Parempia treenivarusteita

ite puin

Nykyään kaikilla on kompressiosäärystimet ja push up -treeniliivit, sekä melkoinen määrä elektroniikkaa treenissä kuin treenissä. ;uutamalle muulle varusteelle olisi kuitenkin vielä huutava tuotekehitystarve:

  • Kompressiopipo. Siihen, kun juokseminen vaan ottaa päästä.
  • Heliumtrikoot. Heliumtäytteiset trikoot, jotka keventävät juoksuvauhtia, ja samalla herätä kunnioitusta massiivisten reisilihastesi ja pohkeittesi ansiosta. "Voi kyllä, minulla, kasvavat jalat ja pohkeet ihan vain lenkkeilemällä".
  • Plösötyssalihousut. Nykyään salihousut pyrkivät liftaamaan, shiftaamaan ja korostamaan hyviä puolia kropassa. Miksi? Eihän silloin riitä motivaatiota treenta, jos näyttää jo valmiiksi hyvältä. Tässä uudessa treenivaatelinjastossa tehdään treenimotivaatio vanhalla hyvällä tavalla: itseinholla.
  • Iso ja painava reppu. Se pieni venyvä vyölaukku voi olla "kätevä", mutta mieti minkälainen lisäpaino ja saunabelt on selkää hiostava rinkka! Ei kova kunto ole ennenkään helpolla tullut.
  • Nälkägeeli. Energiageelien ja -juomien vastakohta, joka aiheuttaa energiavajetta. Kaikkihan tietävät, että nälkäisenä on vihainen, ja vihaisena aggressiivinen. Aggression avulla voi raivourheilla vaikka miten tehokkaasti!
  • Sykemittari. Tämä mittaa muiden sykettä, kun yllätät heidät juoksemalla vastaan (tai perässä) sysipimeällä metsätiellä kommandomallinen kompressiopipo päässä. Isoimmat luvut kerännyt voittaa!

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Mä olen aina miettinyt, että ne sellaiset tuulihousu-tyyppiset treenihousut on tehty juuri tuohon treenimotivaatiotarkoitukseen :D Ja toi sykemittaria voi jo hyödyntää, jos laittaa itselle pelkän kellon ja hengailee sellaisen tyypin lähistöllä jolla on sykevyö, niin näkee sen sykkeet!

tiiti
ite puin

Mahtavaa :D Lähden muuten just metsään juoksemaan tyyppien rinnalla ja huuteleen lenkkeilijöille "mää tiiän teidän kaikkien sykkeet!". En oikein edes tiedä miksi, mutta tämä olisi musta tosi ässää :D

onko oikeasti olemassa PUSH UP -treenirinuleita....... jos on niin i don't want to live on this planet anymore...

tiiti
ite puin

Kyllä on, kato vaikka! Toppauksillahan noita on ollut jo pitkään treenivaatekaupat pullollaan (*hehe*), mutta noi pushupit oli kyllä uudet mullekin.

Oh!! Ei ollut koossa Large. Ymmärrän.......

Vierailija (Ei varmistettu)

Mut jos ne nykyajan treenivaatteet kiristää ja korostaa ja vaikka mitä että näyttää sit ne päällä tosi hyvältä, niin miksei me kaikki vaan vedetä niitä vermeitä niskaan ja vedetä ne päällä pitsaa kotisohvalla? Ei taviis muuta kuin lahjoa joku tyyppi jostain Chanelilta tms., että saadaan ne catwalkeille ja popularisoitua sikamuodikkaiks arkivaatteiksi.

empuska

Kaikkea ne insinöörit keksineet, mun suosikki ehdottomasti liian tarkka GPS-paikannin. Yksi askel sivuun edellisestä näyttää metrin loikalta kartassa. Jos joudut ohittelemaan ihmisiä juoksessasi, näyttää se touhu kartalla enemmän känniääliön eeppistä räpeltämistä kotiovelle teiden poikki useampaan otteeseen kuin reipasta ja tulosvastuullista liikuntasuoritusta...!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.