Mitä kesähoususi kertovat

ite puin

Hellepäivä, mikä ihana tekosyy tehdä puolivillaisia karvalakkianalyysejä tuntemattomista ohikulkijoista säälittävän heppoisin perustein.

Mikromittaiset farkkusortsit. Käännän toisetkin posket, niinhän sitä lapsena pyhäkoulussa opetettiin. More is more, poskissakin. Jos joku sanoo, että pukisitko hei housutkin, se on itse. Kateellinen. Ja läski.
Polvimittaiset city-shortsit reisitaskuilla. Ei sitä koskaan tiedä, koska tarvitaan esim. sveitsin armeijan monitoimiveistä, tahi tätä kaminaa, jota kätevästi taiteltuna säilytän yhdessä näissä moninaisista taskuistani. Nämähän ovat vähän kuin housujen joulukalenteri. Hei, onko tuo L-koodin kausiopas taskussasi, vai oletko vain iloinen nähdessäsi minut?
Hulmuavat pellavahousut. Olenko menossa Miami Vice -teemabileisiin vaiko vain tiedostavan vaatetuksen reilunkaupan seminaariin? Ette ehkä koskaan saa tietää.
Leggingsit ja hame. Minäpä puen tämän vaatemaailman mulletin. Kyllä vaan.
Housut ja hame. Burkani oli pesussa.
Sukkahousut ja hame. Luitteko sen karvanpoisto-oppaan uusimmasta Trendistä? Minä en.
Vajaamittaiset, ei ihan sortsit, ei ihan pitkät housut. Ai toimiston pukukoodissa kielletään sortsit? Hhihhih, mutta eipä sanota mitään näistä 5/7-lahjepituuden housuista, voitte polkea minua henkisesti, mutta yrittäkääpä estää nilkkojen alimmaista 4 senttiä nauttimasta kesäauringosta. Eikä koskaan tiedä, koska tulee yllätuskutsu lähteä joenrantaan kaivamaan simpukoita. Kuka nauraa vajaalle housunpuntilleni silloin? KUKA?
Collegesortsit. Parasta sporttiselta näyttämisessä on, ettei tarvitse urheilla oikeasti.

Kommentit

sanumaria

Vaatemaailman mullet :D Niin totta.

tiiti
ite puin

Nyt kun vielä keksisi, mikä olisi vaatemaailman kasaripermis+etuheitto, niin pukeutumisongelmat olisi forever gone.

sanumaria

kivipestyt korkeavyötäröiset lahkeista kapeat (vetoketjulliset) farkut. Tai leggarit joissa on se kumilenkki jalan alta.

tiiti
ite puin

HIIHTARIT JA PALMIKKONEULE!

sanumaria

Vetoketjulliset fiorellafarkut lienee sitte vastaava ku skunkkitukka?

kati a-v (Ei varmistettu) http://.piilomajassa.wordpress.com

Hiihtarit ja palmikkoneule OLKATOPPAUKSILLA.

Vierailija (Ei varmistettu)

Entä mikä kampaus on empirevyötäröinen tunika, caprilegginsit ja sportti-/terveyssandaalit? Hätäponnari, päälakinuttura vai loivasti kihara lyhyt polkkatukka?

ellu. (Ei varmistettu) http://lonttilontti.blogspot.fi

Hmm. Mä en lukeudu mihinkään noista. Käytän farkkuja ja huppareita ympäri vuoden, koska a) yksinkertaisesti on aina niin pirun kylmä ja b) jos en verhoile itseäni nilkoista korviin asti, palan ja kärvennyn ja punotan kun keitetty rapu. Joku miettii, että miksei voi sitten käyttää kevyempää vaatetusta? Nokun en ikinä muista. Vedän automaattisesti farkut jalkaan (toim.huom, pitkikset jätin jo tammikuussa pois!) ja huomaan vasta siinä vaiheessa, kun puolet kropasta on sulamispisteessä, että ainiin! Kevyempi varustus! :D

tiiti
ite puin

Eiks se mee niin, että poikkeus vahvistaa säännön, eli käytännössä sää todistat mun suuren ja virallisen kesähousuteorian todeksi :D

tiiti
ite puin

Hmm... silkkihousut on kyllä eri. Niissä on enempi semmoinen yläluokkaisa Gatsby-hulmunta, sanoisin.

Housuhamekin tästä puuttui, kukkahousujen lisäksi (ja muumuut), että vielä on tilaa kategorisoinnille ja karsinoille. Mun ehkä pitää anoa tutkimusapurahaa (tai -jäätelöä) että saan tämän merkittävän työni tehtyä.

heta margareta
Viinillä

Hate to burst your bubble, mun poikaystävä nimes jo silkkiset hulmupögät jo "that 70s show" -housuiksi ;) mut tykkään kyllä ite sellasista!

edgybeauty
Edgy Beauty

Vaatemaailman mulletti oli niin erinomainen kuvaus, että jäänee lopullisesti omaan sanavalikoimaani. Kiitti!

Jemmi (Ei varmistettu) http://skinnyjakopla.blogspot.fi

Aaaaaaa mä en ehkä kestä! Mulle jää ehdottomasti myös tuo vaatemaailman mullet omaan käyttöön. Loistava, loistava!

Materiaalista riippumatta mikroshortsit: mun mielestä housuissa lahkeet ois kivat. Kun ei haluais nähdä ihan kaikkia poskia.

j. (Ei varmistettu)

Hei, tää oli taas kerran ihan parasta!

Ihan loistava jokanaisen kesäpukeutumisopas.
Ei tartte munkaan huomenaamulla miettii työvaatteita enää!
Laittaisko ton mulletin vai mikroshortsit?
Näin kuumalla tietty noi mikroshortsit.

Sarppa (Ei varmistettu)

Mites noi haaremihousut? "Nyt kukaan ei nää missä kohti mun diabetespylly roikkuu oikeasti..." win!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.