Se varmin kesän merkki.

ite puin

Mistä tietää, että on oikeasti kesä? No varvaskuvista!

Alkaakohan teitä jossain vaiheessa nyppimään kaikki tämä kesälomahehkutus? Ottaen huomioon, että virallisesti mun kesäloman ensimmäinen päiväkin on vasta huomenna? Joo, ei muakaan.

Mutta sen sanon kyllä, että sitten elokuussa ei kyllä tartte kenenkään enää alkaa, että "ohhoh, onpas kiva, kun ei tarvii herätä" ja "voi että, kiva ottaa aurinkoa keskellä päivää ja syödä jätskiä ilman housuja". Sillon ollaan töissä ja raadetaan. Ja kaikilla on vähintään villaliivit ja välihousut päällä.

Kommentit

MYdays

Mul on vasta elokuussa loma... Ni voit sit kysyä miltä tuntuu, jos et sillon enää muista... :)

Agatha (Ei varmistettu)

Te virka-aikoihin toimisto-orjuutetut olette siitä onnellisessa asemassa, että teillä on se kesäloma... Mutta onneksi mäkin voin nauttia tosta kesä-osasta vaikka lomaa ei olekaan :)

Agatha (Ei varmistettu)

Ja oot muuten oikeassa noista varvaskuvista, jotenkin sellaisissa jouluisissa varvaskuvissa ei oo ollenkaan sitä samaa tunnelmaa.

marix
Mari style - oho

Hähää, minäpäs alan! Loma alkaa vasta heinäkuun vika viikko..

Muoti-Ville (Ei varmistettu)

Varmin kesän merkki on se että varvaskuvassa on enämpi polvia kuin
varpaita!

tiiti
ite puin

Hehee, pitänee heti kärkeen tunnustaa, että kyseessä on ennemmin sellainen oho-mistäs-tästä-kameratilasta-pääsee-pois -kuva kuin varsinainen varvaskuva (selittää suurehkon polvi-varvas-suhteen). Mutta ehkä voisin alkaa polvikuvaajaksi, ne voisivat olla paikallaan talvellakin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.