Päivänpolttavia asioita, joita mietin tänään

ite puin
  • Iltalehden artikkelien fb-kommentointi. Kas, Suomi on täynnä ihmisiä, jotka haluavat olla ääliöitä eivätkä häpeä näyttää sitä kommentoimalla urpouksia ihan omilla nimillään verkkosivuille. Onneksi en tunne heistä ketään.
  • Kahtiajaon aika ei niin ole ohi. Meillä on he, joilla on kesä ja sortsit. Ja me, joilla on vielä vähän talvi.
  • Pepsi Next, kuka sitä ostaa? Jos tahtoo sokeritonta, ostaa sitä sokeritonta, ja jos ei tykkää sokerittomasta, ostaa sitä sokerillista.
  • Yleinen taitavuus. Miten on mahdollista hukata avaimet taskuun, jossa ei ole kuin ne yhdet avaimet. Olenko tietämättäni taikuri?
  • Mitä tehdään sirkuskoulun pääsykokeissa? Onko siellä monivalintakysymyksiä: pellen nenä on a)sininen b)punainen c)pellellä ei ole nenää, vaan ammottava aukko toiseen helvetin ulottuuuteen?
  • Lööppi: "koira haistoi kasvaimen". Sanoiko se "hau"?
  • Pitäisiköhän järjestää tämä työpöydän paperikaaos? Ei.

Kommentit

edgybeauty
Edgy Beauty

Pepsi Nextiä ostaa opiskelija, joka haluaa kaljaa, mutta lomakossa on vaan kolme euroa, jonka sixpack nextiä maksaa. Sen jälkeen kuvitellaan että se on (sinisen tölkin takia) pirkka-olutta.

tiiti
ite puin

:D Perustelu hyväksytty.

Vierailija (Ei varmistettu)

Iltalehden fb-kommenttien lukeminen on pakollista, jos haluaa päivän naurut/ärsyyntyä/tuntea itsensä paremmaksi ihmiseksi. Mikä siinä muuten on, että oli mielipide ja perustelut kuinka hyviä tahansa, huono kieli ja kirjoitusvirheet tekevät siitä takuuvarmasti epäuskottavan ja usein myös äärettömän ärsyttävän?

tiiti
ite puin

Joo, koko lehti sai ihan uuden ulottuvuuden noiden takia. Mun suosikki on ehkä tyypit, jotka käy kaikkiin uutisiin kommentoimassa "huoh, ketä niinq kiinnostaa".

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.