Reiluus.

ite puin

Vastauksena kysymykseen, "Mikä on suurin parisuhteen vuoksi tekemäsi myönnytys?".

Muut vastaajat olivat esim. muuttaneet toiselle paikkakunnalle tai vieraaseen maahan rakkaansa takia.

(Olivia 12/11)

Kommentit

Go With the Flow

Siinä on prioriteetit kohdallaan.

Milsa (Ei varmistettu)

Olihan siinä yksikin, joka oli lähteny pippaloista kesken kaiken. Siinä vasta suuri myönnytys.

vierailijavieras (Ei varmistettu)

Onpa ikävästi mustamaalattu toista ihmistä ja vielä nimen kera. Ei kai se ole kenenkään vika, jos ei ole muuttanut toiseen maahan rakkaansa takia, en minäkään ole.

Lihavisto (Ei varmistettu)

Oijoi, levythän on ihania:D En kyllä yhtään vastustais vaikka ukko hankkis kämpän puolilleen levyjä, vaikkakin valtaosa meiän levyistä taitaa olla mun;)

tiiti
ite puin

vierailijavieras, tuo nyt on vaan hassu vastaus ko. kysymykseen, get over it ja mene sijaistuohtumaan jostain muusta.

Milsa, mä vielä sillain (jotenkin) ymmärrän sen juhlistalähtemisen, kun se on edes vähän itseltä pois (ts. myönnytys), mutta levyostosten salliminen toiselle ihmiselle ei kyllä musta ole yhtään minkäänkokoinen myönnytys ja siksi (nyt tarkkana, vierailijavieras), se on minusta huvittava vastaus tähän kysymykseen.

Vierailija2 (Ei varmistettu)

Vierailijan linjoilla, outoa mustamaalaamista. Levyt ymmärrän vastauksessa enemmän omien vakaumusten symboliksi (ekologisuus), josta oltiin valmiita joustamaan. Eli tuskin pelkistä levyistä kyse kuitenkaan.

Itse olen suostunut ottamaan lihapullapaketin yhteiseen jääkaappiin (kasvissyöjä). En ole vaihranut maata tai planeettaa (koska ei ole tarvinnut). Mitä sinä olet tehnyt?

tiiti
ite puin

Vierailija2, kiva, lihapullat onkin ikävä säilyttää vaikka keittiön lattialla tai eteisessä. Mutta tosiaan, kun tuo vastaus on mielestäsi kerran hyvä ja selkeän ymmärrettävä tuskalliseksi luopumiseksi ylevistä periaatteista, niin selitätkö vielä, että miten sen suora lainaaminen alkuperäinen asiayhteys ilmoittaen mustamaalaa yhtään ketään?

Alan ihmettelemään, miten meidän euro on edes sitä 80 senttiä.

Vierailija2 (Ei varmistettu)

Alan ihmettelemään miksi luinkaan tätä palstaa.

Tiedät hyvin, mihin mustamaalaamisella tässä vitataan. Olet sen verran näpsä sanoissasi, että osaat varsin hyvin yhdistää lauseet kuvaan siten, että tarkoituksesi välittyy. Älä huoli, sarkastinen säiläsi ei ole yhtään tylstynyt ja onkin melkein outoa, että levittelet käsiäsi; niin kuin et ymmärtäisi miksi nimen julkaiseminen tällaisen kirjoituksen yhteydessä voidaan nähdä mustamaalaavana.

Kyseessä ei (käsittääkseni) ole julkisuuden henkilö, vaikka tähän haastatteluun onkin toki kuvallaan suostunut, joten itse käsittelisin asiaa hieman toisin.

Ja ennen kuin ehdit toivottaa minut(kin) matkoihini palstaltasi mielipiteineni, todettakoon, että olen jo mennyt.

tiiti
ite puin

Toivottavasti menitte seuraavaksi pelastamaan Markun, sitä vasta onkin mustamaalattu.

asenne_kunnossa.jpg

ninoh

mustamaalaako ihmiset kuitenkin itse itsensä omilla kommenteillaan kenties?esim markku antaa lausuntonsa kuvan kera eikö se ole silloin markun oma huoli miettiä mitäköhän ne muut miettii..luulempa ettei markkua paljoo nappaa sellaiset edes..mikä on taas ihan oma mielipiteeni..

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Vau, iso peukku Markulle. Harvalla on pokkaa, mutta Markulla on. Samoin on pokkaa Hennillä. Harvalla on pokkaa kieltää mieheltään levyt vain, koska haluaa asettua vastakarvaan edes jossain asiassa. Mikään, mitä minä olen julkisesti myöntänyt tehneeni, ei vedä vertoja Markulle ja Hennille. Olenpa amatööri.

 

KoKoNainen

Kai sitä voi mistä tahansa asiasta vetää meloonit nokkaan jos sille päälle sattuu. Toivottavasti molemmat vierailijat ovat jo kipittäneet hameenhelmat hampaissa Hennille ja Markulle kertomaan kuinka heidän kuviaan nimien kanssa täällä levitellään.

Että hoh hoijaa vaan..

Itse muutin pk-seudulta aikoinaan hornan kuuseen mieheni vuoksi, enkä ole katunut. Cd-levyjä tuo ei ostele koskaan, dvd:tä kyllä senkin edestä mutta ostakoot minun puolestani niin kauan kun muistaa minua silloin tällöin suklaalla ja Onnensanat-arvalla. Nih!

Vierailija (Ei varmistettu)

Henni tekee kuitenkin oikeasti hyvää työtä kierrätyksen parissa, valistaa, järjestää tapahtumia ja vaikuttaa moniin ihmisiin.

MirjoVierailija (Ei varmistettu)

Herranen aika. Eihän tässä kukaan mustamaalaa mitään, kun ihmiset ovat omilla nimillään mielipiteitä jakaneet jo muille lähteille. Tässä on vain kerrottu oma mielipide toisten mielipiteestä.

Toinen asia olisi, jos Tiiti olisi nähnyt anonyymit kuvat ja kommentit, ja lehtinaisen vainullaan kaivanut esiin heidän nimensä, ikänsä, ammattinsa, säätynsä ja asuinpaikkansa, ja paljastanut nekin omien huomioidensa ohessa.

Get a grip.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä Tiiti! Älä noista nuivista vierailijoista piittaa, ovat varmasti vailla jotakin elämässään ja eivät voi kyykyttää ketään kuin anonyymisti tälläisellä foorumilla. On se aikamoista sallia lihapullat! Jösses!

Vierailija (Ei varmistettu)

heh mitä älämölöä tyhjästä ! olisin ainakin todella otettu, jos urpo kommenttini jonkun ilmaisjakelulehden sivuilla saavuttaisi vähän suuremman yleisön. ei oo mustamaalaamista, noista haastatteluistahan saa kieltäytyä (niinkun minä, juoksen karkuun)
oot kunkku !

Vierailija (Ei varmistettu)

Ilkeys on helppoa, ironia vaikeampaa.

X (Ei varmistettu)

Onpas outoja kommentteja. Itsekin luin Oliviasta tuon uhrausjutun ja naureskelin itsekin, että miten omituinen ihminen on kyseessä kun pitää suurimpana uhrauksena sitä, että antaa puolison ostaa kaupasta mitä haluaa. Ja hei go Markku :D Tosiaan jos omalla naamalla ja nimellä antaa haastattelun lehteen niin eikai silloin ole kyseessä mustamaalaus? Tässä jutussahan vaan todettiin mitä Oliviassa luki.

niinaT (Ei varmistettu)

Hennillä on kyllä asiat todella hienosti parisuhteessa, jos merkittävin asia mistä keksii vängätä on CD-levyjen osto :D mies osaa ilmeisesti laskea WC-pöntön kannen ihan itse, laittaa sukat pyykkikoriin ja hoitaa tiskivuoronsa ajallaan. Go Henni!!

Hennin tuttu (Ei varmistettu)

Oli outoa löytää tuttavansa Lilystä ja vielä tällä tavoin kuvattuna. Ensin ajattelin olla hiljaa, mutta ehkä rikkiviisaiden kommentoijien on hyvä tietää, että Henni on mm. vaihtanut mannerta ja asunut vuosia vieraassa maassa parisuhteen vuoksi. Ehkä se ei vain ollut hänelle mikään uhraus, vaan asia, jonka teki mielellään parisuhteensa eteen.

Henni on aktiivinen ekologisen elämäntavan puolestapuhuja ja tekee paljon töitä asiansa eteen. Eli siinä mielessä vastaus kuvastaa kyllä arvoja. Ja kävipä mielessä, että onkohan jaksanut niin kovin vakavasti ottaa naistenlehden kyselyä vastatessaan...

Catti (Ei varmistettu)

Sitäpä onkin tosi jännää hermostua siitä, että jonkun vastaus naurattaa. Miksei sitä voisi julkaista blogissakin nimellä, kun on lehdessäkin julkaistu? En osaa nyt ilmaista ajatuksiani kunnolla, mutta miksi kukaan loukkaantuisi siitä, jos omat kasvot ja vastaus tulisi muuallakin kuin sen lehden sivuilla julki? Silloin kun mun jutuille on naurettu netissä tai haukuttukin, olen vain miettinyt, että sekin on huvittavaa.

Pisteet kuitenkin Markulle! Ihan mahtava mies, olisikohan vapaakin, josko tuosta aviomiestä kävisi vokottelemaan?

Vierailija, ahkera tosin (Ei varmistettu)

Kiitos hyvistä nauruista! Luin alkuperäisenkin merkinnän hymy suunpielessä, mutta tuo Markku juttu sai mut kokonaan repeämään! :)

Jatka samaan malliin viihdyttävän blogisi kirjoittamista ja ihmiset älkää olko niin tiukkapipoisia! :)

Hei kaikki,

A. Sinivaaran lailla en ollenkaan ensin ymmärtänyt, että kenen mustamaalaamiseen tämä väite nyt liittyi... Vasta pidemmälle kommentteja lukiessani tajusin, että minun. Hahahahah. No worries, en koe tulleeni kaltoin kohdelluksi - ja tiedoksi, ettei kyllä miehenikään koe (jos jotain sekin ehkä huolettaa...).

KooKoo, itseasiassa juuri sellaisen viestin sain mieheni yhdeltä ystävältä! Tyyliin, et varmaan haluu, että susta levitellään tälläistä juttua ympäri nettiä. Hahahaa, oli hauska juttu - laitoin vastaukseksi, että ei kyllä yhtään haittaa, mutta että kiitos tiedosta. Pitääkin pyytää toimittajalta jutun paperikopio. :)

Mitkäköhän olivat sitten motiivini antaa tämä haastettelu? No kuulkaa, ystäväpiirissä on monta toimittajaa, jotka aina tarvitsevat haastateltavia. Joskus on kiva jeesata kavaria. Mitään suuria ongelmia ei mieheni kanssa meidän avioliitossa ole (kiva niinaT: että oivalsit tämän! Mieheni on ihan mahtava!), joten ajattelin, että ihan hauskaa ihan läpällä laittaa tälläinen itseironinen höpsö juttu lehteen – plus on totta! Samalla sain sanan ekologinen painettu aika isoon levikkiin ja ilmeisesti muutaman ihmisen myös ajattelemaan itsensä likoon laittamista ja rehellisyyttä.

Haluan toivottaa teidät kaikki kierrättämään kanssani www.netcycler.fi -palveluun, jonka parissa työskentelen päivätöissä yhteisön aktivoijana ja markkinoijana. Meillä on mahtava tavaranlisäyskilpailu meneillään 24.11. saakka. Voittoina jopa 100E ekolahjakortteja! Helppoa rahaa tarjolla (eikä tulee kuvaa mihinkään lehteen - lupaan :) ).

Vastaavasti lämpimästi tervetuloa myös ensi kevään Kierrätystehdas-tapahtumaan Helsinkiin Kaapelitehtaalle 5.-6.5.2011. Ollaan taas kavereiden ja kollegojeni kanssa tekemässä kovasti töitä inspiroivan tapahtuman rakentamiseksi ja Suomen ekodesign kentän kehittämiseksi

P.S. Voisko toimittaja kiltti kaivaa mulle ton Markun yhteystidot, niin innostan senkin kierrättämään jatkossa. ;D

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin,
Henni
Henni Ahvenlampi

tiiti
ite puin

Kiitos Henni, pelastit juuri vähäsen uskoani ihmiskuntaan :D Kuvan tarkoituksena oli siis vaan olla yksittäinen hassu juttu, eikä arvioida kenenkään elämänlaatua tai -laaduttomuutta. Aloin rehellisesti jo miettimään, että pitääkö mun alkaa yrittää selvittämään jostain sun yhteystietoja, että voin ilmoittaa että mulla on palstalla kuva sun vastauksesta naistenlehden kyselyyn (mutta musta se olisi ollut melkoisen creepyä).

Propsit netcyclerille, sen lisäksi että se vaikutta hyvältä idealta, teillä on siinä sivussa hirmuslisko, joka on aina hyvä asia. Eli jospa tosiaan mennään ennemmin tsekkaamaan se, kuin aggretaan enää tähän kommenttiketjuun :D

Kits Netcyclerin puffaamisesta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hupsua vastausta hupsumpaa minusta on aina se, kun toisten-puolesta-loukkaantujat vetää oikein syvään henkeä ja kasan maissintähkiä samoin tein. Go Henni!

Make81 (Ei varmistettu)

Kieltämättä Henni tekee itsestään miesvihaajan, kun julkisesti vitsailee miehen alistamisella. Jos mies vastaavalla tavalla heittäisi herjaa naisen alistamisesta, häntä oitis nimitettäisiin sovinistiksi ja naisvihaajaksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.