Oikeasti opettavaisia leluja

ite puin

Näin joulun aikaan (tai no, vasta aatonaaton ryysiksessä, jos ollaan rehellisiä) joutuu ihminen miettimään aivot sauhuten pikkuihmisille sopivia lahjaideoita. Niillä nykyajan leluilla kun on kaikenlaisia kehittäviä vaikutuksia: avaruudellista hahmotuskykyä, kodinaskareita ja ties mitä mukakäytännöllistä. Todellisuudessa suurimmasta osasta lapsia tulee kuitenkin toimistomyyriä, joten eikö olisi aika siirtyä valmistamaan heitä tähän tulevaisuuteen ajoissa. Tässä muutama idea, jolla pikkuenkeli saadaan varmimmin nousujohteiselle konttoriuralle:

  • Tietokone, joka pilaa kaiken. Yrität piirtää, se värjää joka kolmannella kerralla ruudun kokomustaksi. Yrität kirjoittaa, se muokkaa tekstin väärään muotoon ja oikolukee sen bulgariaksi. Yrität koota valokuvista albumin, se poistaa kaikki kuvat. Yrität tallentaa lauluasi, se saa sinut kuulostamaan Cheekiltä.
  • Bisnesjargonia puhuva nukke. Ei enää "mamma" ja "kakka" vaan pikkuinen pukuun puettu bisnesmies/nainen herkästi kajauttaa "synergiaetu" ja "ratkaisukeskeisyys". Mikä ihana hetki, kun perheen pienokaisen ensimmäinen sana onkin "innovaatio"!
  • Kännykkä, josta on aina akku loppumaisillaan. Kekseliäisyyttä haastaa löytää juuri tähän sopiva laturinjohto siitä kauheasti johtosolmusta, joka sinulla on laatikon tai laukun pohjalla. Satunnaisesti oikea johto puuttuu.
  • Ergonominen toimistotuoli minikoossa. Jos tahdot lapsestasi managerin, hanki hänelle uhkaavan pystyselkäinen johtajatuoli, enemmän suorittavaan työhön suuntaaville tavallinen säätötuoli. Ja kiitos tämän, vanhempana lapsestasi tulee työpaikkansa arvostettu ergonomiajedi.
  • Kärppänä parkkipaikalle -peli. Tässä opettavaisessa strategiapelissä suunnitellaan sekä aamu- että iltapäivämenot siten, että mahtuu rankasti alimitoitetulle firman parkkipaikalle aamulla ja välttää ruuhkan (7 autoa) poislähtiessä.

Että pistetäänkö pakettiin?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiiti hei, älä ny sano ettet sääkään SAANUT Keekin keikalle lippuja!

tiiti
ite puin

En saanut, en :´´´´(

Nyt mää en vissiin ikinä saa tietää onko ne timantit ikuisiaa-a-aa-a-aa vai ei.

xsaxsa
Liituraitahuppari

Jos lukee, että pilluenkeli, ni kannattaa ehkä harkita nukkumaanmenoa.

tiiti
ite puin

Mun mielestä meidän kaikkien loppuviikon (ja miksei loppuelämänkin) tehtävä on käyttää sanaa pilluenkeli mahdollisimman useissa lauseissa arjessa.

Arsenikki (Ei varmistettu)

YT-neuvottelut -perhepeli. Yksi lapsista ei valitettavasti kustannussyistä pääsekään hiihtolomalla Kanarialle.

tiiti
ite puin

Ja loput ei pääse takaisin :D

Piipo79

Oman ajankäytön tehostamiseksi ja kustannussäästösyihin vedoten villasukat lankakeränä. Se on sitä paitsi kehittävää kutoa ne itse.

Jenni H.
Terävät hampaat.

Opintovelkainen, työtön opiskelijabarbie. Pakkaukseen kuuluu 8 neliön homehtunut asunto ja purkki vanhaa tonnikalaa, -40% alennuksessa. Ynseä vuokranantaja ja vuokrarahat Pirkka-oluseen sijoittava poikkis myydään erikseen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.