Perjantain äkkirikastumisidea.

ite puin

Koska viikonlopun alkamisen viehätys ei varmana vanhene koskaan (ainakaan minulla, ja siksi oletan kaikkien muidenkin olevan perjantaista yhtä lapsellisen innoissaan), olisi nyt aika lyödä tälläkin fiiliksellä rahoiksi. Isosti. Ja perustaa, ei sen enempää tai vähempää kuin, teemahuvipuisto! Tietenkin.Kyseessä olisi totta kai Disney World- tyylinen toimisto-orjille suunnattu globaali elämyspuisto-franchise.Työntekijöillä olisi hassunhauskat yhtenäiset vaahtomuoviasut, jotka mallintaisivat niska- ja selkävaivoja sekä kofeiinin yltiöpäisen liikakäytön aiheuttamia laajentuineita pupilleja ja oheistärinöitä. Kaikilla olisi rumat ja käytännölliset sisätoimistokengät. Kakanruskeina.Narunvedosta voisi voittaa äärettämiä saikkulappuja ja itsestäänpuhdistuvia kahvikuppeja mukavitsikkäällä tekstillä, kuten "Vuoden työntekijä" tai "Toinen kahvikuppini on Porsche".Pääkohteena olisi vuoristoradan ja kummitusjunan yhdistelmä, joka alkaisi perjantai-iltapäivän klo 14 kahvihetkestä toimistolla, siitä sitten vaunu kolisisi raidetta pitkin eteenpäin hermostuneeseen mailivastailun, kellontuijottelun, rästitöiden pelokkaaseen luettelointiin. Taustalla kuuluisi pahaenteinen ovienpaukkuna, ikäänkuin työkaverien paikaltapoistumisäänenä. Kauhunhetkenä olisi isoa ja nakkirikasta paperinivaskaa tuova esimies, jonka kärkkyvän katseen vaunu väistäisi terävällä käännöksellä vasta ihan viime tipassa. Koko ajelu loppuisi huimaan laskuun pois toimiston hämärästä ja ulos auringonvaloon, jossa viikonlopun alkamisen ilontunne konkretisoituisi lievällä oksetuksen sekaisella ilolla.Törmäysautojen asemaa ajaisi kauppareissu automarkettiin -simulaatio, jossa paniikinomaisesti väistellään törmäileviä ostoskärryjä ja kärttyisiä kanssa-asiakkaita, ja taistellaan tarjousklementiineistä vaikka kuolemaan asti.Possujunan paikalla taas olisi "Neljältä kotiin lähiöön omalla autolla", matelutahtinen liikennesimulaatio. Se sopisi myös vauhtikammoisille,  sillä itse juna ei liikkuisi, mutta bussit menisivät siitä ohi.Toimisto-orjaLand, ennakkorannekkeet nyt vain 30€ kappale! Montako laitetaan?

Kommentit

sanumaria

Mulle kaks!

tiiti
ite puin

Sold! Ja meillä ei oo sitte pituusrajojakaan laitteisiin :D

sanumaria

Jee!! Saako jostain mustikkashotteja? (Sanoitsä mua just lyhyeksi?)

tiiti
ite puin

Hmm... pitäiskö siellä olla joku mustikkashotti-tukkijoki, simuloimaan sitten sitä ansaittua rentoutumisosuutta? (SANOIN, HAHAHHHAHAAAA!!!111)

Suvii (Ei varmistettu)

Tarpeeks monta, että varmasti riittäis loppuelämäksi mahdollisuuksia narunvedon voittoihin!

Kivaa viikonloppua!

Miisa (Ei varmistettu)

Voisit kirjoittaa tekstin myös siitä, kun näin perjantai-iltana tulee koneelle ja tarkastaa uusimmat blogi-kirjoitukset, ja kuinka ei humalassa muista enää kommentointivaiheessa mitään muuta kun sanat "Disney" ja "työ". Hämmentävää. Ja vaikka kuinka aloittaisi alusta, ei silti muista mitään. Se on väärin.

Ja jännää.

sanumaria

Mustikkshottitukkijoki kuulostaa hyvältä laitteelta. (PERKELE)

Möhköfantti (Ei varmistettu)

Mun mielestä tosi toteutuskelpoinen idea, ite 3-vuorotyöhön ajautuneena ois tosi elämys tuollanen, kun tuntuu etten ymmärrä mun toimistokavereita ollenkaan, ku eiks niillä oo tosi helppoa? Että laitetaan niitä lippuja nyt pari tusinaa näin alkuun! Onko se auki kellonympäri? Että ehtis joskus käyäkki. Tulevaisuudessa vois tehdä myös 3-vuorotyöläisten arjesta oman pikku teemapuistosimulaation, jossa toimisto-orjat vois käydä rentoutumassa viikonloppuna. Pe iltana pääset töistä klo 22 ja ajat silmät ummessa kotiin, unohdat käydä kaupassa (siinä pikkusiwassa puolessa välissä matkaa, koska muut ei oo auki), nukut pari tuntia ja lähet taas la aamuna klo 7 aamuvuoroon erittäin hehkeänä, huomaat että etpä ehtinyt taaskaan käydä kaupassa kun kaupat aukeaa vasta klo 7, joten hiilaat kurnivan vatsasi työpaikalle jossa sinua orjuutetaan ainakin se 8h tai enemmän jos annat. Sitten ajelet taas kotiinpäin ja ohitat siwan koska onhan lauantaina isot automarketitkin auki, huomaat että siellä ei ookkaan yhtään parkkipaikkaa kun perheelliset ovat shoppailemassa ja päätät käydä illemmalla uuden reissun, nukahdat kuitenkin sohvalle ja heräät kun kaupat ovat menneet kiinni. La-illan kunniaksi käyt lähi-känkkylässä, joilloin sinulle soitetaan että työkaverisi on sairas ja joudut paikkaamaan yövuorossa. Ajelet taas töihin. Yövuoron jälkeen ajat taas silmät ummessa kotiin ja nukut viikon ja saat huutia.

Veeera (Ei varmistettu)

Hahhahaha nauran ääneen täällä toimistossa, onneks ei oo ketään muita kuulemassa, nuo onnekkaat penteleet kun ovat hommansa jo tehneet ja pois lähteneet.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.