tunne, kun kahdeksalta illalla saa ensimmäisen suupalan syötyä koko päivänä, se on jo luksusta sinänsä. Tässä kuitenkin muutama vinkki darrapäivän tasonnostosta yli perinteisen suola-rasva-tankkauksen:

  • Joku, jolla on vielä pahempi olo. Oli hänellä sitten oksu, morkkis tai parhaassa tapauksessa molemmat, tämän (omaa) tunnelmaa nostattavaa vaikutusta ei voita mikään.
  • Sovita tavoitemekkoa. Vaikka naama onkin hienovaraisen kelmeänharmaa, nestehukan ansiosta uuma on kapea.
  • Suunnittele. Oli se parempi elämä, siivousrutiini tai säästökuuri ja absolutismi, koskaan ei huominen päivä ole tuntunut niin tarmokkaalta ja motivaatio muutoksiin niin suurelta. Toteutus mieluiten excelillä, jonka voit unohtaa heti, kun se huominen vihdoin koittaa.
  • Elokuvavalinnat. Joko hidas aikakausidraama tai päätön väkivaltaelokuva, kumpikin sallii häpeilemättömän torkkumisen joka välissä. Tässä voit esimerkisi hyödyntää ne klassikkoelokuvat, joita sinun on muka pitänyt katsoa, mutta olen normaalissa mielen- ja ruumiintilassa luovuttanut heti alkutekstien jälkeen (ja sanonut kaikille, että et ole vain ehtinyt).
  • Trollaa netissä. Tätä en ole itse testannut, mutta uskon, että Iltalehden uutiskommentointi, vauva.fi tai mikä vaan vastaava selittyy sillä, että kaikilla osallistujilla on ihan hillitön jysäri.

Että kippis vaan, hyvä siitä tulee.

(kuva)

Kommentit

Lustu

Siihen vihreänä kuplivaan krapulaan tuntuu tehoavan loistavasti kehittämäni kaava: oksenna - kakkaa - juo väkisin vettä - nuku lastenelokuvan pyöriessä taustalla. Toista. Sitten voi syödä joskus iltahämärissä. Twister mehujää maistuu usein jo melko aikaisin (noin neljän viiden aikaan).

tiiti
ite puin

Kaikessa mielikuvarikkaudessaan aivan erinomainen ohje :D

moimoioim (Ei varmistettu)

Mä ainakin vaan turpoan koko kropasta krapulassa, kun juon hulluja sokeripommijuomia :((

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.