Puoliseitkyt

ite puin

Olen tänään puolimatkassa seitsemänkymppiseksi. Työaamuja ennen eläkeikää edessä noin 7500, joista maanantaita reilu tuhat. Itsehän en malta odottaa mummoutumista, ja ajattelinkin vanhana tätinä tehdä mm. kaikkea seuraavaa:

  • Voin alkaa etuilla jonoissa, ja syyttää kaikesta huonoa kuuloani ja hidasta haivantokykyäni. Oikeasti olen tarkka kuin haukka ja kuvaan salaa kännykkäkamerallani nihkeitä ilmeitä. Katsomme videoita tyttöjen kanssa perjantaisessa punssi-illassamme ja nauramme.
  • Toisten kyyläämisestä, kyttäämisestä tulee sosiaalinen normi, ja minä tulen olemaan sen mestari!
  • Töiden sijaan herään joka aamu kiireettömästi viideltä vain ihmettelemään elämistä, ja paheksumaan muiden kiirettä
  • Ostan sen kaikkein isopyöräisimmän ja leveimmän rollaattorin elektronisesti jotain ärsyttävää sävelmää todella kuuluvasti soittavalla kellolla. Kuljen rollaattorillani kuulolaite pois päältä ja kello pysyvästi on -asennossa. Rollaattorini on kirkkaanpunainen ja nimeltää "Ukkonen".
  • Ostan kaupasta vain niitä kovimpia, kitkerimpiä ja toisiinsa tarttuvimpia pastilleja ja pakotan kaikki vieraani syömään niitä. Itse imeskelen niitä kuuluvasti aina, kun voin. Joskus ne jäävä tekohampaisiini jumiin, enkä epäröi pyytää ventovierailtakaan tähän apua.
  • Keksin henkilöitä, joita muka olen tuntenut ja kiusaan ihmisiä puhumalla heistä pitkäveteisiä ja yhdentekeviä juttuja, ihan kuin he olisivat yhteisiä tuttujamme. Esim. 45 minuuttia siitä kerrasta, kun naapurin Senja kävi ostamassa kaupasta maitoa pyörällä. Nautin hiljaa sisäänpäin, kun kukaan ei kehtaa kysyä, että kuka hiton Senja.
  • Leivon niin paljon pullaa, että maailman viljavarantojen tasapaino kallistuu negatiiviseksi. Otan pullantuoksuisuuden terveellä kilpailuhenkisyydellä.
  • Alan puhumaan käsittämättömän rivoja juttuja ihmisille päin naamaa. Minäpä voin, kun olen tosi vanha. Te ette, punastelkaa siis. Otetaas sille vähän punssia, tytöt.
  • Hämään ihmisiä aloittamalla mahdollisimman monet lauseet "sitten kun aika minusta jättää", ja katson kuinka he menevät ihan vaikeaksi.

Minusta tulee se kaupungin veemäisin mummo. Ja olen valmis todistamaan tämän erinäisissä kilpailulajeissa. Jos niistä voi voittaa punssia.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kai sä teet tään kaiken mahdollisimman narisevalla ja kärsivän kuulosella äänellä? Pliis teethän.

Hakranah (Ei varmistettu) http://hakranah.tumblr.com

Hihihiihihi :D Tämän tekstin ansiosta oma vanheneminen tuntuu koko ajan siedettävämmältä, kiitos. Ja hyvää syntymäpäivää!

PSK
Insert Cool Phrase

Älä unohda sairauskertomuksesi jakamista kovaan ääneen.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Taidan ottaa tämän suuren puoliseiskytjuhlan kunniaksi jäätelöä! Lakritsi-. Onnea!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kai tätä suunnitelmaa saa kopioida omaan käyttöön? Siis sitten kun olen yhtä vanha. :)

Sho(e)paholic (Ei varmistettu) http://sho-e-paholic.blogspot.com

Ei hitto mää niin nauroin veet silmissä ääneen tälle! :DD pakko linkittää tää video, koska se tuli mulla heti mieleen samalla :D Tiiti oot niin paras!

http://www.youtube.com/watch?v=fo2veqb1zmw

pahatapa (Ei varmistettu)

Mummot <3

pahatapa (Ei varmistettu)

niin, ja hyvää synttäriä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Loistava lista! Lisäisin myös, et mikä tahansa oli ennen paremmin.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Näen aina välillä täällä mummoja, joilla on vaalean lila tukka. Liekö jonkinlaisen vaalennuksen tai värjäyksen sekä harmaantuvan tukan yhteisvaikutusta, ihan sama, mutta meikän on pakko saada kanssa sellainen kunhan vielä hetken vanhenen. Vie taatusti huomion selluliitista ja rypyistä.

Synttärionnea ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heheheh. Luovuthan myös pankkikortista ja vaadit takaisin semmosen kirjan mihin panot ja otot merkitään. Ja maksat kaiken käteisellä. Tietenkin. Pankissa asiointi mielellään lounasaikaan ja juurikin niitä sairaskertomuksia postipankin tädille yksityiskohtaisesti kertoen.

Rhia
Evil Dressmaker

XD Etkös sä tee noita jo nyt? (Tai ainakin suurinta osaa noista?)

 

A.  Sinivaara: se on muuten hämmentävä ilmiö! Niitä kutsutaan Englannissa nimellä "Blue rinse brigade". Ilmeisesti se on jotenkin muodikasta kun tukka alkaa harmaantua...

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon niin kade sun tulevasta Ukkosesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuohon pankkikortista luopumiseen lisäisin vielä, että luovuthan käyttämästä 50-senttistä suurempia rahoja? Tai ainakin niitä voisi kerätä moneen eri kolikkokukkaroon, joita voi sitten tyhjennellä kivasti kassalla perjantai-iltaisin neljän aikaan siinä suurimmassa perhehelvettimarketissa "kun nyt ei ole tätä jonoa, ja onkos tämä 10- vai 20-senttinen, paljonkos siinä taas olikaan". Toimii takuuvarmasti, esim Ukkosta ostaessa.

tiiti
ite puin

Hahaa, lisäideat vastaanotettu ja rekisteröity (anaalisti lyijykynällä marginaalitettuun ruutupaperivihkoon vapisevalla kaunokirjoituksella mustekynällä. Jota kutsun kuivamustekynäksi, eikä kukaan muu tiedä miksi.), kiitokset!

Ja Rhia, toki teen jo noita nytkin. Amatöörimäistähän se ois jäädä eläkkeelle ilman treeniä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.