Olisiko taas kannattanut kuunnella siellä ala-asteen virkkaustunnilla?

ite puin

Kunpa olisin vain silloin tajunnut lyödä rahoiksi oksunvärisillä virkkuukoukkutaituroinneillani.
Onhan se tietysti kiva, että kerrankin tehdään vaate, joka ihan rehellisesti näyttääkin lasten tai vammaisten tekemältä. Mutta minusta reilu parisataa euroa on tästä visuaalisen ilotulituksen muodossa tulevasta sorminäppäryystaidonnäytteestä, noh, reilu parisataa euroa liikaa (tai sitten nykypäivän skidit käyvät vain astetta näyttävämmillä luokkaretkireissulla).

Ensi kauden trendeinä sitten ketjusilmukat ja omasta kädestä piirretyt elefantit.

Kommentit

AnneVee (Ei varmistettu)

Älä pilkkaa, mä haluun koko puvuston isoäidin neliöistä!:D

annili

Kysymys kuuluukin, että miks perkeleessä ne kaikki villalangat ja muut käsityöpaskat oli aina kuravellin värisiä? Muovailuvahakin oli saatana harmaan ruskeaa muhjua kun siihen oli epätoivoisina sitten sullottu kaikki värit sekaisin. No, kehittyipä mielikuvitus kun muovaili "punaisia" lintuja, "valkoisia" pupuja jne. Tai oppi ainakin uskottelemaan itselleen yhtä ja toista.

Nimimerkillä katkera lama-ajan lapsi

Piina (Ei varmistettu)

Mummolassa oli samanlaisista neliöistä päiväpeitto! Oliskohan se vielä jossain tallessa, sen kun riipisi pitkulaisiksi palasiksi niin voisi lyödä rahoiksi... :D

Bemary_ (Ei varmistettu)

Okei, "mitä helvettiä" ton hinnan kanssa?! :D Ny surettaa, että oon niin surkea käsitöissä, etten osaa ees tommosia virkata, ois meinaan talous vakautettu vähän pidemmäks aikaa moisilla huivituloilla.

(ironisesti sanavahvistuksena toimi tällä kertaa "työ". Ok ok, mennään sitte oikeisiin töihin...)

sarakissa (Ei varmistettu)

Parisataa euroa on kyllä aika optimistinen toive :D mutta siitä ja kaikesta järjestä huolimatta mulle tuli sellainen olo kuvan nähtyäni että MÄ HALUAN TOLLAISEN. Nyt. Mitä lie syystuulien haistelusta tulleita mielenhäiriöitä taas mitä tästä voi syyttää.

Herranjumala muuten tuota lilyn salasanavahvistusta. Sehän vaatii ihmisiltä sekä lasku- että lukutaitoa.

Midinetti
XYZ

Oho. Mulla on jossain lumppukasassa siis ihan rahanarvoinen ponchco (oikeinkirjoitus ok). Nyt tienaamaan!

(Tai sitten teen siitä huivin. Iski tarve.)

Miia (Ei varmistettu)

Musta noi neliöt oli jo silloin ala-asteella vaan yksinkertaisesti rumia, enkä käsittänyt miksi niitä piti virkata ja tehdä sairaan rumia peittoja sun muita (mun taidoilla ja nopeudella valmistui neliöitä kylläkin vaan tyynyn, ei millään kokonaisen peiton verran)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.