Parasta päivässä: poraamisäänet

ite puin

Tiedättekö mikä on parempaa kuin putkiremontti kotona? No putkiremontti kotona JA rakennustyömaaprojekti työpaikan seinänaapurissa. Porausta ja tärinää all day long! Heinäkuussa. Helteillä. Koska olen positiivisen ajattelun mestari, sensei sekä guru, näen toki tässäkin pilvessä vain pelkkää valoisaa ja upeaa hopeareunusta. Katsokaa vaikka:

  • Kun laittaa silmät kiinni ja pyörii toimistotuolilla, voi ulkoa kuuluvan jyrinän ansiosta kuvitella olevansa Särkänniemen pyörityslaitteessa.
  • Koska on jo kotona melkein tottunut satunnaisiin ja yllättäviin vesikatkoihin, toimistolla ne yllättävät kaksinverroin enemmän!
  • Jos oma toimistotyö tuntuu raskaalta, voi katsella ilmastoinnin huminasta raksamiesten raatamista suoraan auringossa
  • Edelliseen liittyen, ilmastoinnin humina ei tunnu enää ollenkaan niin häiritsevältä ääneltä
  • Jos minut joskus altistetaan julmalle porausäänikidutukselle, kestän sen kuin paraskin salainen agentti
  • Jos em. porausäänikidutusta ei ole olemassa, voin kehittää sellaisen.
  • Satunnaiset hiljaiset hetket tuntuvat taivaalliselta.

Ai ei vakuuttanut? Poraamisiin.

 

 

 

Kommentit

Vintagella (Ei varmistettu) http://www.vintagella.fi

Kuulostaa tutulta, etenkin tuo toimiston vieressä oleva työmaaprojekti. Mikään ei piristä päivää niin paljon kuin yllättävät kallioräjäytykset.

PoniN (Ei varmistettu)

Räjäytystoveri ilmoittautuu. Vielä alkukesästä työmaalla ilmoitettiin aikataululla räjäytyksistä, nyt kesän tullen on rennompi meininki, jysäytellään ihan silleen spontaanisti fiilispohjalta. Ikävästi keskeyttää ton Iltiksen luvun kun jysähtää niin että polyesterin verhoamissa kannikoissa asti tuntuu. Pysyy työvire edes näennäisesti yllä!

empuska

Silloin joskus muinoin, kun Tampereella Hämppiä rakensivat, postaukset olivat kaksi kertaa päivässä, aina samaan aikaan. Paras se puoli yhdeksän posahdus, joka kuulosti kaukaa painojen kierimiseltä, lähellä Godzillan selänrapsuttelutuokiolta asuinkompleksiin.

PoniN (Ei varmistettu)

Tahattomasta (?) typosta tuli mieleen, että näin sosiaalisen median aikakautena olisi hienoa, jos rakennusfirmatkin pitäis blogeja. "Terve taas pöytään! Tänään räjäytelläänkin niin, että mannerlaatat tutisee. Reiska toi kaikille töihin pullaa, se paskiainen jää lomille. Keittiön Marjukka keittää pahaa kahvia, mutta on sillä vaan komea rintamus. Nyt hommiin, iltapäivällä sitten taas uusi päivitys! Jos saisi sitten kuvaakin tänne! Räjähtävin tunnelmin, Reiska"

(anteeksi stereotyyppinen esimerkki)

empuska

Oi kyllä ne pitää...ei vain sellaisia kovinkaan realistisia, mitä Kasper Strömma mainitsi. Osaltansa mun mielestä on pikkasen sööttiä, että ne leikkivät julkisesti nukkekotia...!

nansk

Vähän reilu vuosi sitten asuin räjäytystyömaan vieressä. Silloin oli vielä tapana nukkua melko pitkään, voinette kuvitella kuinka hauska herätys se on :D

Plussana vielä se, että talon toisella puolella on Polamkin harjoittelurata, eikä niiden mielestä ole yhtään outoa vetää pillit päällä rinkiä siinä klo 9 aamulla.

Kylymä

Paidattomat raksamiehet ja bonuksena satunnaiset ruohonleikkaajat. Toimistolle pääseminen on melkoinen suoritus, kun yhdellä nurkalla on katuremontti, toisella ikkunaremontti ja kolmannella säätävät katolla jotaki, mutta kyllähän se maisema palkitsee.

 

Kehittää äänenkäyttöä, kun joutuu huutamaan puhelimessa kilpaa poran, vasaran, ruohonleikkurin ja parhaassa tapauksessa hävittäjän kanssa.

 

Eikä suinkaan vähäisimpänä: Mikään ei enää yllätä. Ei yhtään mikään.

Palju (Ei varmistettu)

Kuulostaa... Mun suosikki oli kuitenkin se kesä kun tein vielä yötöitä ja meidän taloon tehtiin julkisivuremonttia. Pääsin kotiin seiskan jälkeen, jolloin raksaäijät aloittivat poraamisen. Suoraan makuuhuoneen ikkunan ulkopuolella. Ei muuten naurattanut, itketti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.