Se aika vuodesta

ite puin

Vaikka loman alkamisen poltellessa ajatukset suorastaan välttelevät siellä jossain kaukaisen kuukauden päässä siintävää toimistolle paluuta, on kesälomalle lähtiessä syytä kerrata muutama edistyneemmän lomallelähtijän vinkki erityispehmeän lomaltapaluun takaamiseksi.

  • Vaihda kaikki salasanat (ja tällä kertaa vaihda ne sillä tavalla tietoturvallisen randomeiksi, äläkä käytä niitä normaaleja nimi-syntymäaika-väännöksiä, jotka on edes pieni mahdollisuus muistaa). Varma tapa viettää lomanjälkeisen työaamun varhaisimmat tunnit kahvilla, kun IT-tuki vaihtaa kaikkia salasanojasi oletusasetuksiin.
  • Sekoita työpöytäsi, muuta laatikkojesi järjestystä ja "unohda" nitojasi, rei'ittäjäsi ja pienet keltaiset laput muiden ihmisten pöydän nurkkiin. Näin pääset palatessasi ensin järjestämään pöytäsi, etkä joudu suoraan työsähköpostien kimppuun. Hyvät työkaverit myös tekevät tämän ihan pyytämättä jo lomallelähteneiden työkaveriensa puolesta.
  • Älä pese kahvikuppiasi. Näppärä puolituntinen (vähintään) kuluu, kun yrität teollisuusvahvuisilla tiskinpesuaineille poistaa pre-kesälomaisia maitokahvinjämiä kupin pohjasta. Saat myös käännettyä lempeän lomaluontosi vaadittuun aggressiomoodiin.
  • Tee "vahingossa" poissaoloviestiisi typo, joka pidentää loma-aikaasi esim. kuukaudella. "Hups.". Takaan vähentävän vaikutuksen mailitulvaan.
  • Etukäteisajasta virustarkistuksen täysskannaus lomaltapaluupäiväsi aamuksi. "Voi ei, koko kone ihan jumissa, puolitoista tuntia."

Kas näin. Tervetuloa loma. Hyvästi, lomaltapaluustressi.

Kommentit

Arsenikki (Ei varmistettu)

Semmoisesta jauhecappuccinosta saa aika hyvän betoninkaltaisen pinnoitteen kahvikuppiin, kelpaa rapsutella koko ensimmäinen viikko.
Kannattaa myös säästää vähän lomarahoista ja viedä ekana työpäivänä joku tehtaanmyymäläsäkillinen suklaata tms superimelää sinne kahvihuoneeseen. Yleensä ihmiset on kiinnostuneet sen jälkeen vain siitä kuka saa muiden huomaamatta vietyä eniten suklaata kotiin tai sitten kaikki on niin imeläövereissään ettei sillä ole väliä teetkö töitä vai et. Tosiproo tietysti jakaa nämä kaikki useammalle päivälle.

Vierailija (Ei varmistettu)

ja tosi pro jakaa myös kahvikupin pesut, työpöydän järkkäilyt, it-tuet ja virustarkistukset eri kellonajoille, ei kaikkea aamulle

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko vinkata työkaverille, joka jää lomalle ensi viikolla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.