Riidanhaastamisjoulukalenteri 10.luukku

ite puin

Tee korea ovikranssi naapuriesi ja satunnaisten porraskäytävässä vierailijoiden joulutunnelman nostattamiseksi. Kirjoita siihen vaihteleva jouluinen viesti naapurustoa ilahduttamaan. Kuten:

  • “B 19 pissii saunavuorolla kiukaalle!”
  • “A 14 ei lajittele kierrätettävää pahvia”
  • "Postinjakaja pieree hississä. Ja nauraa."

Kommentit

AnskuN (Ei varmistettu)

Tee myös ovikranssista mahdollisimman iso (toimii pienissä ja ahtaissa rappukäytävissä), jotta naapurit joutuvat varomaan sitä ohikulkiessaan ja postinkantaja ei löydä enää postiluukkua.

tiiti
ite puin

Totta! Sitten soittamaan postin asiakaspalveluun jakeluvirheistä ja jättämään naapureille uhkaavia heippa-lappuja omaisuuden tuhoamisesta :D

Ja tuohon voisi ehkä vielä lisätä jonkun joululaulusoittorasian (tai semmoisen ärsyttävän joululaulua piipittävän joulukortin vahvistettuna), joka soittaa täpöllä kun on itse töissä.

Hilipatipippaa vaan (Ei varmistettu)

Kannustan myöskin käyttämään uusiutuvia, tässä tapauksessa poltettavia materiaaleja, kuten vaikka olkea tai koivuhaloistakin saanee näyttävän kranssin, joka nostaa naapurin (sen, joka nillittää kranssien tulipalovaarasta, aivan kuin asukkaat kulkisivat rappukäytävässä sytkäri tanassa) verenpainetta silleen, että pysyy posket näin joulun alla terveen punaisina.

Konvehtipapereita voi myös käyttää kranssin koristukseen seuraavasti: syö itse konvehdit, kääri papereihin Tiitin jo aiemmin rasiayhteydessä ideoimia luumuja ja pikkuporkkanoita ja eikun koriin tarjolle kranssin yhteyteen. Kannusta naapuriasi ottamaan em. herkkuja sopivalla tervehdyksellä: "Makeaa joulua makeille naapureilleni", tai "Joulukilot eivät karise itsestään, ota siis tästä luonnon omia karkkeja".

(Pakollinen tulipalovaaranymmärrystarkennus: Tulipalovaara on toki ikävä juttu ja mikäli rapussa jo palaa, niin sitten ne muutkin rapun rojut syttynevät palamaan. En vaan muista yhtään kerrostalopalouutista, jossa palo joka olisi alkanut rappukäytävästä.)

tiiti
ite puin

Oi kyllä! Koivuhalot, miksei vaikka haravat tai leikkuupuimuri, mikäs sen jouluisampaa!

Ja hei, palomiehethän on vähän niinkuin arjen tonttuja, enivei.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.