Nykyaikaisempia tiedostamispäiviä

ite puin

Nykypäivän ihmiset tykkäävät jakaa elämänparannusohjeita toisilleen erilaisten teemapäivien muodossa. Meikitön päivä, nuukuusviikko, autoton päivä, näitähän riittää. Let's face it, joku "äla osta mitään" -päiväkin on auttamattomasti vanhentunut ja nykymaailman ihmisen ongelmiin epäsopiva ja vieras. Siispä tässä muutama modernisoitu tiedostus- ja valistuspäivä, joita noudattaa:

  • Pukeudu pissikseksi -päivä. Kaikki taisteluun oikeasti sorretun kansanryhmän puolesta! Nostetaan ongelmat tietoisuuteen pukeutumalla pissiksiksi ja näin poistamalla sanan ikävä leima. Me ollaan pissiksiä kaikki, kun oikein silmin katsotaan. Tai siis katsottaisiin, ellei kaikilla olisi niin muhkeat feikkidimangi-muoviripset, etteivät luomet pysyisi auki. Power to the pissikset!
  • Syö kuin sairaalloisen ylipainoinen -päivä. Nälkäpäivän kehitysmaalapset ovat niin kaukana, on meillä kuulkaa täällä ihan omiakin ongelmia. Se on kovalla työllä tehty se kaikki ylimääräinen paino. Yritäpä itse syödä 8000 kcal. Aamiaiseksi.
  • Vedänpä kuule kännit -päivä. Alkoholin suurkulutus on todella yleistä, ehkäpä kysymys kuuluukin, voiko niin moni ihminen olla väärässä?
  • Pikavippiviikko. Nuukuusviikko on laiskoille! Kokeilepa kerrankin kuinka monta eri kulutusluottoa ja pikavippiä saat yhden viikon aikana!
  • Länsimaisen ylituotannon ja geenimanipuloinnin -arvostusviikko. Tuhansien vuosien sivistys ja kehitys on johtanut halpoihin ryöstöviljeltyihin tunnistamattomaksi prosessoituihin ja lähes mauttomiin elintarvikkeisiin. Tulevaisuudessa katsotaan, että tosi oranssi juustonkaltainen prosessoitu maitotuotevalmiste on tämän päivän vastine Sikstuksen kappelin kattomaalauksille.
  • Mene autolla -päivä. Julkinen liikenne edistää influenssatartuntoja, ihmisvihaa ja rumia mainoksia bussien kyljissä. Et kai SINÄ halua olla niiden puolesta? Päivä päättyy tunnin tyhjäkäyntimielenosoitukseen.
  • Heitä se roskiin -päivä. Ostitko jotain, joka ei mahdu kaappiin? Ei se mitään, roskiin mahtuu aina! Ja kaupasta saa aina uutta! Halvalla! Työllistä sinäkin sekä roskakuski että pieni bangladeshilainen lapsi vain tällä pienellä päivittäisellä ajattelevaisella teolla! Jos et sinä sitä tarvitse, heitä se pois!
  • Syö eläinten osia -päivä. Liity osaksi taistelua ahtaiden elintilojen puolesta, tee vaikka vain yhden kanan verran lisää elintilaa! Toimi jo tänään, älä pakoile vastuutasi!

 

Älä enää mieti. Vaikuta!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan taatusti tulen osallistumaan kaikkiin tapahtumiin, sen verran vinkeitä ovat! Unohdit kokonaan "Syö kaikki E-koodit -viikon", sen aikana syödään vain mahdollisimman paljon käsiteltyjä ruokia (vai liittyisikö se tuohon geenimanipulaatioviikkoon alatapahtumana). Lisäisin vielä myös "Vain maggaraa - tavalla millä tahansa -viikon" sekä muutaman muunkin ruokatapahtuman.

Myös "Käytä kaikkia nettikauppoja tehokkaasti -viikko" olisi kiva ylläri :D

Plg

MM (Ei varmistettu)

Ihanalta ja hienolta kuulostaa!

<3

Uppis (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä, koska itehän en tuollasta harrasta koskaan... :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Pidän koko ajan kaikki valot päällä vaikka paistaisi aurinko -päivä.

Nani
Blogblog

Tuli mieleen näitä valistusjuttuja mitä pitäisi jokaisen tehdä joka päivä. Siihen sarjaan voisi lisätä esim.

-Astu koirankakkaan jalkakäytävällä

-Jätä kaikki laitteet valmiustilaan

-Murjota viidelle ihmiselle

 

Nina Enroth

Ei väistetä -päivä olis kiva. Ala-asteen välituntien hengessä.

tiiti
ite puin

Plg, ahahah "Vain maggaraa" :D Nettikauppatehokkuuspäivänkin hyväksyn.

MM ja Uppis, aivan, näissä toteutuu myös se choose your battles -periaate :D Ei tarvii mennä merta edemmäksi kalaan kun voi äänekkäästi boikotoida jotain, mitä ei tarvinnut alunperinkään

Vierailija, erinomainen lisäys!

Nani, mahtavia! Minusta selkeästi näitä tiedostamispäiviä pitäisi kysellä enemmän ihmisiltä, näähän on paaaaaaaaaljon parempia kuin ne nykyiset.

Ninan verkkareissa. Kyllä! En varmana väistä!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.