Rikastu helposti!

ite puin

Mä sain ihan loistavan rahantekoidean! Lähetän bloggareille mailia, että olen järjestämässä megalomaanista blogipalkintogaalaa (koska kaikki hyvä asiat tulevat aina gaaloissa), ja _juuri sinun_ ihan kokolailla superässä blogisi on huolella ja tarkoin valittu ehdolle.

Että voisiko arvon bloggaaja vain lähettää kuvan blogin bannerista, linkin lempparijuttuunsa sekä ihan pienen ja tiiviin kuvauksen blogin syvimmästä ytimestä. Niin, ja melkein meinasin unohtaa, Visa-kortin numeron mittavan ja väistämättömän palkintosumman maksamista varten.

En usko, että voin epäonnistua!

Aiheeseen mitenkään liittymättä: sain sähköpostia, että juuri mun blogi on huolella ja tarkoin valittu ehdolle tämmöiseen:

 

Ja siellä on kuulkaa gaalakin, voitteko uskoa! Että kun tuolta palkintohommelilta ei kuitenkaan voi standardiblogilukija millään välttyä, niin ihan samalla voisi kuulkaa äänestää tätä blogia (ite puin, siis, jos nimi pääsi unohtumaan).

Etten joudu johonkin Hymy-lehteen "huijattu maalaispeelo"-tilittää juttuun hymyilemään toiveikkaana, että "ky-hyyllä se palkinto on siellä tuloillaan. Minä päivänä tahansa. Minä päivänä tahansa."

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

hähä kävin äänestämässä, koska oot ihan mahti! ;D

sanumaria

Määkin äänestin! Ihan vaan että tykkäät musta jatkossakin.

kultahillokala

Ääni täältäki:) Voita! Voita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.