Stressinhallintakeinot testissä: venyttely

ite puin
  • Venyttelytunnit. No jumankekka varmana venyn enemmän kuin tuo jumppatossumummo. Minä sille spagaatit näytän. Kato vaikk-au.
  • Kotivenyttely. Jospa venyttäisin käteni kaukosäätimelle.
  • Kotivenyttely ilman todellisuuden kahleita. Kas, tässä parkettilattiallahan voin testata tätä netistä löytämääni äärimmäistä notkeuttani ja ballerinankaltaista venyvyytt-au.
  • Eläintenomistajan kotivenyttely. Ihanaa, lemmikkieläimen omistajana eläinystäväni tukevat minua myös liikunnassa. Esim. tunkemalla peräpäänsä naamaani, kun olen täysin puolustuskyvyttömästi pää alaspäin.

Lopputulos: Edelleen stressaa ja lisäksi vähän vituttaa, etten ole ballerina.

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Myös se, että eläinystäväsi (omassa tapauksessani 70 kiloa koiraa) tunkevat naamaansa peräpäähäsi, antaa ihan uusia haasteita kotivenyttelyyn.

tiiti
ite puin

Ahaha, parasta tietysti, jos on sekä koira, että kissa :D

Amma
Why you little!!

Herttaisten syliin tunkevien ja naamaa nuolevien koirien lisäksi haastetta kotivenyttelyyn antaa lapsi, joka haluaa matkia kaikki venytykset (mielellään sylissä tai jalkojen välissä tai suoraan allasi) tai vastaavasti yrittää kiivetä päällesi.

Tosin kolmetoista kiloinen kersa tuo mukavasti lisäpainoa kyykkyihin hartioilla istuessaan tai vatsalankkuun selän päällä istuessaan ja ratsastaessaan.. Tosin viimeiseksi mainittuun ei vielä oma core ole ihan valmis..

tiiti
ite puin

... tai koira, kissa ja lapsi (viitaten edelliseen kommenttiin).

eppunen

Täältä löytyy koira, kissa ja lapsi. Ja vanhemmat, jotka eivät koskaan venyttele.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.