Perjantain fb-selviytymisvinkit

ite puin

Tiedättekö ne kaikkia sietämisen äärirajoille ärsyttävät "se on muuten perjantai" -päivitykset fb:ssä? Totta kai tiedätte, koska juurihan totesin, että ne ärsyttävät kaikkia. Niissäkin on kuitenkin hyvät puolensa, ei kovin lukuisat, mutta jokunen kuitenkin.

  • Voit kokea ylemmyydentuntoa siitä, että _sinun_ ei ikinä tarvitse päivitellä statukseesi turhanpäiväisiä asioita, kuten viikonpäivien vaihtumista. Viimeksikin laitoit sen tosi sähäkän päivityksen autoilijat yllättäneestä talvesta.
  • Voit harjoittaa sekä mieltäsi, että sen hallintaa kehittelmällä näppärän teräviä ja viiltävän särmikkään älysi aukottomasti osoittavia "itsehän käytän yleensä kalenteria" -tyylisiä comebackejä päivityksiin, mutta jättää ne kirjoittamatta, koska haluat edes fb:ssä vaikutta mukavalta.
  • Jos joskus joudut koomaan, ja heräät tietämättä mikä viikonpäivä on, vältyt noloilta sosiaalisilta tilanteilta vain tsekkaamalla fb:si. Tätä varten kannattaa tallettaa tunnukset selaimen muistiin, pääsee sitten koomankin jälkeen jännän äärelle.
  • Määrättömät "kuka olisi uskonut, että perjantai on tosiaankin kerran viikossa" -päivitykset peittävät  ne vielä ärsyttävämmät päivitykset, kuten mielipiteet, huonon sarkasmin, valituksen veroprosentista, ruokakuvat ja ei-kenenkään ajatuksia herättävät mietelauseet, pois feedistä.

 

Hei, jee, se on perjantai!

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Urrrh joo perjantaipäivitykset. Mutta vielä pahempia ovat kyllä keskiviikkopäivitykset: "taas sitä ollaan keskellä viikkoa". Ääääää. Oon yrittänyt poistaa ko. keskiviikkotyypin näkyvistä aika monesti, mutta aina se jotenkin pomppaa takaisin kummittelemaan keskiviikkotiedonantoineen.

Aaaa ja nyt kun jo valmiiksi ärsyynnyin, kerron vielä tyypistä, jonka ainoa Facebook-aktiviteetti on vuosien-vuosien ajalta on silloin tällöin toistuva status: Hunajata. Graaa. Mä niii-iiin haluaisin kerrankin sanoa jotain nasevaa mehiläisistä, mutta ilmeisesti en ole kuitenkaan käyttänyt aiheeseen niin paljon aivokapasiteettiä, että olisin keksinyt. Saa auttaa.

Peuran päivä

Perjantai-, ja maanantaipäivitykset. Ihan vain siksi, että tuntemani ihmiset sattuvat olemaan koulussa tai töissä, jonka ovat itse valinneet ja opiskelevat alaa tai työskentelevät alalla, jolla haluavat olla, heillä on ihan kivat kaverit ja puolisot ja silleen, eivätkä suinkaan itse vaikuta elämäänsä omilla valinnoillaan, heidän elämänsä on pakko olla ihan kamalaa ja ainoa pelastus on viikonloppu. :D Mutta kiitos tästä, näin perjantain jälkeen.

Evis (Ei varmistettu)

Sitten on ne ihmiset, jotka päivittää vähintään viisi kertaa päivässä tilansa ja siis kyllä JOKA PÄIVÄ. Eka ilmoitetaan aamulla "huomenta kaikille, nukuin hyvin/huonosti, meen keittää aamukahveeta" seuraavaksi "lähen nyt kouluun/töihin/asioille/jonkun kanssa jonnekin" sitten "tulin kotiin oli hyvä/huono päivä" sen jälkeen "alan tekemään ruokaa x/tein ruokaa x" ja tietenkin vielä "hyvää yötä kaikille, päivä meni kivasti/kakasti, huomena tätä ja tätä tiiossa".

Niin ja sitten vielä nämä henkilöt, jotka päivittävänsä jokaikisen parisuhteensa käänteen" Henkilö X on vaikeasti määriteltävässä parisuhteessa. Henkilö X on parisuhteessa. Henkilö X on vaikeasti määriteltävässä parisuhteessa. Henkilö X on eronnut. Henkilö X on parisuhteessa. Ja kaikki tämä mielellään 1-2tunnin sisään maksimissaan, aina sen mukaan että missä tilassa riita ihanaisen kullan kanssa on. Hei ihan oikeesti ihmiset :D

marietta

MAANANTAIpäivitykset ovat, jos mahdollista, vielä perjantaipäivityksiäkin kauheampia. Ja niistä johdetut "tiistai, tuo päivien maanantai" jne-päivitykset myös. Ainiin, joo, ja ne 12.12.12. 12:12 -päivitykset. REALLY?

tiiti
ite puin

Kristaliina, aaahahaha, "Hunajata" :D Tosin usein noissa tilanteissa ainakin itsellä ne omat lohkaisut tuntuu paljon hauskemmilta, kun niitä ei sano ääneen. Ja lisäksi tosiaan säilyy se ripe siitä illuusiosta, että olen edes jotenkin mukava.

Roudantoivo, joo, totta, varsinkin jos se tehdään sillain tasaisesti joka viikko. Onhan se viikonloppu kiva, mutta ehkä uutisarvoltaan samanlainen kuin "hei kaiffarit, huomasin tämmöisen uuden jutun kuin hengittäminen".

Evis, EEEEIIIIIIII noi Huomenta/hyvää yötä-ihmiset. Mää. En. Kestä. Saan jotenkin päänsärkyä siitä, kun en millään tajua, mikä tuommoisen pointti on ja miten siihen pitäisi reagoida. Ajatteleeko tuollaisen statuksen laittaja, että siitä sikiää vereväkin keskustelu.

marietta, muahahaha. Totta. Parempi pysyä erossa viikonpäivistä fb:ssä. Ja kuukausista. Ja vuodenajoista.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.