Ne pakolliset itsenäisyyspäivän pukuämmäilyt

ite puin

Tänään on yksi vuoden merkityksillisimmistä päivistä. Itsenäisyys, joo toki, mutta päivän paras ja hienoin hetkihän on ylivoimaisesti se illan parituntinen teeveen ääressä. Eli tuleva Arnold Schwarzenegger-elokuva; Juokse tai kuole. Sitä ennen kuitenkin katsoin vähän itsenäisyyspäivän vastaanottoa.

Itsenäisyyspäin vastaanottohan on hieno asia muutamastakin eri syystä. Sen lisäksi että, pari tuntia altistumista suomalaisen tasalyhyen ja -leveän geenipohjan visuaalisuudelle tehnee hyvää paatuneimmillekin median ulkonäköpaineistujille, tämä on se hetki, jolloin voi katsoa pahaa-aavistamattomia ihmisiä jonossa ja tykittää ääneen täysin asiattomia kommentteja heidän vaatetuksestaan ilman morkkista. Mikä parasta, tänä vuonna pukukoodia oli löysätty, ja tämä mitä ilmeisimmin kannustikin useat vieraan saapumaan suoraan töistä tai vapaa-ajanharrasteistaan. Esim.

Suosikkiselostushetkeni: Toteamus: “Ja tässä kansanedustajat vyöryvät sisään”, jonka tarkoitus oli ilmeisesti viitata yhteiseen bussikijuljetukseen, mutta osuessaan varsin ylipainoisen kansanedustajaparin kohdalle sai vähän toisenlaisen merkityksen.

Evil out.

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Ilahduin hillittömästi tuosta "kansanedustajat vyöryvät sisään" ja koin välittömästi huonoa omatuntoa. Sitten nauroin lisää. Youtube-kamaa.

tiiti
ite puin

Sama :D Hävettävät naurut on ne parhaat naurut.

jermia
Itärajapakolainen

Entäs se mummolan verhokangasta muistuttava puku? :D Olin tukehtua.

tiiti
ite puin

Hihii, joo! Se oli vielä jotenkin sen näköinenkin, että oli kappa ja verhot :D

Toinen mua hämmentänyt oli se täydellisen pehmeän koirankakan ruskea Lady Teurastaja -poronnahkamekko ja -jakku.

(Toivon, että ensi vuonna nähdään kokoporonnahkahaalarit!)

jermia
Itärajapakolainen

Kieltämättä porokolttuakin sai vilkaista ihan pariin otteeseen. Suurta hämmennystä herätti myös tuo siun listalla mainittu pienen pieni thaikkutyttö :o

Silkkitassu

Toivolan Vanhan pihan isännän asu on sen työasu jota se käyttää aina. :D Eli suoraan töistä tullut siis.. 

tiiti
ite puin

Kyllä! Pistää  miettimään, että ketä vastaan ne mielenosoittajat oikein mellakoivat, kun juhlissa ainakin oli työläisiä työvaatteissaan, eikä "eliittiä" :D

Myyti

Muistan edelleen parin (?) vuoden takaa, kun "edelliset presidentit saapuvat tässä linnaan ihan hirveässä tuiskeessa". Ehheheheeee!

tiiti
ite puin

Joo! No kyllähän se varmaan presidenteillekin maistuu edes kerran vuodessa :D

sanumaria

Mun lemppareita oli se mummolanverhoasu ja sitten se pocahontasasu! Lisäksi haluan antaa pisteitä juontajille näistä "nykyinen hiihtäjä, entinen huippuhiihtäjä"-henkisistä kommenteista urheiljoiden kohdalla :D

tiiti
ite puin

Tuollain se on kato helppo piikitellä selostamosta, kun ei tule entiseltä huippuhiihtäjältä pataan, kun se kuulee kommentit vasta telkkarista :D

Jenni H.
Terävät hampaat.

Jooo tuo eka asukaksikko oli kyllä juuri noin arvokkaan ja kalliin näköinen kyhäelmä.. :/

Oma juontolemppari oli se, kun Jaana Pelkosen melko antavan asun kohdalla juontaja vaahtosi siitä, että toivottavasti illan aikana vähän vilahtaa! Kyse oli kai korvakoruista, mutta jos sen sanan sattui juuri missaamaan, oli hurja vilautusvouhotus aika kullanarvoista ja osuvaa kuultavaa.

 

tiiti
ite puin

Ahahah, mahtista :D

PoniN (Ei varmistettu)

Mun korvaan ainakin kuului vaan juurikin tuo "toivottavasti vilahtaa", ja aattelin,et olihan se toki melko antoisa kaula-aukko Jaanan puvussa, mutta aika suoria toiveita tässä nyt esitettiin juontajien puolelta.

Muutenkin juontajat oli melko ilkeenä. Heti alussakin kun jauhettiin illan vapaammasta teemasta, yksi juontaja totesi, että perinteinen pitkä iltapuku ei sovi konsertiin ja samalla kuvattiin kun joku vieraista nousi pitkiä helmojaan nostellen Tampere-talon portaita ylös. Noloo.

Vierailija (Ei varmistettu)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.