Opas hyvän suklaakakun tunnistamiseen

ite puin
  • täytettä on huomattavasti enemmän kuin taikinaa
  • vaikka taikinaa on vaikea oikeastaan erottaa täytteestä, koska se on niin tahmeaa
  • se EI sisällä mitään, mitä kuvaisivat sanat "mousse" tai "vaahto" vaan on ehtaa jauhoista valkoisimmista tehtyä parhautta
  • viereisissä pöydissä ihmiset katsovat kateellisina
  • syödessä tulee aika syyllinen olo

Share

Kommentit

Suvinen
This is our story

Onneks tätä lukiessa olin tyydyttänyt jo mun makeanhimon Sportyfeelin lakuprodepatukalla ja vanilja-suklaamuru-Skyrillä. Muuten olis voinut ottaa hermoon, tai kasvaa otsaan mulkero. <3

Kuvaputkessa

Aamen.

Suvi K.
Sisunainen

"se EI sisällä mitään, mitä kuvaisivat sanat "mousse" tai "vaahto" vaan on ehtaa jauhoista valkoisimmista tehtyä parhautta"

Etkö oo vielä maistanu Nina Lincolnin suklaakakkua? :o Et tiedä mistä jäät paitsi!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ai miten niin alkoi tehdä ihan jäätävästi mieli...

Kommentoi