Maanantai on maanantainen

ite puin
  • Torkuta, neljästi.
  • Lyö varpaasi ovenkarmiin tai muuhun sellaiseen paikkaan johon osuminen olisi mahdotonta, paitsi maagisena maanantaina.
  • Hampaita pestessäsi purskauta lavuaarin sijasta neuleesi lörppäkaulukseen.
  • Kaada aamukahviisi maidon sijasta Pepsimaxia, ja koska et ole nopea oppimaan, täytä vain puoliksi juotu Pepsimax-lasisi maidolla (breakfast of champions, so sue me).
  • Koska se lörppäneule ei ollut vielä ihan varmasti ole pilalla, kaada nyt siihen vielä vähän sitä kahviakin.
  • Unohda eväät keittiön pöydälle.
  • Kävele töihin ja puolimatkassa huomaa, että kas, laukkusi on jäänyt auki ja sinne on satanut sisään. Onneksi sentään vain vettä, eikä lokinkakkaa (kuka sanoo, etten muka näe asioiden hyviä puolia).


Ihanaa viikkoa, saatana.

Kommentit

Ville-setä (Ei varmistettu)

Opin joskus kauan sitten että kylläminäosaaneitässämitäänkäy-asenne on pahasta, joten se päällimmäinen vaatekappale otetaan ylävartalon verhoilusta pois kun pepsodenttia on samassa huoneessa. Muuten tulee mikstässäainakäynäin-itku-potku-raivari. Ei ny sillä että niitä itkuraivareita yritettäis oikeasti välttää, niiden avullahan pysyy pirteänä ja hereillä. Captchassa sanana 'perjantai', melko.. ..osuvaa. :D

Lotta Katariina
Pumpui

Lisäisin vielä: mene töihin, huomaa että talossa on koko päivän kestävä vesikatkos. Kärvistele aamupäivä ilman kahvia. Osta lounaan jälkeen kahvia ja jatka töitä. Säntää naapurikahvilaan vessaan kesken työrupeaman.

Nimim. True story

Jenni H.
Terävät hampaat.

Ryhdy askartelemaan maanantai-iltana ja yritä toistuvasti juoda teemukin sijaan liimapurkista. Vielä minä sen maanantaimaksimoinnin saavutan..

Marijohannaseon (Ei varmistettu) http://liuskapaivassa.blogspot.fi/

Olen yrittäjä, mutta elän silti teidän toimisto-orjien kanssa samaa todellisuutta. Maanantai on ankeinta. Silloin asiakkaat soittelevat inhottavan pirteinä ja muutenkin on mahdoton päivä: ei millään voi perustella itselleen saati muille, miksi jonkin asian hoitaminen pitäisi siirtää viikonlopun yli. Keskiviikosta eteenpäin tämä on mahdollista.

Vielä kaksi yötä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tästä. T. se tyyppi, jonka päälle kustiin just koirapuistossa.

P (Ei varmistettu)

Okei, mun maanantai oli siis suorastaan loistava. :D

tiiti
ite puin

Maanantai tai ei maanantai, toisten karut kokemukset tarjoaa kyllä parasta lohtua :D

PP (Ei varmistettu)

Sitten töissä kannattaa laittaa avaimensa pukukaappiin ja loksauttaa munalukko kiinni, kas et pääse enää töihin saati kotiin, siellä kaapissahan on kaikki muukin maallinen omaisuutesi... Epätoivoisena pengot läpi firman vara-avaimet huomataksesi, että juuri sinun kaappisi on se ainoa jonka lukkoon EI ole tuplakappaletta. Vaan eipä hätää, naapurissa on urheiluliike, eiköhän sieltä saa jonkun murtovälineen lainaksi, nehän korjaa siellä pyöriäkin. Pojat naapurissa nauravat itsensä tärviölle (ja nauravat vielä monta kertaa jälkeenpäinkin), mutta ainoa sopiva apuväline mikä löytyy, on rautasaha. Jepjep. Kyllä reipas tyttö nyt yhden lukon äkkiä sahaa poikki, ei siihen mene työkaverien avustuksella kuin puoli päivää. (Kovin montaa tuntia ei yhtäsoittoa sormet kestä, välillä on vaihdettava tuoreita voimia sahan varteen. Joten jos murtovaras käyttää rautasahaa, on kyllä saaliinsa ansainnut. Sanonpahan vaan.) On takuuvarmasti erilainen työpäivä, eikä asiakkaiden valituskaan jaksa vituttaa, kun on sormet verillä taistellut omaisuutensa pois lukkojen takaa.

True story. Ja tämä tapahtui lauantaina. Opetus: ei kannata liikaa iloita viikonlopusta, maanantai on lähempänä kuin arvaatkaan.

Xp (Ei varmistettu)

Apua :). Itellä kävi just niin, että nukuin sikeät melkein 12 tunnin yöunet ja kas, unien aikana oli kännykän pin-koodi unohtunut täysin mielestä -> Puk-koodia metsästämään.

Le (Ei varmistettu)

Myös kylppärin tulviminen ja puhelimen järkeenkäypätön lukkiutuminen ovat aika maanantaita.

mixed fuss

Ei vaan voi menna aina tuubiin! Ihanaa, etta niin tapahtuu (vai jattaa tapahtumatta) myos muillakin. Loistavaa :) Musta tuli fani.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.