Riidanhaastamisjoulukalenteri 17.luukku

ite puin

Leivo pipareita ja torttuja naapuruston lapsille ja aikuisille.

  • Sano kaikille miehille: "kerrankin sinäkin saat piparia har-har"
  • Sano kaikille naisille: "sullakin on sitten joskus lämmin torttu har-har".
  • Kerro lisäksi niin monta muuta härskinrasvaista "pipari" ja "torttu" -juttua, että se valvottaa aikuisia öisin ja pakottaa heidät selittämään lapsilleen, mistä he ovat tulleet, etteivät nämä saisi häiriintyneitä käsityksiä ukko- ja akkapiparidemonstraatiostasi.
  • Jos joku naapureistasi erehtyy lohkaisemaan jotain vastaavanlasta, tuijota halveksien syvästi loukkaantuneena, ja totea, että joka kerta, kun joku kertoo irstaan vitsin, jumala tappaa kissanpennun.
  • Kun ihmiset pahaa-aavistamatta nauttivat leipomuksistasi, kerro havainnollisesti gluteenin haittavaikutuksista ihmiselle. Käytä usein termejä, kuten "visvaisesti vuotava haava" ja "tahmaantunut suolistonukka".

Kommentit

Pipariakka (Ei varmistettu)

Voisi olla myös sellainen, että mainostaisit kaikille että piparia vastaan saa bussilipun minne vain! Laita pienellä präntillä tieto siitä, että vain 500 ensimmäistä oikeasti saa lipun. Naura maanisesti rouskutellessasi pipareita. Eikun ai niin, Matkahuolto teki sen jo! Mielensäpahoittajat ovat jo matkalla, paitsi ne jotka jäivät asemalle, har har.

tiiti
ite puin

Totta, Matkahuollon markkinoinnissa on siis töissä joku vielä iivilimpi kuin minä :D Lapset, nuoret ja maukaslihaiset varokaa: möröt ovat todellisia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olenko ainoa, joka on tottunut siihen, että sanan "torttu" se rumempi merkitys on kakka, ei suinkaan tuhero?

tiiti
ite puin

Musta (ainakin internetissä) mikä tahansa voi tarkoittaa ihan mitä tahansa, kun siihen laittaa hipsut :D

Unska (Ei varmistettu)

Et oo ainut. :D

tiiti
ite puin

Joo, niinhän se yleensä on, mutta muut keksimäni joululeipomukset oli "jouluhalko" ja "taatelikakku", joten pidin sitten tuon tortun :D

Mä muuten ihan tosissani ehdotin miehelle, että tehtäiskö joulupöytään jouluhalko... Ja kuuntelin sitten kaks päivää lähes tauotta aihepiirin liittyviä eikovinhienovaraisia vihjeitä.

Sp (Ei varmistettu)

Tää on kyl yks parhaimpia joulukalentereita mitä tiedän :D. Kyllä joulu on sitten kaksimielinen juhla...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.