Muita työpaikkoja eläimille

ite puin

Vantaan Energian Kaukolämpökoira on tämän hetken suurin uraohjus ja verokarhu pitkäikäinen kestosuosikki (eh-he, anteeksi), mutta miksei annettaisi tilaa muullekin eläinkunnalle työelämässä:

  • Lähimarketin kassajonokilpikonna. Vähän niinkuin ne "tästä alkaa mun ostokset" hirvittimet kassahihnalla, kassajonokilpikonnat merkkaavat sinun henkilökohtaista tilaasi kassajonossa. Ei enää vaikeita sosiaalisia tilanteita, joissa edellä oleva asiakas ei huomaa laittaa tavaroitaan hihnalle ajoissa! Lisäksi kassajonokilpikonna takanasi poistaa myös edellisen jonottajan tarpeen (mahdollisuuden) tökkiä takapuoltasi kärryillään.
  • Kaupunginliikenteen bussikuskikarhu. Koska kukaan ei osaa olla niin yrmeä kuin talviunilta herätetty karhu. Ja se on mitä ilmeisimmin bussikuskin pääasiallisin ammattitaito. Kesällä, kun vähän enemmän hymyilyttää, hommaa voi hoitaa iloisesti naurava hyeena.
  • Personal trainer -broileri. Koska Ross 508 rasvaprosenttihan on todella alhainen, ja niillä rintalihoilla penkkienkankin on oltava huikea. Myöhemmin kanaeläin voi alkaa juontaa omaa tositeeveesarjaa, jossa armottomilla kommenteillaan piiskaa ihmisiä normaalipainoon
  • Tampereen teatterin lippupisteen myyrä. Koska "onks sul lippui myyrä".

Näin saadaan myös valtiontalous kertarysäyksellä nousuun, kun myös eläimet saadaan tuloverovelvoitteen piiriin!

Kommentit

hellipippanen (Ei varmistettu) http://hellipippanen.blogspot.fi/

HAHA, en kestä!! :D Loistavia ideoita, kansalaisaloite vetämään.

Puuha pete (Ei varmistettu)

Ostaisin heti personal broilerilta valmennusta, silloin ei vois muuta kuin onnistua

tiiti
ite puin

No sitä minäkin. Ja sillä on eläinmaailman keskinimi vähän niinkuin valmiina.

Hahha....Milenkiintoisia työpaikkajuttuja&Kiva kuva. Onko Oma koira?

tiiti
ite puin

Ei ole oma, vaan internet -koira, harmi sinänä :D

Hanna R.

Nyt on todella hyödyllinen postaus! HS:n Nyt-liite nimittäin laski viime kesänä, että Suomessa on noin 650 000 koiraa, joista käy töissä vain 2000 koiraa, joten koirien työttömyysprosentti on peräti 99,96 %. Ideoita koirien työllistämiseksi tarvitaan siis kiihkeästi!

;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.