Opas toimivaan karkkikaappiin

ite puin
  • Klassikkokarkit. Varaa aina luottokarkkisi saataville, ja rakenna näiden perustalle vakaa käyttökarkkikaappi. Pelkästään klassikkokarkkien varaan laskeva saa itselleen kätevän minimalistisen kapselikarkkikaapin.
  • Kauden in -karkki. Esim. Popcorn-suklaa. Älä hamstraa montaa, vaan keskity yhteen laadukkaaseen kauden tuotteeseen. Mikään ei harmita enempää kuin kaapillinen vaikeasti yhdisteltäviä ja suoraan sanottuna outoja karkkimakuja.
  • Osta rehellisesti itsellesi, älä kuviteltuun glamour-elämään. Esim. jos juot kinuskikastiketta suoraan purkista yksin pimeässä keittiössä, älä tuhlaa ylihinnoiteltuun madagaskarilaiseen suklaaseen.
  • Muista vuodenajat. Esim. talvella kannattaa panostaa raskaampaan pähkinäsuklaaseen ja kesällä taas suosia kevempiä hedelmäkarkkeja.
  • Jätski sopii kaiken kanssa. Aina.

Jos luulitte, että karkkikaappeja näkee vain tosi-tv -ohjelmissa, luulitte väärin.

Kommentit

Laurella
Pilkku otsassa

Tästä tuli asia, jota alan tavoitella elämässäni. Sit ku musta tulee iso, mulla on karkkikaappi! Ei kiinnosta valmistua ammattiin tai perustaa perhettä tai mitä näitä virstanpylväitä ny on.

Ihan lyhyesti

Eeei hemmetti toi karkkihylly... Ja mä ku luulin et mulla oli nää asiat jiirissä kun kotoa löyty kaksi digestivekeksiä ja yksi suklaatikkari. Pitää lopettaa tää amatöörimäinen räpellys ja hommata heti huomenna popcorn-suklaata. 

Emppuska (Ei varmistettu)

Mutta kuuluvatko sipsut karkkihyllyyn vai pitääkö niiden nyhvöttää työpaikan joululahjakorista ilmestyneiden oliivien ja suolakeksien kanssa keskenään? Ja jos ne kuuluvat sinne karkkihyllylle, kumpi on optimaallisempi herkuttelijalle - maun mukaan saturoituneesti järjestetty hylly vai pakkauksen muodon mukaan organisoitu?

Nimim. "Kuusi sipsupussia/pakettia kämpästänsä löytänyt uusavuton"

Torey
Näissä neliöissä

Meillä on karkkihylly meiän "puoliapteekkarin"kaapissa. :D Sillä tasolla tietty, että lapsi ei ylety sinne ilman tuolia, mutta itse saa helposti napattua ohimennen sieltä esim. riesenin jota voi salaa mussuttaa. :D

maaku (Ei varmistettu)

Ei meillä vaan mikään karkkikaappi säilyis. Kaikki herkut tuhotaan yleensä hyvin nopeasti aina kun sellaisia tähän talouteen ilmaantuu.

mmuksu (Ei varmistettu)

Mä en oo koskaan ymmärtäny karkkikaappeja. :D Jos ostan herkkuja kaupasta, nii kyllä ne aina syödään vähintään samana päivänä.

tiippa (Ei varmistettu)

Meilläpä oli kotikotona ennen karkki-, keksi- ja sipsikaappi, niih. Pakastimessa oli aina pullaa ja jäätelöä. Mutta meillä oli vaan yksi herkkupäivä viikossa (kiitos siitä), joten en ole ihan toivoton tapaus :D

Katiaviron (Ei varmistettu) http://www.piilomajassa.wordpress.com

Tosi hieno. Mutta miten noi siis voi olla tuolla, noi karkit? Siis ettei niitä ole syöty???

kaista (Ei varmistettu)

Tämä saattaa olla paras blogipostaus jonka olen ikinä lukenut. Sää oot ku tervapiru. Eli ihan parasta. Karkkikaapin kulmakivi -matskua, mutta bloggaaja.

Tack för maten

Okei. Luin tämän ja vieressä näkyy sun instagram-kuva missä sulla on ihan jäätävä sikspäkki. Karkkihylly+sikspäkki = vau! Ei multa onnistuis sama. Peukku sille! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

No siksi juuri sillä on sikspäkki, kun sillä on karkkihylly! Itsekurittomilla ei ole karkkihyllyä. Eikä siten sikspäkkiäkään.

Voi juma. Mä katoin tota hyllyä, et voiko ihminen olla noin nörtti. Oikeasti olen kade. T. Sikspäkitön

Itsehän en tunne käsitystä karkkikaappi. Syön kaiken heti, korkeintaan vuorokauden säilyy karkkipussit mun taloudessa... :D mikä itsehillintä?

merikukkka (Ei varmistettu)

Vaude O_O Minäkin ihmettelen tuota itsehillintäsi.

-Lele- (Ei varmistettu) http://leleslivewire.blogspot.fi/

Oon palaillu hetkinen sitte blogimaailmaan ja aloin etsimään luettavaa, blogi toisensa jälkeen näkyy jotain miljoonan arvosia laukkuja neljästätoista eri kulmasta otettuna, boooriing, mutta sitten! Eksyin tänne. Ja tziizuz. Paras postaus minkä oon nähny ever. Ykslysti jos nyt kun alan kattoon sun vanhempia teksteja ja löytyiski sata kuvaa valkosesta t-paidasta..YES! karkkikaappi.. :D

Idieh
Pa Lazia

Meillä toi on nimeltään pahelaatikko ja sinne kuuluu kaikki mitä äiti ei lapsena antanut syödä ennen ruokaa :D

Täällä Boliviassa mulla on keittiössä kaksi kaappia, toisesta löytyy asiallisesti jauhoja, suolaa ja balsamicoa mutta toisessa on siivilän lisäksi salmiakkia ja xylitol-purkkaa koti-ikävää varalta, Milkan toffee whole nutsia (löytyi lentokentältä, olit ajatuksissa) ja Oreoita. 

Onko tossa pussissa jotain hedelmä-daimia?! 

Manuu (Ei varmistettu)

Klikkasin itepuiniin ja samalla tuli ajatus, että nyt et sitten mene katsomaan tiitin instagramia, ettei tule mitään turhia mielihaluja (kyllä, ostin viime viikonloppuna niitä lakritsitoffeepaloja, popcornsuklaata on myös testattu!). Ei tarvinnut mennä instagramiin asti, mutta kauppaan joutunee lähteä. Pahus! Kiitos!

Riimis (Ei varmistettu) http://terveisiaelamasta.blogspot.fi/

Meilläkin on karkkikaappi! Tosin se on laatikko. Mutta se ja sama. Tuo on kyllä totta, että kannattaisi satsata vain yhteen erikoiseen kausituotteeseen kerrallaan. Me aina sorrumme juurikin siihen, että karkkilaatikossa on montaa eri sorttia jännittäviä kausimakuja, muttei oikein mitään normaalia. Vaan eipä se toisaalta niin haittaa, karkkihampaan kolottaessa menee kyllä popcorn-suklaa tai kardemumma-kahvisuklaa ihan yhtä kaikki!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.