Pahaa pääsiäistä, toivoo Risto

ite puin

Riston kanssa joka viikko on piinaviikko. Jos käy tuuri.

Risto oksentaa narsisseille, hautaa pajunkissat hiekkalaatikkoon ja syö pienet herttaiset pääsiäispupunpoikaset aamupalaksi, kunhan on ensin pelannut niillä vähän seinäpomppua.

Risto varmistaa, ettei kevät tule tänäkään vuonna ajoissa.

Kommentit

sanumaria

Awww, Risto <3

tiiti
ite puin

Risto ilahtui kommentista niin paljon, että kaikista maailman ihmisistä se lupasi syödä sun sielun vasta ihan viimeisenä.

MariWLZ
The Good Vibes

Miten mulle tulee mieleen Ristosta Muumien muurahaisleijona ? On jotenkin sen näkönen, että jos puhuisi niin ääni olisi samanlainen kuin muurahaisleijonalla :D

534885.jpg

Vierailijagåjeågjpo (Ei varmistettu)

Risto ja Mauri &lt;3

eppunen

Onpa ihana! :)

sanumaria

Varaan sieluni Ristolle :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis onko toi oikeesti elävä????
Näyttää niin kummalliselta kuvassa...

tiiti
ite puin

Niin. Se VÄHEMMÄN kummallinen vaihtoehto olisikin just se, että kuvaan itse nimeämääni kuollutta kissaa keittiön pöydällä ja teen siitä huumoripostauksen blogiini.

Petra W. (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Mustat kissat on kirottuja. Meidän pahan sikiämän syntikirja on niin pitkä, että pelkkä yläotsikoinnin ajatteleminen alkaa kiukuttaa. Ainoa este Pepen ja rukkastehtaan välissä on tuon mustan vitsin tauoton kehrääminen. Muuten se olisi mennyt syltyksi jo muutama sata jekkua sitten. Toi toinen on vaaraton kuin paperipaino, mut se onkin harmaa.

Essi Juulia
kissa vieköön

En malta odottaa, että meidän Sulostakin kypsyy kyyninen, kaikkia muita elämänmuotoja (itseään lukuunottamatta) tasapuolisesti inhoava ja toisten epäonnesta iloa saava oman elämänsä Karvinen! :--D Joka päivä, paha päivä.

Toivotamme oikein kamalaa pääsiäistä myös sinnekin päin, ei armoa pääsiäispupunpoikasille!

Risto on söpö.

Vierailija_47 (Ei varmistettu)

Tuomiopäivä on Riston nimipäivä :D

tiiti
ite puin

Ristolla on selkeästi faninsa, ehkä toi on vähän sukua sille, kun naiset lähettelee ihastuskirjeitä kuolemaantuomituille vangeille :D

(Vieralija_47 :D)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.