Miksi ehdottomasti kannattaa ottaa tyylivinkkinsä iltapäivälehdistöltä.

ite puin

No koska muuten saattaisi elää läpi tyylirikollisen elämänsä ihan täysin ilman tällaisia stailausneuvohelmiä:

"täysnahkainen vaate on helposti päällä epämukava. Suosi joustavaa keinonahkaa tai vaatteita, joissa on myös kangasta."Mikähän kokovartalomittainen bring-out-the-gimp asu mahtaa olla kyseessä, jos täysnahka on epämukavampi kuin joku natiseva muovi? Lisää halvannäköisiä (ja etenkin joustavia!) keinonahkavaatteita maailmankaikkeus tarvitseekin.

Seuraavaksi varmaan "Kuminauhavyötäröhousut toimistoon ja juhlaan".Nnoih. Viikon totaalipointless pikkuilkeilykiintiöni lienee täynnä.

Kommentit

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Ei se kiintiö voi olla ikinä täynnä. Pikkuilkeiltävää tulee jatkuvasti lisää!

tiiti
ite puin

Niimmutku piti mennä jo nukkumaan, nyt on toki taas uusi viikko ja uusi kiintiö  :D

Rhia
Evil Dressmaker

Niin, aito nahka toki ei yhtään jousta. Puhumattakaan siitä että tekonahka on myös paljon kestävämpää kuin aito....

Ja mistä lähtien niittikoristeet ovat liskomaisia? Puhumattakaan että linkin takaa löytyvässä alemmassa kuvassa oikeanpuolimmainen nainen ei ole edes pukeutunut nahkaan.

WTF? Mulla on tähän vaan yksi sana lisättävänä: faktat!

 

Micci (Ei varmistettu)

Nahkavaatteita paljon käyttävänä en kyllä voi tajuta tuota ensimmäistä "ohjetta". Tekonahka se vasta epämukavaa on! Hiostavaa ja nihkeännahkeaa, hyi. Aitoa sen nahan pitää olla, jos sen tyyppistä vaatetta haluaa. Nih.
No, eipä ollutkaan eka kerta, että iltapäivälehtien ohjeistukset on jostain syvältä perberistä. :P Kuminauhavyötäröjuttua odotellessa...

tiiti
ite puin

Rhia, ihmettelin myös noita niittejä, ajattelin vaan, että ehkä se on joku punk-lisko-trendi, josta en ole kuullutkaan :D Melko hyvää settiä kyllä nuo neuvot ihan joka tavalla, siis.

Micci, no näin munkin mielestä :D Ymmärtäisin, jos vaikka eläintensuojeluperusteella valitsisi tekonahan (tosin sekin on vähän kummallista), mutta että mukavuussyillä...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.