Parahin sade, tämän takia olet syvältä.

ite puin
  • Ulospäin humpsahtava sateenvarjo. Ja aina se humpsahtaa vielä niin, että se roiskaisee vettä suoraan naamaan. No ok, osasyyllisenä on paha siemen, frendisi tuuli, mutta minä tiedän, että suunnittelitte sen yhdessä. Minä tiedän!
  • Pitää taas opetella minulla on vedenarat kengät aargh -tanssi. Hopiti-skipiti-loiks, kaikki tahdissa hei.
  • Olen pakotettu suorittamaan nyrkinpuintiteknisen hauis- ja ojentajatreeni, suunnattu autoilijaihmisille, jotka eivät tajua, että lätäköiden loiskuttelu on hupia vain pikkulapsille (ja nousuhumalaisille jalankulkijoille).
  • En ole sokerista, mutta kastuminen kyrsii -häpeäsyndrooma. Koulussa aina ivallisesti (muka opetusmielessä) todettiin vastahakoisille ulkojoilijoille jotain hiilihydraattipitoisesta ulkomuodosta. Aikuisena ei kukaan vinoile, mutta häpeällinen muistijälki on vahva.
  • Vanha kiinalainen vesitippakidutus. Aina löytyy se yksi gaddäämn tippa, joka tippuu suoraan silmään tai kaula-aukosta sisään. Aina.
  • Kuivalla kelillä sentään erotti, mikä on koirankakkaa ja mikä hiekkaa. Nyt ne vellovat yhtenä iloisena massana sulassa sovussa. Minun kengänpohjassa.
  • Kerrassaan hankala ninjailu- ja hiipimissää. Askeleista kuuluu ulkona pläts ja sisällä narsk. Ole siinä sitten stealth-tyylisen huomaamaton.
  • Jumalauta, tiedättekö ne tyypit, jotka vaan whineää säästä. Sinä vain yllytät niitä.

Rakentavin, mutta toiveikkaan kriittisin terveisin, muista että pysyvä muutos alkaa sinusta itsestäsi.

Kommentit

KerppuK (Ei varmistettu)

Ihan paras lista taas kerran! :)
Pakko lisätä vielä kastemadot: työmatka/mikä tahansa kävelymatka pitenee ärsyynnyttävästi, kun joutuu kiemurrellen kulkien väistelemään niitä sateen kodeistaan kadulle ajamia niljaislötköpötköjä. Ei sillä, että edes yrittäisin varjella greenpeace-henkisesti matojen henkikultia (vai kuka noita matojen mato-oikeusasioita nyt ajaakaan..), yksinkertaisesti se vaan on niiin ällöä jo ajatuksenakin astua madon päälle, ei tahdo matoniljaa kengän pohjaan, kiitos!

Hertta
Lilou's Crush

Uuuh, ääni myös noille matohommille; sekä inhottaa että myös etukäteissäälittää ne matoparat, jotka kuitenkin tallautuu alle vahingossa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.