Riidanhaastamisjoulukalenteri 20.luukku

ite puin

Koska enää ei ehdi lähettää niitä oikeita joulukortteja, on siis taas aika rasittaa läheisiä sähköisesti. Fb, sähköposti, blogipostaus, valinta on sinun!

  • Mami ja Herra Puppelson toivottavat ihkuisaa joulua! Ota kuva lemmikistäsi ja sinusta yhteensopivissa jouluasusteessa (esim. porolakki ja tonttutossut) ja viittaa itseesi karvalapsen äitinä/isänä tavalla, joka saa kaikki epämiellyttävällä tavalla kyseenalaistamaan suhteesi sekä ihmisiin, että eläimiin.
  • Älä ilahduta, vaan valista! Koska ystävissäsi on varmasti useita lapsia ja vaimoja hakkaavia alkoholistituhopolttajia, viesti menee varmasti perille.
  • Poseeraa kuntosalilla valossa, jossa tiedät hauistesi erottuvan kivisesti, päälläsi jotain jouluista, kuten mikrosortsit, minitoppi ja ankkanaama, lisää efektiksi lumisadetta ja tekstiksi: "Salil eka, lihakset vika :(".
  • Kerro, että et suinkaan jättänyt joulukortteja lähettämättä piheyttäsi, vaan koska tahdot suojella luontoa. Lataa mukaan kuva, jossa karautat tuliterällä mönkijälläsi naapuriin.
  • Tiedättekö, mitä kaupan joulukorteissa on aivan liian vähän? Tissivakoja, that's what!

Kommentit

Arsenikki (Ei varmistettu)

Muista vielä kirjoittaa kaikki teksti joulutervehdyksiin jumalattoman rasittavassa runomuodossa ja mahdollisimman pitkästi. Mikäs sen mukavampaa kuin ala-asteen joulujuhlien lausuntatraumojen kaivelu.

Flore

Ja mielellään Comic Sans -fontilla.

Arsenikki (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Comic Sans-fontilla! Joka toinen sana vihreällä ja joka toinen punaisella.

tiiti
ite puin

Kyllä! Mua jotenkin harmittaa, että Lilyssä ei ole tätä fonttia valittavissa. Voi sitä visuaalista riemua. Arvostaisin kyllä mahdollisuutta tehdä erivärisiä kirjaimiakin.

Kao Kao

Oli muuten pakko kokeilla, miltä tuo näyttäisi ja onnistuuko se, että kirjoittaisi jutun wordissä comic sansilla ja värjäisi kirjaimet eri värein, jonka jälkeen copy+paste Lilyyn. Ei muuten onnistu :(

tiiti
ite puin

Mahtavaa :D

Lustu (Ei varmistettu)

Haluaisin ehdottaa joulumielen luomiseksi myös seuraavaa: ota herkkäitkuinen vauvasi mukaan täyteen pitkänmatkan bussiin (noin 8 tuntia) ja pakkaa lapselle mukaan melulelu. Kun lapsi ei itke hänen lelunsa ääntelee. Ei hetkeäkään hiljaisuutta.

tiiti
ite puin

Melulelu? Mun joululahjatoivelistaan tuli just päivitys!

Lustu (Ei varmistettu)

Tällä muksulla oli perus helistimen tilalla lehmänkello. Hipsteri vanhemmat...

tiiti
ite puin

Siinä on kyllä ollut joko hämmentävät vanhemmat tai pahansuovat sukulaiset, kun tuollaisen ovat pennulle antaneet. Ehkä ensi vuonna esim. gongi.

UnnaNatalia (Ei varmistettu)

Ah, tissivakoja on aina liian vähän!! Missä tahansa. Rinnathan ovat kuitenkin yksi maailman pehmeimmistä, suloisimmista, lämpimimmistä paikoista, miksei niitä ylistetä joka paikassa?!! Sitä paitsi rintavako on aina miljoonasti kauniimpi kuin työmiehen viiva. Lisää tissivakoja.

tiiti
ite puin

Nii, varmaan synnytyskin on jonkun mielestä maailman kaunein asia, enkä mää silti halua nähdä sitäkään joulukortissa. Mutta, persvakojoulukortti, hmm...

puuha-pete (Ei varmistettu) http://peterakentaa.blogspot.fi/

Hei! ohviisen kopiokoneella saa hienoja kuvia kankusta. Kankku on p a l j o n helpompi kopioida kun daisarit.

tiiti
ite puin

Ensi vuoden joulukalenteriteema on löytynyt!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.